Рашко на 15- годишната Мария на грижите на баба си. Рамбо също

И 30-годишната жена родила на 14 години първото си дете
Обновена: 3 яну 2019 21:02 | 3 яну 2019 20:36, Камелия Цветанова
103

15-годишната Мария, която роди първото бебе на Пазарджик ще живее в дома на своята майка в ромската махала в Пещера.
Още по темата


30-годишната баба ще помага при отглеждането на малкия Рашко. Светла Ангелова вече гледа и първото дете - Рамбо.

Светлана има още 3 деца - две момчета и едно момиче.

Младата баба споделя пред Bulgaria ON AIR, че и тя е родила първото си дете на 14 години. Тя разказва, че мъжът на нейната дъщеря също е на 15 години.

Родители на Рамбо и Рашко са на по 15 години и не ходят на училище.

Светлана допълва, че за отглеждането на децата ще помагат и нейните родители. Семейството очаква да изпишат малкия Рашко и майка му Мария утре. Вече са подготвени и подаръците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Недко, и двата ми рода са от Монтанско, майката на баща ми почина последна от бабите ми преди 15 години -бях на 20 години, а тя - на около 60 години...от 6 сестри, предпоследна. Когато се омъжих на 28 години нямах почти живи роднини, които да поканя, заради тежкият им труден живот и твърде ранната им кончина. Наистина ли смяташ, че да раждаш на 15 и да живееш до 60 години е нормално?
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В нормалните държави ако имаш две деца на 15 години -най-малкото за педофилия ще осъдят бащата... Защо в България няма нормални закони и защо законите важат само за българите, а не и за другите на които също им пише в паспорта, че са българи и с техните подвизи ни знаят по цял свят първо и ни носят славата...
75
0
 
1
 
! Отговори
Друг от Северозапада преди 5 години
До Един от СеверозападаЗаради такива като теб сме на този хал! ГЕРБ били виновни, а БКП, ДПС????Ще ви чакаме всички предатели на България да изпукате, за да може накрая тази държава да тръгне напред!
74
0
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Бъдещето на България. Рашко.
73
0
 
10
 
! Отговори
Само така преди 5 години
Настигаме Уганда по необразованост и примитивизъм, браво на България.
72
0
 
3
 
! Отговори
До Само питам (номер преди 5 години
Разбира се - и там ще ги хрантутим, а навън ще отглеждаме внуците им...
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Рамбо му трябват още десетина години да извади картечницата и да ги почне ... :)
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не спират майчинството, детските и помощите при второ дете .
69
16
 
2
 
! Отговори
недко преди 5 години
питаите дядо си и баба си едно време нашите българки на каква възраст са раждали..почвали са от 15 16 годишни...и са раждали по 4 5 деца... а сега е нашите българки не раждат деца никои не ни е виновен,има нещо сбъркана вече в нас ,и търсим причините все някаде другаде
68
1
 
23
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
"Възрастните роми са за бой, защото вместо да карат децата си да учат те ги карат да правят деца на 15 години и утре кой ще ги храни ?"---Приятелю, не съм съгласен с теб.Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава!
67
2
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Гледайте и слушайте!!!А това е само единия от видимите резултати на Герб.По нашия край, а и на всякъде, такива баби и дядовци ги избираха, за което щедро им се отблагодариха.Сега-бабата ще взимао ще детски и социални за самотна майка, дъщерята-са самотна майта и оше куп енергийни,, еднократни и други помощи, и още след изписването и, само да се нормализират малко нещата, почват да работят за второ внуче, с "неизвестния" баща.Ето още една надбавка. А вие-бегом да плащате данъци и винетки!
66
0
 
24
 
! Отговори
До Анонимен 72 преди 5 години
Още преди 2-3 години някой беше изчислил, че даваните по онова време пари за помощи и надбавки на ромите, са достатъчни за да бъдат увеличени с по 200 лв месечно пенсиите на трудовите пенсионери.Предполагам, че днес е още по-голяма сумата, която бюджетът отделя за издръжка на готованците.Нужни са крути и незабавни мерки за справяне с ромската наглост и безотговорност и който има куража да ги приложи, вероятно ще държи властта в Българияпоне 20 години, защото всички ще го подкрепят.
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трием ли, трием ли?!
64
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 54Не е вярно!Всички мои познати, които отидоха да работят и да живеят постоянно в нормални западни държави, създадоха там по 2-3 деца. Говоря за такива българи, които заминаха веднага след като завършиха висше или още на 18-19 г. отидоха да следват там.
63
0
 
19
 
! Отговори
Жалко, но е факт преди 5 години
До Анонимен 63Налице е не неспособност, а нежелание на държавата да се справи с проблема.Мина времето на добронамереното и мирно "навлизане" в ромската общност с цел подпомагане. ромите на дело доказаха, че който иска да се интегрира, го прави без да го карат насила. Останалите взимат готовите бонуси и после - нали не са много умни - с действията и подигравките си ни доказват, че ни считат за будали.Преди 80 години един показа как се процедира с такива.
62
0
 
23
 
! Отговори
Ръбчо Тъпчев преди 5 години
Рамбо и Рашко са бъдещите IT специалисти на България . Догодина по това време сигурно съименника ми Ръбчо вече ще е напът да се ражда.
61
1
 
22
 
! Отговори
леля преди 5 години
Това е бъдещето поколение на България. Подобно е и европейското бъдеще, но там екземплярите са по-екзотични. Мисля си дали нещата няма малпо поне да се подобрят ако такива екземпляри се дават по-често по телевизията. А не масовата евро-атлатнитечска пропаганда на хомодружинки и същества от третия пол. Тотално да се смени визията за певци, музиканти, артисти. Иначе това е светлото европейско бъдеще.
60
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен: преди 5 години
Държавата е виновна. Защо не се приеми строг закон, който роди непълнолетен, няма право нито социални помощи нито на детски добавки, дори и раждането трябва бъдещата майка щом то е непълнолетна, трябва да си плати , че да има право на медицинска помощ.
59
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все си мислех, че ще издържи още малко държавата, ама не... Няма как да бъде обърнат демографския процес, това е краят.
58
1
 
29
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Ще влязат ли Рашко и Рамбо в затвора след време?