Ром от Войводиново със закани: Войводци, много тежко ще живеете!

"Тия момчета нямат вина", настоява Салхо Кисимов
11 яну 2019 10:45,
510

Ром от село Войводиново, станало печално известно с побоя на двама братя роми над командоса Валентин Димов, открито и на живо във Facebook започна да отправя заплахи към цялото село.

"Заплахите от страна на ромите в нашето село продължават, мислим, че не само за протестите трябва да се отразява, а и това как те заплашват цялото ни село", споделят хора от селото пред trafficnews.

Още по темата

Въпросното видео се разпространява в различни групи във Facebook, включително и тази на село Войводиново.

Негов автор е мъж на име Салхо Кисимов, който в момента се намира в Германия, а семейството му е в България, във Войводиново. В профила си той споделя и други роми, които се заканват.

Ето и част от размислите на Кисимов, както и откритите му заплахи към българите в селото, които той нарича "гяури": "Здравейте, братя роми! Това, което направиха във Войводиново, няма как да го забравя. Просто, доста хора от Войводиново ще пострадат много. Много ще пострадат. Особено крайните къщи… Тия две момчета нямат вина. При положение, че оня се е напил и тръгнал да ги блъска назад-напред по бордюра. Каква е тая България. Циганите били лоши. А вие нормални ли сте? Тия хора къде да идат, какво да правят?", пита Кисимов във видеото, което вече не е достъпно във Facebook.

"Войводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Много воеводци ще пострадате", заканва се още той.

Кисимов също така се заканва, че "ще видите вие втора Катуница".

"Не си мислите, че ще ви оставя всичко така. Вие крадете повече от циганите. Окрадохте къщите ни. Кой краде – циганинът, или гявурът, извинявайте, българина. Войводци, просто много тежко ще живеете!", казва още Кисимов във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


510
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
9
 
! Отговори
???? преди 5 години
Чиновници, политици, полиция да почнат да си вършат работата! Законите да се спазват! Адресната регистрация да се спазва от всички, българи, турци, американци, руснаци,*****! Кметовете, социалните, полиция да следят за адресната регистрация във всички населени места в България! Абе чиновниците да вземат да си вършат работата, а политиците да им помагат, а не да им пречат! Хрантутниците по общини, кметства и паланки да си ходят! Да поработят за приятелите си от частния бизнес!
15
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започна годината на изборите ,трябва да се настървят расите ! Преди тридесет години нямаше разлика кой е българин и кой не ,всеки работеше , ако ли не- отива да чукa камъни в Белене .Нямало репресивен апарат , повечето десиденти и репресирани са били хора които не искаха да работят и да лентяйстват.
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано човека е прав. Държавата отдавна е абдикирала от проблема. Едно време поне им намираше работа и всички работеха.
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 68Кой е виновен, че политиците се чувстват недосегаеми, корупцията процъфтява краде се в милиарди, а страната е като след бомбардировка?
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ток, вода, помощи за деца, безплатно образование и здравеопазване им плащаме ние, защото държавата ни изземва всичко и го дава на тях срещу гласове на избори. Ето затова всеки месец и година повишават цени и данъци...
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виновни са политиците.
10
1
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КЪЩИТЕ ИМ СА НЕЗАКОННИ ТОВА ОК!АЗ ПИТАМ ОТ КЪДЕ ИМАТ ТОК ЩОТО ЗНАМ, ЧЕ ЗА ОТКРИВАНЕ НА НОВ АБОНАТ ТАКСАТА НЕ БЕШЕ ЕВТИНА!
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВасилевИ на теб ти напомням Евро рома е коалиция с БСП.Цветелин Кънчев беше помилван от Георги Първанов когато беше президент.
8
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На нас ни съдират кожите от данъци и сметки, а тези не плащат данъци и сметки. Завземат празни територии или изоставени имоти, а собствениците се страхуват да ги изгонят, защото тези тумби *** заплашват, грабят и убиват за една забележка дори...
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
интересно ми е къде живее тоя герой :)
6
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заканата за саморазправа е също престъпление! Ако имаше държавни органи, щяха да реагират на момента с реални действия, но... няма такива адекватни. Човекът е осакатен за цял живот, а престъпниците изнагляват все повече...
5
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изпратете всичкото Ссалховци на екскурзия в Турция и Индия. Тагава може и страната да тръгне на горе.
4
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фрапираща е наглостта, с която претендират, че са ощетени от събарянето на къщите. Ние, вика, по 10-15хил сме вложили в строеж, как щели да им бутат къщите. Ама въобще не му дреме, че е нарушил куп закони, наредби; че са строили на чужда земя.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ние българи нямаме", вика. в българия нямало българи. страшно става..
2
15
 
45
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Тея дето крякаха ,че времето е тяхно, създадоха тези *** ,за да могат да гласуват за партиите им ,на ви сега демокрация ,на ви евроатлантизъм ;) !!!
1
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да стане така интеграцията и ще си докараме по- големи проблеми. Децата им в пансиони, родителите задължително на работа, социални жилища, ред и дисциплина и отговорници на всеки 5 семейства по интеграцията. Тук трябва специфичен подход и да се инвестира.