Сидеров: Битката за евродепутатството - бизнес!

Лидерът на "Атака" зове те да отделят от парите си за болни деца
Обновена: 19 фев 2019 10:16 | 19 фев 2019 10:15, Веселина Йорданова
20
Сидеров: Битката за евродепутатството - бизнес!
Снимка: БТА, архив

Шефът на патриотите в парламента и лидер на "Атака" Волен Сидеров смята, че темата за преференциите е била истеризирана.

Още по темата
Сидеров дойде за заседанието на Коалиционния съвет, което премиерът Бойко Борисов свика заради проблемите с кворума в Народното събрание.

"За мен темата за преференциите не е много важна. Съжалявам, че беше истеризирана, от БСП най-вече", каза той и посочи, че социалистите са използвали "страшни кървави образи" и заявили, че демокрацията е "заклана".

Според него преференциите са част от техниката и е по-важно какви хора ще бъдат избрани в ЕП, предаде "Фокус".

"За мен е важно какви пари са декларирали нашите евродепутати. Ако може да отделят поне част от тях за един фонд, който подготвям с юристи за болни деца и деца-таланти, защото научих, че някои от тях са спестили по 4,5 млн., други по 1,5 млн. Явно тази битка за евродепутатството се оказва един сериозен бизнес и аз ще се обърна с призив към всички, които ще се кандидатират за евродепутати през тази година, да декларират, че ще даряват по-голямата част от заплатите си. Това са над 20 хил. лева заплата", коментира лидерът на "Атака".

Сидеров увери, че от страна на партията му няма и няма да има проблеми с кворума.

"От ГЕРБ трябва да си стегнат редиците, от наша страна няма да има проблем, когато трябва да има кворум, спираме всякакви пътувания и прочие. От страна на НФСБ и ВМРО надявам се също, защото вече всяка партия говори поотделно", обясни той.

На въпрос заедно ли ще се явят "Обединените патриоти" на избори, Сидеров отговори, че партньорите му от НФСБ и ВМРО отбивали въпроса. За него това обаче не било най-важно, а правителството да изкара мандата си докрай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
5
 
! Отговори
Joko преди 5 години
"Битката за евродепутатството - бизнес!" А в БГ ПарламаМента битка за благотворителност !?!?!
16
3
 
7
 
! Отговори
Ей,юнаци млади! преди 5 години
Политиката е к..рва и бизнес в цял свят.Битка между лобита с пари и влияние.Никъде няма изключение.А електората се тормози спори, плюе обижда ,,,знае много" ,особенно младото ,,интернет поколение , което сърфира из нета и познанията му за живота са от....Гугъл.Както и да се дърляте и философствате на света не му пука от вас и за вас.А смешните ви коментари си ги харесвате само самите вие
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Яне Янев който ще уволни Бойко ще оправи страната. Ред, Законност и Справедливост!А волен наричаше Бойко : "Бойко! К...ва!"... и той самия стана такава. Купуването и продаването на гласове без пари е престъпление!
14
4
 
20
 
! Отговори
!!! преди 5 години
Сидерчук е най-големият интересчия и винаги интереса му клати феса. Що народни пари профука този лъжец и в колко срамни скандали беше главно действащо лице. Отвратително и гнусно човече.
13
3
 
9
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
Слави Бинев дойде в атака по идея на замаяната Капка, дето се занимава с врачки. Не че да оправдаваме Волен, но заради жени какво ли не правим мъжете....
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бялата Златка най добре знае че евродепутатството е бизнес от както продаде на Слави бинев
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилството на Сидеров - също бизнес !Предателството на русофилите - също бизнес !
10
2
 
24
 
! Отговори
Не само ЕП преди 5 години
А и българският парламент е бизнес. Всички депутати работят единствено за собствените си финансови интереси, които винаги са срещу държавата
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Битката за евродепутатство-бизнес! Я че ти сега ли се усети, а кой изпрати оня пелтек Димитър Стоянов в ЕП
8
3
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Варадерото крепи ***,още година-две,за да докара до пенс,защото вече парламент,през крив макарон.Много е...сладко да си на държавна хранилка и само да плещиш...постулати.Дръж се за шлифера на Тиквата Варадеро,това ти...остана,а щеше да ставаш...горд консерватор;мани,мани -сън в лятна нощ.
7
2
 
21
 
! Отговори
ти Волене що не отде преди 5 години
отдели пари за тези деца...То не бяха гуляй по Париш, Варадеро, Лувтханза ....Лесно се предлага преди избори... И аз мога да предложа. Всеки депутат що се съгласи да му се вдигне заплатата с 300лв . Що не стана Волен да каже " ей народни изедници спрете се!"
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Битка водят Жълтите жилeтки другита се състезават кой да е послушко в ЕП. Едно е сигурно ще идеме за гъби колкото и да се напъват всички.
5
4
 
17
 
! Отговори
куфар,гара ,сибир преди 5 години
този хитрец и хамелеон Волен що не иде в Русия а иска в ЕП който не спира да плюе....
4
3
 
18
 
! Отговори
Ром"с преди 5 години
7 500 евро е заплатата на евродепутат и то обикновен ,без всякакви там "приставки",само да седят и да вдигат ръката си или да натиснат копчето ,затова им плащат 7 500 евро + безплатни билети до вкъщи почти всяка седмица или месец(не помня точно).Евродепутат е сладко нещо,дори и Сидеров който сега рИве ,преди беше отправил своят син (който не може да свърже +2-2 =х) и той да да е евродупетат.
3
2
 
12
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 5 години
Сидеров , начело на Еропарламента - 1 милион евро заплата и шо млада жена.Алшкосун
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали прати доведеното синче в европарламента. Знае как е.
1
2
 
21
 
! Отговори
Ей преди 5 години
Ей, откакто боядиса паметниците, Волен много укрепна като пазител статуквото, ей.