Засичане с джип, самоотбрана: Нападнат от сириец – без дело

Случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма
Обновена: 14 окт 2018 08:38 | 13 окт 2018 16:12, Екип на Bulgaria On Air
194

Преди две седмици Николай Ценков е нападнат на кръстовище в столицата и при самоотбрана удря 40-годишен сириец. Оказва се, че заради бюрократични спънки Николай не може да заведе дело срещу нападателя си.

Сириецът засича с джип Николай Ценков, който пътува в автомобила си със съпругата и 8-месечното им бебе. Младият шофьор прави всичко възможно да избегне физически сблъсък, но буквално е изваден от колата. Следва размяна на удари. При падането нападателят наранява главата си и е откаран в "Пирогов", а Николай е привлечен като обвиняем.

За да заведе контрадело срещу сириеца и да получи обезщетение за ударената кола, той трябва да изиска от полицията протокола от инцидента. Това обаче се оказва невъзможно. Причината - случаят е квалифициран като хулиганска проява и протокол няма, съобщава Bulgaria ON AIR.

Междувременно от "Пирогов" заявиха, че състоянието на 40-годишния мъж е стабилно и той вече е изписан от лечебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
25
 
! Отговори
Бранислав преди 5 години
Всички го хвалите, че бил здрав българин. Пък аз знам, че Никито си пада по мъжката любов
132
0
 
8
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Две бързи леви крошета и мача приключи. Браво на българина.
131
11
 
0
 
! Отговори
Кукундел преди 5 години
*** сега да го опърлят 1 година за побоя, ега ти!... Не стига , че той е причината, след като е правил маймунджалъци пред другата кола, ами сега ходи по телевизиите да се оправдава!...
130
0
 
8
 
! Отговори
сова преди 5 години
невероятен късмет ,че има камера и се вижда какво се случва - само си представете какво щеше да му се стовари на момчето, ако нямаше видео и трябваше да доказва самоотбраната
129
0
 
21
 
! Отговори
Vigilante преди 5 години
Браво на този здрав български мъж. С две крошета и нокаут. Трбява да бъде награден с медал Николай. *** наглия сириец - виновен и се пъчи.
128
1
 
14
 
! Отговори
вгз преди 5 години
Статията е написана правно неграмотно. Все пак *** *** се изказва по нещо, което не разбира. Екипът на България Офлайн да вземе да се ограмоти най-сетне.Нападнатият може да заведе граждански иск, без значение какво и как полицаите са документирали в случая.Скъпи Днес бг, това ви е поредната статия, с която насаждате чувство на безнаказаност и безпомощност в една доста елементарна ситуация.Вземете се в ръце най-сетне!!!
127
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** сава, комси комса със старшина! За процедура мона мур, търси акъл от караул!
126
1
 
14
 
! Отговори
цц преди 5 години
Защо няма протокол? Нали е нямал книжка. Какви са тия закони. Сега дано него го бутнат и смачкат колата му. Проклинаме го.
125
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От *** какво хубаво можеш да очакваш!
124
1
 
58
 
! Отговори
уфф преди 5 години
уфф напълни ми душата как го свали чей пак ша го пусна хах похвала за момчето че всички емигранти мангаля ше почнат да ни правят на маймуни дори в България
123
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наглия пришълец пък с кой тръгнал да се заяжда. Виж му бицепса и кажи "извинявай".Ако не беше толкова благо момчето оня щеше да е във вечна кома.
122
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВайАз се надявам, да е истина. Обществото би подкрепили човек, който избива подобни нежелани елементи :)... Нали?
121
3
 
3
 
! Отговори
въй преди 5 години
До Справедлив Палачвъй въй въй :))) айде да видим
120
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този сириец да не е брат на онзи които се ожени за кръчмарската певачка след катастрофата при която почина сина му?
119
3
 
19
 
! Отговори
Справедлив Палач преди 5 години
Аз го знам сирийеца. Върнал съм брат му в моя багажник. Хахахах!Ще го вържа за теглич ами ще го влапа през полето! Да знаят! Да знаят, че другия път и децата им ще пигна!
118
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 61 АнонименНе ***, това са били еничари, пак българи ама насила сменили вярата си, турската армия е обучена да се бие от еничари (българи), затова и турците са побеждавали, но както знаем българинът е алчен и иска бързо и лесно да забогатее, затова султанът по някое време избива всички еничари.
117
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато беше война в Сирия телевизиите ни бяха окупирани от сирийски анализатори,журналисти и подобни които твърдяха че като свърши войната там сирийците ще се завърнат в родината си.Да ама НЕ.Войната приключи а те стоят в България което е голямо нахалство и натрапване.После се чудят защо българите не понасяли арабите.Ето заради това.заради лъжитите и нахалството им.Още по соца,партията внасяше такива,женеше ги за български "другарки" и ги използваше за трафик на меко казано"непозволени" неща.
116
1
 
42
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Браво на българина!
115
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
браво
114
0
 
56
 
! Отговори
провинция преди 5 години
МВР да не са господ, че да им се пише молба и да им се молим.Тия се самозабравиха, забравиха че са слуги на народа.И работят за спокойствието, и за народа си.Затова им се плаща.