Възмездие: Джамбазки иска химическа кастрация!

Мярката – при подобни тежки случаи като на Виктория
Обновена: 15 окт 2018 14:25 | 15 окт 2018 10:45, Петя Славова
140

Тежкото убийство в Русе на Виктория Маринова провокира множество реакции. Една от тях беше тази на евродепутата Ангел Джамбазки, който призова за връщане на смъртното наказание при подобни тежки и изключително жестоки случаи.
Още по темата

Според него извършителите на подобни деяния нямат право да се връщат отново в обществото, защото няма да се поправят.

Ангел Джамбазки заяви в студиото на "България сутрин", че е убеден, че трябва да се върне смъртното наказание, въпреки липсата на подкрепа в обществото за това.

"За подобно зверско деяние, абсолютно нечовешко, няма друго справедливо възмездие. Това е моето лично убеждение", настоя евродепуатът.

Джамбазки беше категоричен още, че при подобни случаи много често извършителите се възползват от съкратено производство и след няколко години излизат на свобода. Именно за такъв случай припомни той.

"Помните ли убиецът на студентката във Велико Търново. Още едно прекрасно младо момиче убито за нищо. Този беше извършил преди това две убийства. Вместо да получи справедливото възмездие, отново беше в храстите с брадва", добави Ангел Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той настоя за промени, които да касаят именно тези тежки криминални деяния. Според евродепуатът, ако не се върне смъртното наказание, то трябва да се въведе химическа кастрация на извършителите, която практика вече съществува в други страни.

Джамбазки обясни, че второто нещо, което задължително трябва да стане, е да се премахне съкратеното следствие.

 


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
42
 
! Отговори
Горан преди 2 години
Имат един глас за смъртното наказание и от мен! Няма друго справедливо възмездие за такъв! Пък тая химическа кастрация е глупост, по-добре направо на такива да им режат атрибутите публично!
10
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ И ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ!
9
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..."то трябва да се въведе химическа кастрация на извършителите, която практика вече съществува в други страни."Незабавно следва да се въведе, за да се ограничи популацията на патологични индивиди ! Референдум !!!
8
2
 
26
 
! Отговори
факт преди 2 години
Стига празни приказки за пред медиите,трябва работа по засилване на държавността и най после някой трябва да накара полицията да работи,не може повече народа да плаща за атрофирала и не работеща полиция.
7
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук подкрепям Джамбаза с две ръце!
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз пък се чудя защо не им се вядат очите на такива, каква кастрация, остави го слеп пък да ходи да се оправя....
5
1
 
38
 
! Отговори
по страшното преди 2 години
Не химическа а физическа кастрация плюс физическо разширяване на *** и не смъртно а доживотно наказание да се мъчи и да се моли да умре
4
4
 
46
 
! Отговори
foxi преди 2 години
Съгласен съм. Една публична екзекуция пред тълпа хора също ще свърши работа и като назидание за такива с подобни намерения. Връщаме се в средновековието, но това е начина при това правосъдие.
3
2
 
37
 
! Отговори
АНТИ преди 2 години
Народът ***,животът тежък, скучен. Живот без маска и без грим -озъбено, свирепо куче.
2
4
 
33
 
! Отговори
Мисля, преди 2 години
че идеята за връщане на смъртното наказание ще бъде подкрепена от голямата част на обществото. То се прилага в много страни, но нас ЕС ще ни бие по главата и няма да позволи.
1
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поредната глупост на gayчето Джамбазки, чиято кампания бе платена от Цветан Василев. Аман от "патриоти"-oligofreni