Рашидов за Ласкин: Той беше прям, на ръба да бъде отречен

Най-вероятно актьорът ще бъде погребан в Алеята на творците
Обновена: 6 яну 2019 15:13 | 6 яну 2019 14:35, Нели Христова
85
Рашидов за Ласкин: Той беше прям, на ръба да бъде отречен
Снимка: Facebook

Още в първите минути след като стана ясно, че Иван Ласкин е загубил битката с болестта си, социалните мрежи се изпълниха с посланията на фенове и близки, които скърбят от тъжната вест.

"Иван Ласкин беше мъжкар и ще ни липсва", заяви депутатът и бивш министър на културата Вежди Рашидов предаде "Канал 3".

"Той беше известно време на лечение при моята съпруга в Пирогов, след това беше преместен във ВМА. За съжаление той не излезе от кома. Иван е от знаковите хора, които ще ги запомним. Той беше прям и казваше всичко директно. Такива хора винаги са на ръба да бъдат отричани, но това са и хората, които са запомняни“, заяви Рашидов.

Много малко са хората, които винаги могат да изговарят истината директно, но според Рашидов Иван Ласкин е именно такъв.

"Той носeше таланта си от дете. Иван е от типа на странните, но талантливи чешити. Изключително предан като приятел и мъжко момче. Ще ни липсва много! Светла му памет!“, каза още Рашидов.

"Сбогом, Иван Ласкин! Трудно ни е да вярваме, че това е краят!", написаха от съюза на артистите.

"На 48-годишна възраст си отиде един от най-харизматичните, обичани и талантливи български актьори. Иван Ласкин остави сериозни следи, както в киното, така и в театъра. Съюзът на артистите изказва своите съболезнования на близките на актьора!", пише още в съобщението


Най-вероятно Иван Ласкин да бъде погребан в Алеята на творците в Централните софийски гробища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
15
 
14
 
! Отговори
RIP преди 5 години
"Той беше прям и казваше всичко директно. Такива хора винаги са на ръба да бъдат отричани, но това са и хората, които са запомняни... Умно казано. По-добре отричан, но индувидуалист, отколкото човекът - шир потреба. На Запад е така, ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ. Това е и целта на системата - да заличи човешкото в човека и всички да бъдем нейни роби.
43
24
 
36
 
! Отговори
Снижаване... преди 5 години
Като хлапе извади късмет да играе главна роля в един филм, в който другите деца бяха по-добри актьори от него. Много по-добри. Ама се прочу. И с това си остана. С коя роля ще го запомните?
42
13
 
28
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Хахахаха "мъжкар" тоя Неадекватник Рашидов си ги мели едни такива дежурни. Кефи ме как преди години се ползваше думата "мъж" в България после смениха на "мъжкар" нали като животно - коч, бик мъжкар.. троши биволиците, козите, овците.. всичко в двора Съответства на нивото тъй че нормално да се намери една такава по сладостна и бих казал страстно-селска дума по-близка до сърцето на модерния българин, отколкото това прекалено цивилизовано и предателско-модерно, "някакси кастрирано" "мъж".
41
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лека му пръст но алкохолици, наркомани и *** да ги жалим не върви много !
40
19
 
35
 
! Отговори
Anonimna преди 5 години
Много харизматичен и талантлив актьор.Съболезнования на семейството.Бог да го прости..
39
26
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно изкуфяло пиянде защитава себеподобно, каква идилия!Както казаха по-надолу, само този, който не е живял с алкохолик, може да изпитва жал към подобна твар. Детството ми мина сред побоища, скандали и полиция. Малко, след като благоволи да се изнесе, но вече съсипал живота на майка ми, умря все така впиянчен и заобиколен от другарите си по чашка. Твърде късно, ако питате мен...
38
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки със съдбата си. Жалко, талантливите хора често са по-крехки, трудно се проспособяват, не издържат. Съжалявам Алекс, животът отново й поднесе изпитания и многи тъга. Съболезнования!
37
13
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
На морето в бутилката на Ласкин,капитан няма.Не се е родил още.
36
25
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментарите доказват за пореден път чудовищната духовна нищета на българското население. Умишлено не употребявам думата "народ" защото това стадо не я заслужава...
35
21
 
58
 
! Отговори
65 преди 5 години
Абе Рашидов ,кое му е мъжкарското на Ласкин?Че пиеше от сутрин до вечер,съсипа първият си брак,не плащаше издръжка. Съсипа живота на Алекс ,тя го издържаше.Съсипа таланта си.Каво още му оставаше ,той го съсипа-живота си.Този човек никой и никога не е обичал.Арогантен ,зъл и груб.Дано там горе се научи да бъде друг.
34
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някой каже, че е по-добре да си слуга, а не-скот, о.к., това си е негов избор, но това не го прави по-малко скот, хайде, всички сме от една ферма!
33
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лека му пръст на човека!За мен завинаги ще си остане порасналият Васко да Гама от с. Рупча.
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи, всички сме в един затвор.Някои си затварят очите за да изведат децата си в по-луксозен такъв.Това не променя схемата:господари-слуги-скот.
31
13
 
18
 
! Отговори
2+2 преди 5 години
Кой знае, колко апартамента е изпил ?!
30
27
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща ми е пияница, съсипа ни с майка ми и продължава... Само ние си знаем какво и как сме преживяли и првживяваме. Мразя пияниците! И тоя беше такъв и няма никакво оправдание за това. Като си лабилен психически, вземи се гръмни, не посягай към чашката... Абе, с две думи, не разбирам кво го оплаквате този...
29
10
 
19
 
! Отговори
Bhk преди 5 години
До художникаИзползваш смъртта на човек, за да уязвиш инакомислещите, много позитивно, брат. И злобно.
28
7
 
34
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Падението и смъртта му причинени от алкохола ме стреснаха... Не че пия много, ( през ден - два по 2 чаши вино и по някой път + 1 бира) но сега имам желание да не пия въобще!
27
12
 
38
 
! Отговори
художника преди 5 години
Когато някой няма собствен живот, коментира живота на другите. Почивай в Мир, Ванка!
26
6
 
27
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Говореше с хората и за хората или като пияница, или като луд. Или като луд пияница...
25
11
 
31
 
! Отговори
зрител преди 5 години
Въпросното лице 2 пъти го снимаха със скрита камера (предаване папараци) да пие и криволичи по улиците в София...