Възмездие: Джамбазки иска химическа кастрация!

Мярката – при подобни тежки случаи като на Виктория
Обновена: 15 окт 2018 14:25 | 15 окт 2018 10:45, Петя Славова
140

Тежкото убийство в Русе на Виктория Маринова провокира множество реакции. Една от тях беше тази на евродепутата Ангел Джамбазки, който призова за връщане на смъртното наказание при подобни тежки и изключително жестоки случаи.
Още по темата

Според него извършителите на подобни деяния нямат право да се връщат отново в обществото, защото няма да се поправят.

Ангел Джамбазки заяви в студиото на "България сутрин", че е убеден, че трябва да се върне смъртното наказание, въпреки липсата на подкрепа в обществото за това.

"За подобно зверско деяние, абсолютно нечовешко, няма друго справедливо възмездие. Това е моето лично убеждение", настоя евродепуатът.

Джамбазки беше категоричен още, че при подобни случаи много често извършителите се възползват от съкратено производство и след няколко години излизат на свобода. Именно за такъв случай припомни той.

"Помните ли убиецът на студентката във Велико Търново. Още едно прекрасно младо момиче убито за нищо. Този беше извършил преди това две убийства. Вместо да получи справедливото възмездие, отново беше в храстите с брадва", добави Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той настоя за промени, които да касаят именно тези тежки криминални деяния. Според евродепуатът, ако не се върне смъртното наказание, то трябва да се въведе химическа кастрация на извършителите, която практика вече съществува в други страни.

Джамбазки обясни, че второто нещо, което задължително трябва да стане, е да се премахне съкратеното следствие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
9
 
4
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
Младо момче - ФАШИСТЧЕ.Мястото му е в Софийския централен, а не в Брюксел.Ако не бяхме узурпирани от червено-жълто кафявата гмеж.
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж лесно ще кастрират но от ЕС ще кажат че не е хуманно.Интересно ми е жена със *** как ще я кастрират.
42
4
 
11
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Айде сега поне тук коментиращите да не се дръжат като страхливеца ДжамбазкиУбиецът е МЮСЮЛМАНИНУбиецът е водил ПОВЕЧЕ ОТ РЕДОВЕН ПОЛОВ ЖИВОТ с приятелката си А ЖЕНИ НИКОГА НЕ СА МУ ЛИПСВАЛИ и то БЪЛГАРКИКаква кастрация,кви пет лева от напикалите се от страх армейско-милиционерски елитПРОВЕРЕТЕ БАНКОВАТА СМЕТКА НА ТОВА МОМЧЕ И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ ДАЛИ ИМА СЪМНИТЕЛНИ ГОЛЕМИ ТРАНШОВЕ
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз предлагам всяко умишлено убийство придружено с изнасилване, грабеж, обир, шофиране след употреба на алкохол или наркотици да бтде наказвано с доживотен карцер (не затвор а карцер с право на един час на ден извън килията и едно свиждане на 3 месеца). За съкратено производство - 30 години при същите условия
40
7
 
8
 
! Отговори
Осман преди 5 години
По хуманно е кастрация с ръждясал нож. Кастрация и за Жамбаза, сидера,, каракачана и останалите 240 нерези и ***.
39
12
 
15
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
И аз го подкрепям ума му е като бръснач .Говори истини и смело!
38
1
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 5 години
Че обществото ни и неговите ценности и порядки търпят много критика, спор няма! Факт е, и че част от българите не са склонни да проявяват толерантност, разбиране и още по-малко милост към другите около тях, без значение от причината. За безпардонната арогантност, жестокост, лицемерие и популизъм, няма смисъл да говорим. Навсякъде по света ги има, но тук явно им е повече от добре.Но причините за "геноцида над ромската общност" ще трябва да си ги търсиш най-вече в сай и гили роменге-то.
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прословути са например "изолаторите" в Луизиана, където задържаните прекарват нерядко по десетилетия. Затворените там се намират денонощно в помещения, които по правило нямат прозорци, затова пък са шумоизолирани и наблюдавани с видеокамери. Телевизия, радио и книги са забранени. През единствения час, в който се намират извън "изолатора", затворниците остават с белезници на ръцете. От 70-те години насам дори за престъпления, които не са били упражнени с насилие, се издават доживотни присъди.
36
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За химическа кастрация! И Джамбазки да е първият! После още 240 в една бяла сграда в центъра на София. Сега сериозно. Абе... Ти знаеш ли как ти се превежда фамилията? Джамбазки... СМЕХ!!!
35
4
 
18
 
! Отговори
... преди 5 години
НЕЗАБАВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ !!! БЕЗ ПОМОЩИ ЗА ХОРА ЧИИТО ДЕЦА НЕ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ ( СРЕДЕН УСПЕХ 4.50 ЗА ДЕЦА ОТ МАЛЦИНСТВАТА ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ ) . ПОМОЩИ САМО СРЕЩУ ПОЛОЖЕН ТРУД !!! БЕЗКОМПРОМИСНА УПОТРЕБА НА СИЛА И ПОМОЩНИ СРЕДСТВА ПРИ ОЗЪПТЯВАТЕТО НА ТАЗИ ДОЛНА *** ДО КАТО НЕ РАЗБЕРЕ ЧИ ИЛИ ЩЕ ЖИВЕЕ ПО ПРАВИЛАТА ИЛИ ЩЕ *** КАМЪНИ ДО ЖИВОТ !!!
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Популист
33
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ има смъртно наказание и какво от това ? Престъпленията са много повече от в целия ЕС, където няма. Според мен във възпитанието е проблема, но понеже такива не могат да бъдат възпитани, трябва да ги превърнат буквално в роби, за да се научат да работят, и да уважават обществото. Да строят мостове, язовири, жп-линии... Работа, работа, работа... до гроб !
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като махне съкратеното съдебно следствие, от което той със сигурност не разбира, какво ще стане? Ще почнат делата да се точат с години до произнасянето на присъда, през това време мерките за неотклонение на обвиняемите ще изтичат и те ще са на свобода още преди да са осъдени. Ама на човек, който от нищо не разбира това не може да се обясни. Още по-малко на слепите му и неуки последователи.
31
10
 
8
 
! Отговори
niki преди 5 години
Аз пък искам химическа кастрация за Джамбазки. Такива като тоя не трябва да се възпроизвеждат!
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При толкова много бедни че даже и развратени деца във БългарияТо се знае че над 90% от практикуващите пед-офилия са чужденци идващи на сексуален туризъм у насКак ще се оправиш с посолствата бе ДжамбокрекПълнолетните жени у нас си пускат и без пари
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки явно се готви за евроизборите. Нали помните с какви намачкани пуловери се разхождаше по студията преди години, а сега все с костюмчета по 1000 евро парчето. Заглади в европарламента. Що се отнася до смъртното наказание, дори в Америка, където има много жестоки убийства, то отпадна и остана само в няколко щата. При тях обаче, за подобни престъпления се натрупват присъди за по 100 и повече години, и на практика извършителят приключва в затвора. При нас законите са калпави.
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бащата на Северин е в затвора. Самият Северин също попада в затвора. Хайде познайте от три пъти какво ще стане с децата му. Дали ще израснат съвестни граждани, полезни на обществото? Наистина трябва да се ограничи възможността на такива индивиди да се размножават.
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стига с това смъртно наказание.убиеш ли го - правиш му услуга.да лежи доживотен затвор и да цепи камъни по 14 часа на ден без почивен ден и без заплата, за да си изплаща килията и храната.това е то наказание, а не някакво приспиване и бягство от мъките.
26
4
 
7
 
! Отговори
Агент 007 преди 5 години
Джамбазки , а като много добре знаеш , КАКВА Е точно Българската "ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНА СИСТЕМА" ... Изключително корумпирана е най - малкото , което може да се каже ... ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА ПОЕМЕШ "АНГАЖИМЕНТ" , че примерно няма да убият или кастрират НЕправилния човек ?!?! ... А ИСТИНСКИЯ ПРЕСТЪПНИК да се измъкне с пари и "наши хора" ?!?! ..... Тогава какво правим , Джамбазки ?!?! ... Мисли малко с тази глава ! Не само с тези популистки изказвания , като истински Демагог !!! .......
25
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Одобрявам!