Викторио искал да се самоубие, но бебето да живее. Защо го уби?

Убиецът от "Надежда" подал жалба за тормоз срещу жена си
Обновена: 30 окт 2018 11:48 | 30 окт 2018 10:30, Камелия Цветанова
192
Викторио искал да се самоубие, но бебето да живее. Защо го уби?
Снимка: Facebook

26-годишният Викторио Александров, който уби майката на детето си в столичния картал "Надежда" подал жалба за психически тормоз срещу нея в петък миналата седмица.

Още по темата

Тя го била напуснала в четвъртък, а на следващия ден той се оплакал от поведението й, съобщи шефът на СДВР Ивайло Иванов, който изнесе подробности около зловещото убийство.

След като прострелял фатално 23-годишната жена, той взел детето, качил се на такси, заплашил шофьора и няколко пъти го карал да сменя посоката на движение.

Пред него споделил, че има намерение да се самоубие, но детето трябвало да живее.

Дори казал на шофьора, че ще му го остави, а след това той трябвало да го предаде на негови приятели.

В крайна сметка обаче прострелял момиченцето в дясното око, а себе си просто леко одраскал, нямал патрон в главата.

Александров е казал на шофьора на таксито да спре на тъмно място до Горни Богров. Там е прострелял и едногодишната си дъщеря, която полицаите са намерили все още жива, но за жалост по-късно бебето почина.

Именно таксиметровият шофьор се оказал ключов за бързото откриване на убиеца. Той се обадил в полицията и съобщил, че мъж с дете се е качил в колата му в "Надежда", заплашил го е казал му е първо да кара към Благоевград, след това си е променил мнението и го е насочил в друга посока, а след това го е принудил да спре до Горни Богров и с детето влязъл в храстите.

Шофьорът е казал още, че детето през цялото време е плакало, а мъжът е споделил, че има намерение да се самоубие, но детето трябва да живее.

Униформените веднага са тръгнали натам. Претърсвайки мястото са чули изстрели, минали са зад храстите и са видели простреляното бебе и убиецът.

Линейките са реагирали много бързо, намерено е и оръжието   – законно притежават пистолет, обясни още Ивайло Иванов.

Той допълни, че веднага след получаването на сигнала в 18:30 ч. е бил проверен абсолютно всеки адрес, на който би могъл да се намира убиеца.

Отряд "Кобра" също се е включил в акцията, защото Александров е бил въоръжен.

Иванов каза, че той и приятелката му са имали проблеми в семейството, но не е било нещо сериозно.

"По непотвърдена информация преди година също са се разделяли, миналата седмица тя го е изоставила, каква е причината засега не заем, в четвъртък се разделят, в петък той е пуснал жалба за психически тормоз", допълни шефът на СДВР.

Александров от 5 години е работил в частна охранителна фирма и няма данни да е страдал от някакво психическо заболяване.

Ръководителката на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова съобщи, че Викторио не е комуникирал с близки, след като е прострелял 23-годишната жена в "Надежда".

"Той си е изхвърлил мобилния телефон. Никой съсед не е чул изстрелите. Майката е открила дъщеря си, след като не е успяла да се свърже с нея по телефона, е извикала ключар, той е отворил и тя е видял трупа с две прострелни рани", обясни Русинова.

Младата жена е живеела в апартамента в "Надежда"  с детето след скандал между нея и Викторио.

"В събота и в неделя бащата на убитата е оставал да спи в апартамента, вероятно притеснявай се от действията на Викторио", каза още Русинова.

Прокуратурата ще поиска той да остане за постоянно в ареста, като им предвид, че няма опасност за живота му вероятно ще бъде преместен от "Пирогов" в друга болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
13
 
! Отговори
Не на убийствата преди 5 години
Защо уби детето?????
150
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спряла да го нарича мило, а започнала да се обръща към него по име - това пишело в жалбата.
149
1
 
23
 
! Отговори
Ала-Бала преди 5 години
Винаги е имало психопати, но с избягване и прогонване на нормалните българи от Родината и държавата мащеха, концентрацията им става все по голяма. "Матрял", калво да се прави? Чудно как им дават разрешения за огнестрелно оръжие или си плащат?
148
1
 
17
 
! Отговори
:( преди 5 години
До Анонимен154 направила е аборт, не е искала да му ражда второ дете и да продължи да е обвързана с него.Явно го е знаела що за стока е.
147
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психопатите стават все повече. За съжаление, страдат дори децата им от това.
146
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрах как го е тормозила. Подал е жалба, защото го е напуснала
145
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЛАСИКА!Младежа от шоплука си намерил жена-хубавелка от дълбоката провинция.Тя както обикновенно се оказала яка *** и след установяването си "у Софето"се разпасала яко.На младежОт му се накърнило егото което и без това било въздух под налягане и .......стана хубавата работааа.Та кое не ви е ясно, ТУК?!
144
0
 
24
 
! Отговори
RASTAFAR преди 5 години
Психиатъра, който му е дал необходимия документ за разрешителното за оръжие трябва да иде в затвора!
143
3
 
19
 
! Отговори
:( преди 5 години
Като гледам и в убийства, и в катастрофи предимно участват деца на демокрацията, за които няма нищо ценно и които знаят,че каквото и да направят, смъртна присъда няма.
142
4
 
14
 
! Отговори
дружба преди 5 години
С какъв акъл ще се омъжи за човек от "Надежда" ....тя уви е била съвсем безнадеждна!
141
6
 
21
 
! Отговори
nina преди 5 години
Убил е клетото детенце,защото е плакало за майка си!Затова го е застрелял изверга!!
140
0
 
26
 
! Отговори
K6 преди 5 години
профил на семейните убийците за последните за 20 години (бивши военни, полицаи или охранители, притежаващи оръжие, мачовци които постоянно се съмняват в половинката си за изневери. Дамите моля да внимавате ако имате за съпруг работещ в горната категория, всеки момент може да откачи ако някой ви прати случайно sms или Like в facebook)
139
0
 
26
 
! Отговори
СТИГА ГЛУПОСТИ!!! преди 5 години
"Викторио искал да се самоубие......"?!?!"Моного исках да гласувам ама нямах желание"................ХА-ХА-ХА
138
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАз пък не виждам какво общо има убийството с демокрацията!
137
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПенчоДвата трупа са ни дар от североазийската принадлежност на убиеца - фен на русия, фсб и съветската човеконинавистна система.
136
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам какво общо имат убийствата с партиите.Която и да е на власт,убийства все ще има,стига глупост.и.
135
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 137Не е ли по-правилно, вместо на площадите, да променим ситуацията чрез урните?Щото на мен ми писна на оная работа да ме подтикват към промяна хора, гласуващи или за мутpи, или за комунисти, или за руски "патриоти", или за откровени национал-социалисти!!!Ясен ли бях?
134
7
 
5
 
! Отговори
Пенчо преди 5 години
Този 26 г. *** ни е дар от евроатлнатическата демокрация. А на него лично същата му е подарила възможността да има законен пистолет.
133
0
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
И аз съм за смъртно наказание,но понеже сме в ЕС ,поне да бъде доживотен затвор,без право на помилване.Това е по-добро отколкото синьото въженце с което бесят убийците в арабския свят.Тогава и Северин и други като него няма да излязат на 40-50г от затворите,готови пак да убиват.Както може за Петко от Лясковец,така и за другите.
132
0
 
8
 
! Отговори
???? преди 5 години
За жалост, такива работи са ставали и ще стават! По цял сват се убиват хора. Вие какво си помислихте, че животът е купон, снимки, ихо, ахо Природата е жестока и това е нормално. В днешно време е толкова динамично всичко, че психиката на повечето хора не издържа. А тези, които предлагате смърт, не сте по-различни от убиеца - бихте убили (по Ваши си "морални" причини. Според мен е доста по-наказателно да лежиш в затвора до живот. Жалко за близките - дано поне те успеят да продължат живота си.