Щастлива развръзка: Върнаха откраднатите кучета на болното дете

Бащата бе поставил табели на главния път София - Варна
16 сеп 2018 07:42, Елка Василева
48
Щастлива развръзка: Върнаха откраднатите кучета на болното дете
Снимка: Станислав Стойнев

Трите немски овчарки са били върнати от анонимен човек на собственика им Станислав Стойнев в нощта срещу събота.

Човекът бе поставил табели: “Върни ни кучетата! Те са на децата ми, които ги чакат!”.

“Някой ги е оставил до язовира. Щастлив съм, че децата ми пак ще им се радват. Едното куче обаче не е в добро състояние и за него трябва да се погрижи ветеринар”, каза за “24 часа” Станислав Стойнев в събота.

Той бе сложил четирите табели на главния път София - Варна при разклона за Лясковец в двете посоки на трасето и отклоненията към Лясковец и Елена.

Още по темата

Немските овчарки изчезнали на 7 септември.

“Те са елитни и са част от семейството ми. Вечер са затворени, но през деня обикалят свободно около мен и явно са излезли до пътя. Човекът, който ги е откраднал, е със сив пикап, видели са го”, обясни Стойнев.

Мъжът прибегнал до нетрадиционния призив, защото двете му деца много страдали за животните.

13-годишното момче, което в момента е в болница в Италия и се бори с тежко заболяване, настоявало всеки ден татко му да му ги показва онлайн.

“Не знам кой е, но ще го намеря!”, закани се бащата, който бе решен да върне радостта на децата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Забравих да допълня:... а ти цъкай на минусите и жали за времето на бай ти тошко :)тошко с малка буква защото това заслужава.
41
3
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Затова и ни превзеха разни езици като американски английски. Ето ти пример на практика:live / lives. При английския v ще стане на f, при американския няма да стане. За какъв *** да си усложняваш живота ?! Хората са практици и затова езика е лесен и превзе света. Това не се случи с китайския или българския защото са сложни :)
40
1
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Магазина е затворен :)
39
1
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Членът и това,че не искаме да се реформираме ще ни държи още дълго дълго на дъното.Когато проумеем,че света се променя.... тогава ще напреднем и ние.Някога се е вярвало,че земята е плоска и това е единствено правилно, но явно не е така.С нашия мил и скъп език е същото драги зрители. Трябва езика да служи на човека а не обратно ... и когато човек няма нужда да ползва "ят" а само "а" значи е ок. Ако чакаш на дъртите в БАН да променят нещо никога няма да се случи :)
38
0
 
6
 
! Отговори
Друг пенсионер преди 5 години
Всеки с дертовете си. Един си търси кучетата, друг сваля Борисов , трети плаче за соца и те така...Кво да праиш? Съдба !
37
1
 
1
 
! Отговори
помним Чили преди 5 години
теоритически и фактически елемнти верни на правителството и лично на неговите лидери като нищо могат да извършат атентат с/у Президенството и да разиграят трагедията на Салвадор Алиенде
36
4
 
0
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 536Ай, праждосвай се, и без тебе ще съмни! Какво ме плашиш! Плаши майка си и баща си, щото нито теб ще видят, нито внуци от теб! Моите деца и моите внуци са си при мен!
35
0
 
10
 
! Отговори
дааа, дай да плюем преди 5 години
Може би човекът наистина е мислили,че ги спасява.Много е лесно да обвиняваш.Едни заплеси, загубили кучето си, дъщерята го спаси от колите, те обявиха,че го била откраднала.
34
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като си обича кучетата да ги гледа. Може да ги пуска свободно само на своя собствена земя. В момента в който е свободно пуснато на обществено място и то без надзор е опасно и е крайно време наглите кучкари да го проумеят. Глобата в закона е 200 лв/куче. Просто държавата няма ресурс и желание да се справи с проблема. Затова бутилка антифриз е 10 лева а килограм кремвирши 5. За 50 лв в квартала не остава нито 1 бездомно или пуснато на свобода куче. Добре е за хората и децата не газят в акота.
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълният член пречи на неграмотници те.
32
6
 
10
 
! Отговори
я преди 5 години
"Обикалят свободно"? В Германия отдавна да са прибрани и приспани. Така ли той носи отговорност за животни? Ами ако те "излязли на пътя" и предизвикали ДТП? Обикновен селянин,който не желае да спазва закон.
31
8
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
За мен лично:Магазинът е затворен и Магазина е затворен означават едно и също нещо. Трябва да напреднем малко и да приемем по лесното тоест 1 буква "а" е достатъчна.А този с песовете трябва да ги прибере в двора си а не навън. Да ги нахрани, бие всякакви ваксини и да им плати данъците естествено.
30
8
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 22: Напълно те подкрепям. Има и други излишни неща в бг езика. Например пълен и непълен член ! Тотално е ненужно. Също така и двойно н/т. Езика трябва да прави еволюция и да служи на тези които го говорят и пишат по абсолютно най-лесния начин. Всичко останало е закостеняла работа на БАН.
29
1
 
11
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Крадеца не ги е върнал от добро сърце, а защото стана медийна сензация. Трудно ще ги ползва така. Най-вероятно са взети или за боеве, да ги изядат или за разплод.
28
0
 
9
 
! Отговори
Бъх-ххх... преди 5 години
Човека е поставил табелата правилно така, че който минава по пътя я вижда и чете! Пътните знаци до нея чий го дирят към храстите???!?!?!?
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето мой близък беше в болница в много тежко състояние и с родителите ми заведохме кучето ни да го посетим, ако не си го видял , няма как да Си представиш промяната която виждаш в едно дете при този досег....
26
8
 
5
 
! Отговори
Лев Шейнин преди 5 години
Крадците на животни са много по човечни от хората! И най вече от политиците!
25
4
 
2
 
! Отговори
Име преди 5 години
ако имаш пистолет опрян в челото, нямаш никакви опции за поставяне на условия, дженди. освен ако ти не съм Аз!
24
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Към само влюбена гад като ТЕБ, не бих се обърнал с Вие, освен ако нямам опрян пистолет в челото. Нинистината е, че с ТЕБ не бих общувал. Въпрос. Ако регистрацията ми е на къща с 12 спални, прислуга и имам стотина мили а в сметките, бе трябва ли TИ, да ми говориш на Вие, че и господарю да добавиш, ако следваме "логиката" Ти.
23
4
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
отпадането на учивата форма е едно от действията на *** дикаторите на глобализма. не може някакъв сулю да ми пише на "ти" при каквато и да е регистрация. та тоя педеpacm си няма помятие от Мене, за да си позволява да ми говри на "ти". ето точно такива убиват *** и насилват деца. защото такива могат да ти словоблудстват за "толерантност" с часове наред, но за тях всички сме по-долни същества от тях. гои.