Роми раждат по 8-9 деца, пишат ги болни... Докога, пита Каракачанов!

Въпрос на държавна политика е дали ще се стимулира раждаемостта
Обновена: 10 фев 2019 12:06 | 10 фев 2019 11:40,
227
Роми раждат по 8-9 деца, пишат ги болни... Докога, пита Каракачанов!
Снимка: Булфото, архив

Въпрос на държавна политика е дали държавата ще стимулира раждаемостта в гетата, отсече вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред БНТ.

"Нормалните хора, които имат чувство за отговорност, които не могат да си позволят да направят 5 деца, защото знаят, че няма да им стигнат парите и искат децата им да бъдат нормални граждани, а не да ходят да крадят и просят, правят по 1-2 деца", настоя Каракачанов.

Още по темата

Има друга категория, в която знаят, че колкото повече деца, толкова повече помощи, посочи вицепремиерът.

"Правиш 8-9 деца - едните ги пишеш глухонеми, другите болни от епилепсия. Че ти нямаш никакъв интерес да работиш. Това държавата докога ще го стимулира?", запита Каракачанов.

"Не може и не е правилно да се слага знак за равенство между етническа принадлежност и престъпления. Но ако погледнем фактите, за съжаление, са характерни за тази общност. Политически коректно е едно, но фактите трябва да бъдат посочвани", добави той.

„Те могат да не си пращат децата на училище, могат да ги пращат да проституират, да крадат, да просят. Могат да не ги възпитават, могат да влязат в собствеността ти и да откраднат, да те пребият и да те изнасилят. Тази част от циганското население трябва да бъде вкарана в пътя. Това не може да продължава“, каза още Каракачанов.

Той посочи, че трябва да се отделят пари да се строят социални жилища, но в много от случаите хората, които се настаняват там, не го ценят.

"Имаме предложение безработните членове на семейството, което ще се настани там, да участват в строежа му", каза още Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе то че идват избори идват, ама Шкембе войвода усеща че повече власт няма да види и за игра на най лесната карта, етническата!
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белата Златка къде е?10 години в управление вече,гоуем националист се извъди.
53
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе да не идват избори та се почва с тая дъвка?
52
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все някога и по което и да е време това трябваше да се каже така-на ВИСОК ГЛАС !!!
51
2
 
17
 
! Отговори
Има преди 5 години
Управляващите доказаха, че с каквото и да се захванат единствено гарантирано е , че ще има между 40 и 70 процента за Борисов и активистите на герб. За да се направи нещо смислено трябва умствен потенциал, желание да направиш нещо за народа, колкото и неблагодарно да е това, а също и много кураж и себеотрицание. Нищо от изброеното не намирам в тези , които се занимават с политика у нас, може би единствено донякъде в президента.
50
1
 
21
 
! Отговори
Предизборна мъгла преди 5 години
Иначе е прав,но няма да има НИКАКЪВ резултат и мерки...за съжаление
49
0
 
16
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
Едно е да искаш, друго да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. В този дух на споделени мисли е и обещанието не като изпълнението. Та за да го направиш това което си казал, освен първото и второто изречения трябва и да ти стиска да го направиш, но НО не виждам на кого от политиците ще му стиска да се жертва в името на народа.
48
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здравейте роби на комунизма! Роби? Защото ви управляват още комунисти! Кога ще ви дойде акъла да изберете правилните хора, не само физкултурници и пожарникари! Поздрав от Европа!
47
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре идват избори , се кети да дига пара.0.7 процента за ВМРО. Ха Ха
46
3
 
37
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
ГЕРБ управляват България от 10 години.Така наречените патриоти управляват България заедно с ГЕРБ от 2 години.Питам: Какво им пречеше досега да направят това, което сега говорят ?Нищо !Е, разбира се, господарите им от Брюксел, Вашингтон и Тел Авив щяха да бъдат против, но какво от това ?Унгария също прави неща, които не се харесват от господарите, но пак си ги правят маджарите, защото така диктуват националните им интереси.Та, защо сега да вярваме на Каракачанов, че ще свърши нещо ?
45
11
 
32
 
! Отговори
Деян преди 5 години
Аз също се присъединявам към хората които мислят,че Каракачанов говори тия неща,защото има избори.А и идеите му са абсолютно неприложими.Защо Каракачанов не говори как държавата ще подпомага младите български семейства,за да имат по 3 деца.Защо държавата не подпомага българите?!Защо?!
44
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко бе хейтъри. Ако беше истина нямаше да имаме отрицателен прираст. Със сигурност има и такива случаи, но не е масово.Лъзгат ви на динена *** и вие се хващате.
43
6
 
25
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 5 години
Признавам Каракачанов за законен премиер на България!
42
38
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 5 години
Каракачанов е расист и ксенофоб! Генерал Борисов скоро ще го разкара. КАРАКАЧАНОВ ОСТАВКА! ГЕРБ ПОБЕДА!
41
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предложи нещо смислено бе шкембе, само насаждаш расова дискриминация и по цял ден пьрд..
40
9
 
31
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Няма да ми пипате електората българи прости! Ще падна от власт като стана на 90 години и умра, дотогава ще ми храните електората и ще си траете, защото сте мои роби
39
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дела чакаме от теб г-н Каракачанов,а не празни приказки.Иначе на следващите избори си под чертата.
38
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички политици вкупом са виновни!Те ще затрият бългатрския етнос!Обгрижването на едно маргинално общество не води до нищо добро.Резултатите вече са налице.
37
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ще раждат,като им плащате.Я спрете помощите,я разкарайте копторите им,я ги накарайте да си плащат като всички останали,да спазват законите и правилата и те сами ще се откажат да се размножават като зайци.
36
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Каракачанов не му пука. Интересува се единствено как да привлече електорат за предстоящите избори. Той знае много добре, че като говори така ще има отново хора, които да гласуват за него. Той просто няма какво друго да предложи. За нищо от това, което обещаваше преди предните избори не е работил. Във властта е. Министър е. Имат и зам. министър, а само говори. Нищо не е направил и сега ще си остане само с говоренето. Просто търси гласоподаватели.