Симеонов остава, почти се извини: Не съм звяр, виждам, че са болни!

Каракачанов не иска да събори властта, Сидеров не дойде на срещата
Обновена: 23 окт 2018 18:02 | 23 окт 2018 17:45, Веселина Йорданова
295

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Валери Симеонов няма да подава оставка. Той почти се извини на майките на деца с увреждания след двучасовата среща с другия вицепремиер от "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов в Партийния дом.
Още по темата

На нея не дойде третият съпредседател на малката коалиция Волен Сидеров, който бил обиден, че НФСБ вече не го считат за лидер на депутатите от Обединени патриоти, а ВМРО не е реагирало.

Симеонов заяви, че не е бил разбран правилно за децата с увреждания. Той имал очи и виждал, че са болни, но се възмущавал, че майките им ги развеждали в студ и пек и викали "убийци" на възрастните хора с увреждания.

"Не съм звяр и изрод, виждам какви са децата с увреждания", каза още той и допълни, че "не е влизал в обяснителен режим от чисто технически съображения".

Симеонов изрази надежда отсъствието на Волен Сидеров от Коалиционен съвет да е засега и увери, че патриотите ще полагат доброжелателни усилия да се събират да решават проблемите.

Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки.

"Изразих моето мнение, че г-н Симеонов малко по-внимателно трябва да подбира думите, с които се изразява", каза Каракачанов, според когото кабинетът си върши работата и бюджетът за хората с увреждания се увеличава.

На въпрос дали съществува малката коалиция, Каракачанов уточни, че тя съществува, но има сериозни проблеми.

Според него целият протест на майките на деца с увреждания е бил политически експлоатиран.

На вота на недоверие към правителството за здравеопазването партньорите във властта ще отидат заедно, но Симеонов не бил сигурен как ще гласуват депутатите от "Атака".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
21
 
! Отговори
умирисник преди 5 години
Учудващо е как от такава малка китна държава, българина е успял да направи такава голяма ***. 650 г. Упадък по тия земи.
18
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
щели да подаряват Белене на Румъния.Да няма къде да ги приберат.
17
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Московски уби човек- остана министър докрай. Симеонов обиди майки и деца с увреждания- остава вицепремиер. Журналист, разкрил измамите на правителството с еврофондове беше убит. Коза Ностра ли ни управлява?
16
2
 
2
 
! Отговори
Обичам България преди 5 години
Не са комунисти и путинофили, а са ***-реджепофили.! Слепи ли сте? Проследете коментарите..прости са и им личи! Не се поддавайте,те скоро ще потънат!
15
16
 
7
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 5 години
Атаките срещу Симеонов не са заради непремерените му изказвания за майките и техните деца с увреждания. Тоталната кампания срещу него е заради изказванията му за руския империалъзим, за т.н. РПЦ и най-вече, защото си позволи да повдигне въпроса за дейноста на вездесъщата и неприкосновенна "фирма" Лукойл ! Не се оставяйте кагебейските пропагандчици да Ви водят за носа !
14
22
 
7
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 5 години
Мераците на бсп/бкп , да свали правителството , пак се провалиха!Белата руска ку""ва , пък се скри като бълха в *** за да не говори поредните глупости!ВАЛЕРКАТА Е ТОЧЕН---МАЙКИТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ АНГАЖИРАНИ ОТ БКП!!!/..... А,ОЦЕНКАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ТОЧНА.../
13
5
 
25
 
! Отговори
Днк преди 5 години
Али Реза от Банкя ,се чуди в кой оазис на чаршафите да се скрие ,докато тримата коалиционни партньори на Доньо Донев тръскат листата от дървото на Гербопад .
12
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рано е да се каже, че Симеонов остава. Протестът продължава и даже се разраства. Работодателите дадоха заден и няма да изкарват раята. На Далаверката му остана само Домашната ракия. Да си я пие със здраве и без суджук.
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как очаквате Тиквата да му иска оставката. Та собственият му министър уби човек, при това собственото си дете и не си подаде оставката. Потресаващи мафиоти ни управляват.
10
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагъл , по нагъл , най нагъл -В Симеонов
9
4
 
34
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
В България вече виждаме без АБСОЛЮТНО да се крие -ЧЕ! БИЗНЕСЪТ управлява политиците и Правителството- Бизнесът в Това число и Симеонов -си каза мнението-майки с крясъци и деца без увреждания - Бизнесът слуша пиарките си на 20 г млади нахални ку р вета лъжещи дъртите господари бинесмени каква е ситуацията на улицата !БГ бизнеса е АЛЧЕН НАХАЛЕН АРОГАНТЕН НАЙ ДИВИЯТ КАПИТАЛИСТ Е !- БИВШИЯТ КОМУНИСТИСКАЛИ ОЩЕ 500 000 РОБИАМИ ОТКЪДЕ БРЕ ?ВИЕ ЩЕ ИЗГОНИТЕ И ПОСЛЕДНИТЕ 1 МИЛ РОБИ - ЗАГИНАЛИ СТЕ!
8
4
 
23
 
! Отговори
Оставка преди 5 години
Оставка на всички, да си ходят!
7
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В коя нормална държава вицепремиерът обижда гражданите си, а премиерът отказва да му иска оставката, защото не иска да изтърве властта? Ето каква нагла и безпардонна "коалиция" е на власт.
6
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тогава да си ходят всички до един!
5
5
 
33
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Пълна Скръб са тези ! С какво вицето счита, че е полезен за народа си , за управлението на страната си та нездава оставка, м? Че този е полезен за ББ е ясно, но за страната като цяло с какво е полезен?За какво се бори вицето?
4
9
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живеем в държава, в която Симеонов обижда майки с деца, а за Боко го защитава от оставка, за да си запази "стабилността" (кокала), вместо достойнството на гражданите си. Няма такава нагла пacминa.
3
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е като кърлеж доброволно няма да се махне трЕбва си лекар или тояга .
2
5
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
купуването на гласове до това води сега не пискаите 450 000 де-би-ли не мислятсега всички страдаме
1
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как да сдаде властта, нали има още за крадене, пък и власт повече никога няма да види.

Спонсорирани публикации