Родителите на Викторио през сълзи: Това, което е извършил е ужасно!

Много обичал малката Никол, не давал да падне косъм от главата й
97
Родителите на Викторио през сълзи: Това, което е извършил е ужасно!
Кадър: Нова тв

Родителите на убиеца Викторио Александров, който простреля смъртоносно приятелката си Дарина и уби едногодишната им дъщеря Никол, признаха, че е имало проблеми между тях, но не пожелаха да конкретизират какви.

Още по темата

Майка му Лидия смята, че това което е извършил е ужасно и той ще си получи наказанието. Нито тя, нито бащата на Викторио го оправдават.

"Каквото и да е станало вече няма значение, няма го нашето ангелче, няма кой да ни радва, да ни гушка, няма кой да целуваме и прегръщаме", сподели през сълзи Лидия пред Нова тв. 

Бащата на Викторио Детелин добави, че не може да разбере какво е станало, защото синът му не е давал и косъм да падне от главата на детето.

"По цяла нощ й пееше "Зайченцето бяло", казваше "Тук съм, тати, тук съм мила", всички които го познават знаят колко много добър баща беше, колко обичаше Никол и Никол знаеше колко много я обича той", продължи Лидия Александрова. 

А мъжът и я допълни, че независимо от грозната постъпка на Викторои той е негов и син и заедно с майка му ще го подкрепят.

"Той е наш син, ние сме зад него", каза Дтелин, а Лидия призова: "На всички, които ще го обвинят, ще им кажа: "Обуйте неговите обувки, живейте неговия живот и тогава го съдете!".

"Възпитала съм децата си в честност", каза още тя и добави, че обича сина си, независимо какво е направил.

Днес прокуратурата повдигна 3 обвинения на Викторио - за убийството на 23-годишната Дарина, за убийството на детето им и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече.

Викторио все още е в "Пирогов", без опасност за живота след неуспешен опит за самоубийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
16
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Недейте да съдите другите хора, да не ви удари и вас в главата нещо, което не прощава!!!И ад подтискам шизофреидното разстройство, но като се обостри и ми идва да изтрепа една шепа офшорни български плъхове, министри,бизнесмени,президенти!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!
6
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво разбрано и хрисимо момче, пък какво му стана в един момент?! Разхлопала му се дъската и намерил опора в пистолета! Всички хора си имат едни или други проблеми! Хора се събират и се разделят и то след много години съвместен живот! Трябва ли да се трепем, ако някой вече не ни обича или иска да е с друг/а?! Никой човек не е собственост на друг човек! Няма оправдание нито за едното , нито за другото убийство!
5
9
 
16
 
! Отговори
ЯСНО... преди 5 години
е на какво са го възпитали тия двамата терористи - да е изверг! Трябва да е първият, който да бъде осъден и екзекутиран с новозавърналото се смъртно наказание - електрическият стол, но с бавен и слаб ток. Да се пържи поне час, докато не пламне жив и събитието да се излъчва на живо в ПРАЙМТАЙМ между 20-22:00 по всички национални телевизии. Вторият трябва да е ****нгала от Русе за убийството на журналистката и така списъка да се напълни. Престъпността ще спадне до 0 за месец!!!
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да беше се гръмнал както трябва, сега ще му разкажат игрите в пандиза, освен това той сам няма да може да спи от това, че е убил бебето си
3
6
 
17
 
! Отговори
:):) преди 5 години
изкрезил психар скрит и неосвидегелстван, просто да го гръмнеш с кеф и да не ти тежи на съвестта, тоз затвор не го оправя
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Василев, тъпо парче си отвсякъде как ще отнемеш живота на майката на едно дете и ще очакваш то да те обича?
1
5
 
51
 
! Отговори
Татко преди 5 години
*** гнусен. Детето да си застреля в главата...Айде половинката да те ядоса, да изпаднеш в афект (отнася се и за мъж и за жена) донякъде разбираемо. Но аз като баща, направо ме втриса дори при мисълта да посегна на детето си. Да добавя, дори да разбера, че не е мое, пак ще го обичам. Можеби различно, но дете...