Възмездие: Джамбазки иска химическа кастрация!

Мярката – при подобни тежки случаи като на Виктория
Обновена: 15 окт 2018 14:25 | 15 окт 2018 10:45, Петя Славова
140

Тежкото убийство в Русе на Виктория Маринова провокира множество реакции. Една от тях беше тази на евродепутата Ангел Джамбазки, който призова за връщане на смъртното наказание при подобни тежки и изключително жестоки случаи.
Още по темата

Според него извършителите на подобни деяния нямат право да се връщат отново в обществото, защото няма да се поправят.

Ангел Джамбазки заяви в студиото на "България сутрин", че е убеден, че трябва да се върне смъртното наказание, въпреки липсата на подкрепа в обществото за това.

"За подобно зверско деяние, абсолютно нечовешко, няма друго справедливо възмездие. Това е моето лично убеждение", настоя евродепуатът.

Джамбазки беше категоричен още, че при подобни случаи много често извършителите се възползват от съкратено производство и след няколко години излизат на свобода. Именно за такъв случай припомни той.

"Помните ли убиецът на студентката във Велико Търново. Още едно прекрасно младо момиче убито за нищо. Този беше извършил преди това две убийства. Вместо да получи справедливото възмездие, отново беше в храстите с брадва", добави Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той настоя за промени, които да касаят именно тези тежки криминални деяния. Според евродепуатът, ако не се върне смъртното наказание, то трябва да се въведе химическа кастрация на извършителите, която практика вече съществува в други страни.

Джамбазки обясни, че второто нещо, което задължително трябва да стане, е да се премахне съкратеното следствие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Д-р Менгеле има разработки по този въпрос. Направо може да се използва чуждия опит.
83
3
 
16
 
! Отговори
Физическа Кастрация преди 5 години
И ние сме за кастрация,но ФИЗИЧЕСКА,по метода на доктор Ги-Лотен
82
5
 
20
 
! Отговори
Джамбазът преди 5 години
Прав е,че извършителите на такива деяния,никога не трябва да се завърнат в обществото. Ако не стане със смъртна присъда,то трябва да им се дава доживотна,без паво на обжалване и промяна! Кастрацията не е гаранция,защото следващия път може да убие за грабеж ,а не за сексуално задоволяване!
81
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що ли си мисля, че в управлението са щастливи от случая в Русе. Той им даде уникална възможност да се героизират. Сега българинът гледа в телевизора вместо да гледа в хладилника.
80
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо повече - патриотите да направят списъци на чистите българи, които нямат престъпни наклонности и другите да бъдат кастрирани или пратени в концлагери за производство ***. Има вече германски опит в това отношение, а сегашните ни патриоти са много близки до тези идеи.
79
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбирате ли колко сте смешни, като говорите за справедливост, съд и наказания, докато ви управлява мафиота Бойко? Все едно подчинените на Ал Капоне мафиоти да говорят за ред и закони.
78
13
 
8
 
! Отговори
лъже патреот преди 5 години
Прочетох затлавието ,че Джанбазки искал химическа кастрация и веднага съм съгласен ---ДА МУ НАПРАВИМ --надоло не съм чел защото на патриотите глупостите са всеизвестни....
77
7
 
18
 
! Отговори
Абе преди 5 години
По принцип Джамбазки е едно хомосексуалистче на което много му знае устата но никога не застава зад празните си приказки. Няма да забравя как мрънкаше за задължителната казарма, но когато го питаха служил ли е млъкна като бит ....
76
1
 
24
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Г-н Джамбазки вие като настоящ евродепутат и бивш народен представите колкото пъти сте внасяли за гласуване тези идеи, които сега споделяте?
75
2
 
6
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Този излезе по-голям популист и от Бойко, Станишев и Плевнелиев заедно. Това, което лично мен ме шокира в случая с покойната, е че се случва посред бял ден за час време и никой не е видял или чул нещо. Другото, което ме изненадва, е че го е направил сам. Версията с наркотиците и алкохола определено куца за 11 часа обедно време. Джамбазки като модерен политик няма против да извлича полза от каквато и да е ситуация, дори причинено извратено убийство.
74
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки, айде като толкова го искаш спри с празните приказки. Начина го знаеш - правиш закон за кастрацията, внасяш го в парламента и нали сте управляваща коалиция - приемате го. Иначе пара за свирката имате достатъчно.
73
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо химическа? С двете тухли и готово! И евтино и бързо и справедливо.
72
2
 
15
 
! Отговори
D преди 5 години
Абсолютно съм за! Защо решиха, че обществото е против тази мярка??!! да направят референдум да видим дали ще са против.
71
1
 
6
 
! Отговори
Бах преди 5 години
Силно е валидно естествено - ГЕРБ се състои предимно от бивши членове на БКП и техните отрочета.
70
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БахАми то и за наследниците на ГЕРБ е валидно и за тия дето направиха престъпния преход и за тия дето превърнаха здравеопазването в мафия - кастрация наред.
69
1
 
9
 
! Отговори
Бах преди 5 години
Престъпното генетично ли се предава? Питам за наследниците на близо милион членове на БКП, които следва да бъдат кастрирани.
68
0
 
4
 
! Отговори
v преди 5 години
До АнонименА последиците от тия твои сваляния кои са знаеш ли - трудно превъзмогване, болести, аборт и накрая грях, които те откарва в ада, ако не се осъзнаеш и поправиш според правилата приживе. НЕ НА БЕЗРАЗБОРНОТО ХОДЕНЕ И ПРАВЕНЕ НА БРОЙКИ!!!!!!!!
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако само някой им намекне, че с такива приказки ще разтурят управляващата коалиция, веднага ще млъкнат или ще заприказват обратното. Въпрос на приоритети - важното е да се крепят в управлението, всичко друго е на второ място. Ако обаче от такива приказки няма да произтече нищо, Джамбазки може да си приказва на воля и да се бие в гърдите "вижте колко харт сме ние патриотите, абсолютно безкомпромисни".
66
4
 
4
 
! Отговори
V преди 5 години
Джамбазки иска химическа кастрация! - ми да го кастрират ве .Щом иска :))) Такова нещу имаше ама там беше или лежиш и то доста или кастрация ;) ЕС тогава нададе вой ама имаше такъв закон в ЕС.
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ходят обаче слухове, че нещастието може и да е поръчано!а зачестилите атаки над журналисти, започнаха след "господарите" и оня склад с развалената храна!опитва се да се наложи страх и цензура на свободата на словото - това виждам! искат да мълчим, за това което се случва и предстои да се случва - пълзящ фашизъм!