Борисов не водел война с Радев: Той ни шамари ежедневно!

Страх ме е от мигрантска вълна и от конфликт в Черно море, призна премиерът
Обновена: 15 дек 2018 08:01 | 14 дек 2018 21:41, Веселина Йорданова
291
Борисов не водел война с Радев: Той ни шамари ежедневно!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че не води война с президента Румен Радев и не иска конфронтация с която и да е институция.

"Не стига че той ни шамари ежедневно, а накрая излиза, че ние водим война", каза той в отговор на въпрос в предаването "Панорама" на БНТ.

Борисов заяви още, че нито веднъж не е застанал срещу решение на президента, а правителството имало достатъчно работа.

"Навсякъде, където са поискали хора, съм изпратил", настоя той по отношение на участието на министри в посещения на държавния глава.

Борисов коментира, че президентът "харесва много БСП", но това било негово право.

"Всяка критика, която е градивна, я приемам, но да не кажеш една дума за БСП и да хвърляш всичко срещу ГЕРБ, не съм съгласен, но това е негово право", коментира премиерът.

Той обаче посочи, че подаденото име за главен секретар на МВР е било одобрено от президента. В сряда МС официално предложи за поста шефа на СДВР Ивайло Иванов.

Премиерът каза, че в политически смисъл не се страхува. "Страхът ми е от мигрантската вълна и от война в Черно море", призна Борисов и поиска в тази връзка освобождаването на задържаните от Русия украински моряци.

На въпрос за евентуален предсрочен вот той отговори с думите, че е по-добре парите за него - 50 млн. лв., да бъдат похарчени за друго.

"Май ще има европейски избори, ще видим кой колко е силен", коментира Борисов. Премиерът каза, че не вижда алтернатива на управлението и посочи, че като се говори за излишъци, апетитите ставали големи. БСП обаче щели да ги изхарчат за две години и да излязат на дефицит.

Борисов каза още, че ситуацията в света е "взривоопасна", като даде пример с протестите във Франция за доходи, към каквито ние всъщност се стремим, а хората там не са доволни.

"Протестира се в цял свят, протестът е демократична форма да изразиш несъгласие, мнение, желание. На базата на протестите изпълнихме справедливи искания", коментира той.

Премиерът заяви, че на 100% владее положението в партията си ГЕРБ, а на коалиционните партньори не се меси, нито в процесите "на улицата".

Борисов обяви, че ще се проверява защо в някои области има отпуснати много повече инвалидни пенсии, отколкото в други. "Ще ги изследваме, но без да гръгваме рязко", каза премиерът, който е убеден, че много хора имат нужда от тази подкрепа, но има и злоупотреби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
7
 
! Отговори
До 208 преди 5 години
Аз съм 206.Не си разбрал думите ми.ГЕРБ няма как да ми плащат,за да ги критикувам.
145
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази кръгла тиква е кръгла нула.КОЙ?КОЙ гласува за нея?
144
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 206Колко ти плащат гербаджиите, за да разпространяваш тези лъжи?
143
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех,Бончо,кой ти сложи това име,бе Бончо?Толкова ти е акъла,колкото и на тия,които така са те кръстили.
142
2
 
22
 
! Отговори
До 203 преди 5 години
Ти явно си от ония 80%,кйоито не са наясно,че президента не е изпълнителна власт,за да свърши нещо,по твоите думи.Но ние видяхме една снимка,на която Тръмп беше сложил ръка на рамото на Радев и много внимателно го слушаше и друга снимка,на която се видя как Бойко тича да се здрависва с Тръмп,а оня му обърна гръб и май не разбра с кого точно се е здрависал.Та трябваше нашия да си поправи гафа,отивайки в Америка измолил една снимка с първото семейство,барабар Петко с мъжете.
141
2
 
26
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
Мутрите издържат на шамари , но падат от олово!
140
27
 
4
 
! Отговори
Бончо преди 5 години
БСП-то взеха един двойкаджия пилот от селскостопанската авиация и го направиха президент. Радев нищо не върши освен да се обажда до Москва всеки ден и да рапортува че е закопал България с още 10 см надолу. Едно магаре да бяхме сложили за президент по-добре щеше да се справя от Радев.
139
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже не ви стигнаха кражбите от европари за обществени поръчки и също от нашите данъци,ами пак си гласувахте субсидия от 11 лв.на калпак,за да умножите тези 20 милиона,които държите на влог/колко други сте похарчили,само вие си знаете/,затова на следващите избори ще гласуваме за други партии и те да се облажат малко,нали така?
138
20
 
4
 
! Отговори
Край преди 5 години
Гласувах за Радев. С нетърпение чаках двубоя - отличника от математическата гимназия с английския и ефектната професия срещу гамена от Банкя с тъмното минало.До тук 1:0 за гамена.Отличника лае но не хапе а жена му лае повече и от него. Гамена стои здраво на краката си и е най-адекватния български политик. На българите им отива повече той.
137
0
 
16
 
! Отговори
БОЙКО ВАСИЛЕВ преди 5 години
Май след снощната "ПАНОРАМА" ще си търся друга работа...ццц !
136
1
 
5
 
! Отговори
До 198 преди 5 години
Ти да не страдаш от виетнамския синдром,ако ме разбираш какво имам пред вид за тези,които са билки на война.Ти едва ли си бил и пехотинец,де,ама май си си чалнат по природа,за да ръсиш подобни глупости.
135
33
 
3
 
! Отговори
човек от народа преди 5 години
И аз чакам вече втора година лицето Румен Радев понастоящем изпълняващ длъжността Президент да вземе да свърши някоя работа, ама ядец.Президента следва неотклонно правилото:Който не работи - той не греши!
134
5
 
25
 
! Отговори
Потресаващо преди 5 години
Бойче, Бойче, трудно ти е да ни "управляваш" и ти си го знаеш много добре. Мъчиш себе си, мъчиш и нас. Направи ни още по-бедни, но за сметка на това изведе България на първо място по корупция и кражби.
133
27
 
2
 
! Отговори
Хора преди 5 години
Трябва да махнем президента и Мая. Те пречат на България да стане достойна европейска държава с високи доходи. Бойко е голям десен политик и само той ще оправи държавата. По малко да се пише по медиите за ГЕРБ и без безсмислени протести.
132
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойкооо,когато първия път сдаде властта след протестите,Орешарски завари в хазната 4,5 милиарда лева.Остави ви 8 милиарда,които опоскахте за нула време и взехте заеми 0т 16 милиарда + още два пъти по един милиард.Никой не знае къде отидоха тези пари,след като нито строите качествено,нито образованието е на ниво,нито здравеопазването.Вчера изкрахте уж на спонтанен протест приближените ви строителни фирми и тутакси им обещахте 1,5 милиарда лева за Хемус,без да има проект.МАФИЯ!
131
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 180Щом си гласувал за Ц.Цачева смятай пък колко си зле с акъла!
130
25
 
3
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Борисов трябва много да внимава. Лицето Радев е подъл и злорад руски шпионин който дебне противника като сибирска невестулка. В дрехите на лицето Радев са прикрепени множество предавателни устройства! В подметките на обувките му също има нещо! С лоцето Радев трябва да се разговаря само в изолирана стая.
129
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заслужаваме си съдбата.Щом търпим вече 10 години един пожарникар и един физкултурник да се гаврят с нас,хак да ни е.
128
19
 
3
 
! Отговори
решетников преди 5 години
До 189. А бе, червен глу.пак, рейтингът на радефф ВСЕ ОЩЕ е по-висок от този на Борисов, защото от радефф почти нищо не зависи, нищо не прави и така не дразни. Смени им местата и ще видиш колко ще бъде рейтингът на зеления чорап.
127
1
 
15
 
! Отговори
До 192 преди 5 години
Няма нужда да си ги представяме,ние ги виждаме-алчни,корумпирани и некадърни.