БСП няма да се връща в НС, иска "фронт за честни избори"

Нинова за "крачката назад" за преференциите: Сценка!
154
БСП няма да се връща в НС, иска "фронт за честни избори"
Снимка: БТА, архив

БСП няма да се върне в Народното събрание, обяви соцлидерката Корнелия Нинова на извънреден брифинг.

Въпреки че от ГЕРБ смятат да възстановят предишните правила за преференциите, не е изпълнено условието за машинно гласуване още на евровота, стана ясно от думите й.

Още по темата
Нинова определи промяната в позицията на партията и лидера й Бойко Борисов като "сценка, на която вече и децата не вярват".

Според нея от ГЕРБ са реагирали от страх - "страх от реакцията на хората, страх от напускане на БСП, страх от истината, че ДПС спасява управлението".

От БСП ще изчакат дали президентът Румен Радев ще наложи вето и на кои текстове. Левицата е изпратила сигнал до Венецианската комисия във връзка с промените в изборните правила. Организираме среща с всички европейски посланици, съобщи Нинова.

Тя обяви и че социалистите започват срещи с други партии и организации за общ фронт за честни избори.

"Няма значение от политическите интереси, защото става въпрос за надпартийни неща", допълни Нинова. Тя посочи, че опасността от фалшифициране на изборите не е отминала и призова гражданите към бдителност.

 

.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойкотирайте герберските ***...Нека си четат глупостите,които пишат сами...Както е казано...Убий *** с мълчание...
92
4
 
7
 
! Отговори
46щжэ преди 5 години
Ни шагу назад! Мачкай!
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов зададе въпроса дали Меркел и Макрон са избрани с машинно гласуване. Ако народът не беше 80% убеден, че резултатите от изборите в нашата страна са манипулирани, едва ли щеше да се стигне до искане за машини. В едно сутрешно предаване по централна телевизия бившият просветен министър Даниел Вълчев предложи бюлетините от малките населени места ( може би по-точно - от малките избирателни секции) да се броят заедно с други, да се смесят, за да не е толкова видим местният вот.
90
5
 
7
 
! Отговори
Гигов готов за триен преди 5 години
Ех да излезе Левски и да ти види продажната РУСОФИЛСКА физиономия. Поне да беше се намерилпоне половин БЪЛГАРИН и също като Апостола да демонстрира и на запад и на изток,че желаем да се развиваме самостоятелно,без чужда намеса.И тогава всички ще ни уважават Ама има ли такъв..........................
89
7
 
9
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 87 червен анонимник. Нали ти е ясно, че от твоят зловонен пасквил нищо няма да се случи. Защото ти си никой. Кой да управлява не се решава от злобни ялови призиви в сайта, а на избори. А там е ясно кой печели.
88
6
 
10
 
! Отговори
:-) преди 5 години
За запада е идеално България да се управлява от генерал със стаж в силова фирма. Ей такива са западните ценности, после що мразим запада. също е отлично изборите да се купуват, стига протежетата им да печелят. Супер е и медийната свобода никаква да я няма. Важно е златните концесии да са златни подаръци. 0,5 процента - хит на светвония пазар на концесиите.
87
11
 
8
 
! Отговори
селям алалейкум преди 5 години
герб предаде на диктатора Ердоган борците за свобода на Турция. В името на коалицията си с ДПС и крепенето на кворума.
86
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБЕРАСИ, НЕ СЕ ЛИ НАКРАДОХТЕ ДОСТАТЪЧНО? То клептоманията си е болест, ама и властоманията, да не можеш да управляваш, да си некадърен, а да искаш да продължаваш да онождаш България е другото болестно състояние, което ви мъчи. Хайде тихомълком сдавайте властта, че ако от БСП се разровят във лайн-яното ви управление, ще се разсмърди много и зле за вас. Някои ще заместят Иванчева ала заслужено, не набедено.
85
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТО НИ ОКУПИРАХА И НИ НАКАРАХА ДА СИ НАРЕЖЕМ РАКЕТНИТЕ КОМПЛЕКСИ С-300, НИ РАЗРУШИХА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ СРЕЩУ ОСМАНОТУРСКОЕРДОГАНСКАТА АГРЕСИЯ. И 100 самолета Ф-16 да купим, нямаме никакви шансове при една война да възпрем агресора фанатик. С ракетните комплекси можеше за миг Истанбул и Анкара да бъдат изпепелени и НИКОГА ердоганистите нямаше да посмеят да ни налетят. Ей това ни причини милия див запад, КОЙТО РУШИ, КЪДЕТО И ДА СТЪПИ. ВЕДНАГА ДА НИ ДАДАТ АДЕКВАТНИ РАКЕТИ ЗА САМООТБРАНА, КОМП
84
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще се върнат, те вече са си набелязали кои мандри да оберат.
83
10
 
17
 
! Отговори
Защото преди 5 години
До Милионерката Ниновая гони мегаломания.Иска премиер да стане и да си мерят пи....те с Борисов.Тази жена има спешна нужда от психиатър.
82
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРСКИТЕ ТИРАДЖИИ ВЕЧЕ РАЗБРАХА, ЧЕ ЗАПАДА ИСКА ДА ЛИКВИДИРА БЪЛГАРИЯ. АКО И ВИЕ ИСКАТЕ БЪЛГАРИЯ ДА ПРОПАДА, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ. СКОРОСТТА Е МАКСИМАЛНА, МИНАЛАТА ГОДИНА НОВ БЪЛГАРСКИ РЕКОРД ЗА НАЙ-МАЛКО ДЕЦА РОДЕНИ ПРЕЗ ГОДИНАТА.
81
10
 
12
 
! Отговори
ОТКРОВЕНИЯ НАДЖЕНДРИ преди 5 години
ПОЗНАВАМ УМНИ ХОРА ОТ ЗАПАДА. Част от тях са честни пред мен. Казват истината. Според тях е такава: Западът няма нито ресурси, нито потенциял за развитие. Източна Европа за тях е временно владение. Колкото могат да отмъкнат от тук все им е малко. Работна ръка, образована младеж, злато, сребро, германий, мед, платина, газ, нефт, унищожиха ни ракетните войски, да ни продават неефективни самолети в реален бой. Сринаха ни икономиката, продават ни храни евтин ***. ГМО и т.н.ЗАВИЖДАТ НИ И НИ МРАЗЯТ
80
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не просто фронт а Отечествен Фронт. Тролчетата са готови кадри/агенти от едно време.
79
12
 
20
 
! Отговори
БСП милионерите преди 5 години
Партията на милионерите и олигарсите БСП иска честни избори - това е новината !
78
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баси триенето,на тия сигурно им плащат на бройка!
77
11
 
19
 
! Отговори
Голям праз преди 5 години
Изобщо се махайте от политическата сцена и си заминавайте на село , където ви е мястото.А стрина Корнела Импексова да знае от мен , че никога няма да стане премиер.
76
6
 
8
 
! Отговори
111 МЯСТО ПИКЧЪРС преди 5 години
В най-боковата медия Босфор тв се въдят хвалебствия ва Винету, а и шоуто на патерицата Борисов-СЛАВКО, който има навика да пее на ушенце на МУТРИ..ДЯСНА ПАРЛАМЕНТАРНА ПОЛИТИКА-МУТРОТРАГИКА
75
13
 
13
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
А защо милиардерът Тиква не отиде при щерка си в САЩ да си харчи милиардите, ами стои тук и краде още?
74
7
 
6
 
! Отговори
монархокомунист преди 5 години
До Анонимен 72На Борисов парите са в САЩ,а на КУРнелката-също!Така че гласувайте,и чакайте да цъфнат налъмите,и някой шашав да ви даде гювеч!