Слави пак разпали тлеещата война с клана Халваджиян

Шоуменът призова да се връчи скункс на Димитър Върбанов
Обновена: 30 сеп 2018 09:49 | 29 сеп 2018 14:44, Александър Попов
159
Слави пак разпали тлеещата война с клана Халваджиян
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Слави Трифонов реши да разпали тлеещата война между него и фамилията Халваджиян. Той призова "Господарите" да дадат "Златен скункс" на "неособено талантливия" актьор Димитър Върбанов.

Още по темата
Той използва профила си във Facebook:

"Оказа се, че така нареченият "разследващ журналист" Димитър Върбанов всъщност е неособено талантлив актьор. И въобще не е бил бит, а е използвал случая, за да изиграе един тъп скеч, с който да се опита да направи имидж на себе си и на своите работодатели. Да, в България всичко е възможно, само дето подобни действия са глупави, обидни и уронват авторитета на професията "журналист". И сега, така наречените "Господари на ефира" трябва да дадат "Златен скункс" на своя служител Димитър Върбанов".

Слави и братята Халваджиян продуцират своите предавания в различни телевизии в момента. Между тях има видимо напрежение, което прерастна преди време и в съдебно дело.

Междувременно Маги Халваджиян изрази съжаление от поведението на Димитър Върбанов и поздрави брат си Джуди за бързото решение да го отстрани от екипа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛАВИ Е МНОГО ГАДЕН И ПОМНИТЕ КАК ИСКАШЕ ДА БИЕ ВУЛЕВА КОГАТО ГО ПРАВЕШЕ НА НИЩО СЪС СИГНАЛНО ЖЪЛТО :D
85
8
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СЛАВИ ЗЛОБЕЕ И СИ ВРЪЩА НА ГОСПОДАРИТЕ КОИТО НЕ ВЕДНЪЖ ГО НАПРАВИХА ЗА СМЯХ :D
84
6
 
39
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До Анонимен 81 Слави Трифонов е съвременният Христо Ботев!Не се излагай, не сравнявай двама несравними българи. Ботев е бил голяма работа, слави е алчно чалгарче.
83
3
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Славето е доста полиран....
82
8
 
28
 
! Отговори
Мен преди 5 години
А, бе, тия Маги и Джуди, не са ли сестри? Защо им викат братя?!
81
14
 
30
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Слави е гола вода.Човек който в скечовете си усмива религиятани,образованието ни,културата ни,полицията ни,децата и възрастните и др. подобни и то от години и постоянно.Човек който пее е песни Както те обичам ще те открадна ако ли не ще те убия и всякакви възможни чалги да ми дава акъл.Не мерси.Да си стои да Ахмед Доган и ДПС нали за него са най добрите и да си прави политическите проекти да ги връща на влас но без мен.
80
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
усещам кака актьорите в понеделник, ще спукат от бъзик халваджийте
79
13
 
27
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Като човек, който всяка вечер залива материала с чалга и простотия от телевизионния екран вече почти 30 години, Трифонов не би трябвало да чувства морално право да раздава оценки с изрази като "неособено талантлив актьор" и "*** скеч", защото за него самият тези неща са ежедневие. Това, че си позволява да го прави, показва единствено наглост, типична за отявлен селски тарикат, какъвто всъщност е, а освен това е по-стиснат и от еврейн лихвар!
78
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
че по голям скункс от дългия има ли!?
77
4
 
14
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Винаги ми е бил елементарен дългия с целия му ореол от селения ,но това със скункса му се получи.Върбанчето момчето,тъпо парче,както казват германците,,това,че си *** не е извинение".И сега ще опере пешкира щото е правил слуш на ония гъзари на ефира.
76
1
 
4
 
! Отговори
До гербер преди 5 години
Трябваше Гербер- *** да напишеш по ти приляга.
75
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слави Трифонов е съвременният Христо Ботев!
74
36
 
14
 
! Отговори
Гербер преди 5 години
Бойко Борисов е много по-велик българин от Слави и е един голям човек
73
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз пък смешен перач на мутренски кинти на къф се праи. Още го помня как като свитнаха Илия Павлов и тоз долетя с джипа да му види трупа и ревеше със сълзи "В тази държава само свестните хора убиват". Май го беше фанало шубето че покрай другите "свестни" и той може да го отнесе.
72
6
 
19
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
До Ало, ***" ..............................................................................Долу БКП/БСП - мошеници и крадци от класа!!! "Правилно, ДОЛУ.Бойко Методиев Борисов да е първия. / Нали не сте забравили, че Бойко ОТКАЗА да даде билета си като член на БКП! /Цвъкито Шестака, оная от Плиевен-Цачева ........ комунист до комунист. И все верни синове и дъщери на БКП.Тъй, че ДОЛУ!
71
7
 
12
 
! Отговори
Евакуирал се! преди 5 години
Слави - президент и Халваджиян премиер. Да ви .......
70
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След още 2 и терапии, няма да имате депутати и ми остри, а господари.. Насладете се на малкото псевдо свобода, лято ви остава.
69
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господарите орязаха и записите с професора от нса,много по-пикантни неща имаше от страна на адреналинката,но те ги скриха,разбира се,но сега ще ядат дедовия
68
13
 
26
 
! Отговори
Сиромах Скитник преди 5 години
Слави Трифонов , не беше ли поредния Месия , който да спасява банановата ни република ?
67
8
 
29
 
! Отговори
Дааа-прав си 71 преди 5 години
Един часови пояс и два разминаващи се като размахани секири интереса - това е...А Славейко наскуча..Остаря..Заприлича на брат на Стоянка Мутафова..Май му свърши дизела...