Симеонов остава, почти се извини: Не съм звяр, виждам, че са болни!

Каракачанов не иска да събори властта, Сидеров не дойде на срещата
Обновена: 23 окт 2018 18:02 | 23 окт 2018 17:45, Веселина Йорданова
295

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Валери Симеонов няма да подава оставка. Той почти се извини на майките на деца с увреждания след двучасовата среща с другия вицепремиер от "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов в Партийния дом.
Още по темата

На нея не дойде третият съпредседател на малката коалиция Волен Сидеров, който бил обиден, че НФСБ вече не го считат за лидер на депутатите от Обединени патриоти, а ВМРО не е реагирало.

Симеонов заяви, че не е бил разбран правилно за децата с увреждания. Той имал очи и виждал, че са болни, но се възмущавал, че майките им ги развеждали в студ и пек и викали "убийци" на възрастните хора с увреждания.

"Не съм звяр и изрод, виждам какви са децата с увреждания", каза още той и допълни, че "не е влизал в обяснителен режим от чисто технически съображения".

Симеонов изрази надежда отсъствието на Волен Сидеров от Коалиционен съвет да е засега и увери, че патриотите ще полагат доброжелателни усилия да се събират да решават проблемите.

Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки.

"Изразих моето мнение, че г-н Симеонов малко по-внимателно трябва да подбира думите, с които се изразява", каза Каракачанов, според когото кабинетът си върши работата и бюджетът за хората с увреждания се увеличава.

На въпрос дали съществува малката коалиция, Каракачанов уточни, че тя съществува, но има сериозни проблеми.

Според него целият протест на майките на деца с увреждания е бил политически експлоатиран.

На вота на недоверие към правителството за здравеопазването партньорите във властта ще отидат заедно, но Симеонов не бил сигурен как ще гласуват депутатите от "Атака".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
14
 
7
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 5 години
ВАЛЕРКАТА ПАК ВИ СЕ ИЗПЛЮ В ПЛОСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ МОЗЪЦИ!ОСТАВКА--НЯМА ДА ИМА ПОД НАТИСК ОТ УЛИЧНИЦИТЕ НА БКП!!!!ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!!
38
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата поръчва смъртта на журналисти, Московски убива сина си, Симеонов обижда майки с деца...
37
2
 
19
 
! Отговори
НА ЕДИН WC ПРЕМИЕР преди 5 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин
36
3
 
23
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Когато наглеца се уреди в управлението е страшно.*** се издигна и сега се приема за каймак!
35
8
 
4
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАА..39 преди 5 години
ТИ ЛИ СИ "УБИТИЯ ЖУРНАЛИСТ" .....ИЛИ ЦЯЛАТА ВИ ЛЕВИЧАРСКА ГИЛДИЯ Е ВЕЧЕ УМРЕЛА...ХА,ХА,ХААААААА....
34
3
 
26
 
! Отговори
Далавери Симеонов преди 5 години
Разберете, мога да правя каквото си поискам. И човек да убия пак няма да си подадем оставките с Бойко. Я вижте Московски колко време топли министерския стол, след като уби сина си. Ще ви плашим с БСП, само и само да останем на хранилката и с имунитет срещу правосъдието.
33
2
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Симеонката трябва за в бъдеще да си мери приказките, защото с натягане на напрежение и конфронтация не става. ---------------------Обективно погледната Това не може да стане! Симеонов е това което е и се харесва какъвто е!
32
3
 
18
 
! Отговори
сиромах преди 5 години
Ако все още някой не е разбрал как се брани власт и разбира се попарката на коритото ето така става!Ще падне правителството и затова можем да си говорим както си искаме!Можем да обиждаме да псуваме да наглеем и накрая да се извиним забравяйки ,че извинявай патък не лъска! Като ти е голяма устата и не можеш да си контролираш езика отива да пасеш овцете и да ги псуваш и обиждаш колкото си искаш!Срам ме е от тая пасмина срам за целият ни народ от такива мишоци!!
31
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заприличахме на Саудитска Арабия- правителството поръчва убийството на неудобен журналист, властта се гаври с жени и деца...
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не е очаквал шкембе войвода да го натири нали в едно гърне ***.На следващите избори съдбата на "Реформаторския блок".В Бг кокал не се сдава.
29
28
 
10
 
! Отговори
Манипулатори преди 5 години
Симеонов никого не е обидил! Не спряхте да лъжете и се опитвате да настройвате все още останалите шепа ***.Не се ли сещате, че времето вече ви свършва и никой не се връзва на манипулации.От едно изказване, вадите удобните думи и сглобявате измислен скандал...Браво на тази професия! Ако някой каже-Обичам Родината и мразя враговете, ще изкарате, че е казал-обичам враговете и мразя родината...Това сте вие! Нали знаете, че идва време да се плаща сметката?!
28
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
до 22 Коза Ностра е в началното училище.Тия наште са в ВУЗ Кръстьо Сарафов .Цяла държава си имат.
27
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марешки каза от трибуната на Народното събрание:"България се управлява от ТРИТЕ ПРАСЕТА И ТРИМАТА ***"Обърна се към председателката и попита:"Да им кажа ли имената, г-жо Председател?"-Няма нужда - отговори Цвета Караянчева. (т.,е ние си ги знаем кои са)
26
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте ги добре...и на следващите избори си правете сметка за кой ще гласувате.А, ако още и харесвате, толкова по-зле за вас...толкова по-зле за България...и най-зле за нас...тези, които виждат колко абсурдни са въпросните "патриоти".
25
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки."Предполагам със същите мотиви пречукахте и Виктория Маринова преди да ви разкрие кражбите- да не се върнело БСП на власт.
24
4
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИОпределено си пристрастен и гневен/страх/ към БКП! :)) ..., т.с несправедлив и толериращ простакът и антиполитик В.Симеонов!
23
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борбата с гробарите е обща национална кауза
22
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонката трябва за в бъдеще да си мери приказките, защото с натягане на напрежение и конфронтация не става. Това са запазени прийоми на *** - умее ги до съвършенство.
21
13
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Нинова пак е бясна...
20
5
 
26
 
! Отговори
турчин преди 5 години
Безочливи популисти. ДПС им е виновно. Некадърници. Превърнаха страната в сметище.