Ром от Войводиново със закани: Войводци, много тежко ще живеете!

"Тия момчета нямат вина", настоява Салхо Кисимов
11 яну 2019 10:45, Боряна Павлова
510

Ром от село Войводиново, станало печално известно с побоя на двама братя роми над командоса Валентин Димов, открито и на живо във Facebook започна да отправя заплахи към цялото село.

"Заплахите от страна на ромите в нашето село продължават, мислим, че не само за протестите трябва да се отразява, а и това как те заплашват цялото ни село", споделят хора от селото пред trafficnews.

Още по темата

Въпросното видео се разпространява в различни групи във Facebook, включително и тази на село Войводиново.

Негов автор е мъж на име Салхо Кисимов, който в момента се намира в Германия, а семейството му е в България, във Войводиново. В профила си той споделя и други роми, които се заканват.

Ето и част от размислите на Кисимов, както и откритите му заплахи към българите в селото, които той нарича "гяури": "Здравейте, братя роми! Това, което направиха във Войводиново, няма как да го забравя. Просто, доста хора от Войводиново ще пострадат много. Много ще пострадат. Особено крайните къщи… Тия две момчета нямат вина. При положение, че оня се е напил и тръгнал да ги блъска назад-напред по бордюра. Каква е тая България. Циганите били лоши. А вие нормални ли сте? Тия хора къде да идат, какво да правят?", пита Кисимов във видеото, което вече не е достъпно във Facebook.

"Войводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Много воеводци ще пострадате", заканва се още той.

Кисимов също така се заканва, че "ще видите вие втора Катуница".

"Не си мислите, че ще ви оставя всичко така. Вие крадете повече от циганите. Окрадохте къщите ни. Кой краде – циганинът, или гявурът, извинявайте, българина. Войводци, просто много тежко ще живеете!", казва още Кисимов във видеото.


510
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен Българин преди 1 месец
Само да Ви кажа на Всички, че Бог гледа.
Рано или късно който е виновен ще си търпи последствията. Също никой не си отваря очите, за да види тези "Соросови" изпълнения, благодарение на които България се разпада.
Така никога няма да се стигне до разбирателство, защото хората са заблудини от тези номера.
60
1
 
11
 
! Отговори
Рок енд рол преди 1 месец
"Вярвам му. Щом двама успяха да пребият тренирана барета представям си как ще ни мачкат нас обикновените хора."
...
Какво разбираш под "тренирана барета"? Познавам двама от парашутистите. Имат много слаби познания в ръкопашния бой. Тренират скокове, стрелба, физическа издръжливост. Явно се подготвят да боравят с оръжие, а ръкопашния бой е за който има желание. Стрелбата за войника е по-важна. Не сме в 16-ти век все пак.
59
1
 
26
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Срамота е, че държавната машина не работи. Как човек ако има нужда от защита ще бъде защитен, при положение, че самите полицаи и военни биват бити? Българи, докога????
58
22
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
По принцип има и истини, които говори този ром. Българите крадат много, познавам доста и повече от ро....мовете и в по-големи мащаби. Иначе това е една пиянска и виновните трябва да си понесат наказанието, независимо дали са българи, ром....ове или турци.
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Германия има и много българи.
Намерете го там.
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заканва се тоя, като не знае в Германия какво може да му се случи.
55
0
 
19
 
! Отговори
Forever преди 1 месец
Гарибалди,ще се научите да живеете и спазвате законите и изискванията на страната,да си плащате задълженията като нас,и всичко ще е наред,вместо да работите ,вие предпочитате да крадете и нападате,това не може да се търпи вечно.
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ***

Моля да бъде изтрит коментара на Гарибалди, насажда се омраза и се изопачава истината. Благодаря.
53
1
 
17
 
! Отговори
probi преди 1 месец
Чудя се как още не се е появил БХК в защита на ...?
Ха познайте на кого!
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До232: И да се отвори /може и на концесия / лагера до Ловеч !
51
1
 
27
 
! Отговори
Forever преди 1 месец
Недоволен от събарянето на колибата,а когато я строеше не помисли ли,че трябва да я заведе на отчет в общината,всички други институции знаят къде се намират,и от къде се взимат помощите,а да извади разрешителни не знае.Всичко им е ясно,но се правят че не разбират.
50
1
 
46
 
! Отговори
До Прокуратурата преди 1 месец
Какво става, какви са тези заплахи??? Този ...трябва да бъде издирен, да бъде съден и осъден! Това е разпалване на омраза, каквато не е характерна за нашата държава! Съд и присъда за тези съдии и прокурори, които дълги години си затваряха очите за кражби, побоища и убийства на тези лентяи, които вече 30 години живеят на наш гръб!
49
0
 
20
 
! Отговори
0 преди 1 месец
1992г.-Арлин Антонов.
1978г.-ген.Чочоолу.
Когато има готово решение на проблема,трябва само да се последва примера!
48
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как хубаво щеше да нахрани прасетата в Белене тоя отпадък по Бай Тошово време....
На ви демокрация, на ви ГЕРБ, на ви Бойко, на ви Суджук.....
47
7
 
3
 
! Отговори
Софиянеца преди 1 месец
Мачкай Гришо!!!
46
1
 
41
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Тити

Сега ги говори от Германия, но ако беше в Канада щеше да ни избие всички! Като се върне тук ще е по- нисък от тревата!
45
3
 
46
 
! Отговори
Marin преди 1 месец
Мале ето тук вече мисля, че ще избухне гражданска война. По-добре 4 000 000 милиона, но само българи. Неграмотни неблагодарници! Само ни дайте повод......
44
1
 
37
 
! Отговори
Турчин преди 1 месец
Тоя се заканва като типичният кафяв.
А българите просто да знаят, че тези наистина се готвят да превземат България. Въоръжават се, трупат злоба, и чакат да дойде тяхното време.
Войната започна с това видео. Българи събудете се.
43
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Видеото е точно, това че бяга звука е съвсем нормално при положение гледате колко неща използва едновременно и с мобилен нет. В Германия никой не си позволява да изпозва уай фай зареди големи глоби от пиратстване. Говора е негов, а в Пловдив и около Пловдив черните малко или много говорят по-правилно от другите краища на България.
42
1
 
23
 
! Отговори
???? преди 1 месец
Всички българи да потърсят отговорност от държавната администрация и полиция да си свърши работата (по закон) във всички населени места в България. Постоянен адрес, временен … и така. За всички … и в София го има този проблем и с българи. Да се разследват "тарторите" на махалите - ДАНС защо спи!