Внезапно почина продуцентът Весела Тотева

Поклонението ще се състои в четвъртък
Обновена: 5 мар 2019 12:40 | 5 мар 2019 12:35, Екип на Dnes.bg
60
Внезапно почина продуцентът Весела Тотева
Снимка: Нова тв

Внезапно почина журналистката Весела Тотева, продуцент на "Събуди се", съобщи Нова телевизия.

След нея остава споменът за изключителния колега и професионалист, за човека, изправил се и успял да преодолее най-тежките житейски изпитания.

За майката, посветила се на двете си прекрасни деца. За активистката, отдала се на каузата да спасява децата от изкушенията на дрогата и насилието.

Поклонението ще се състои в четвъртък, 7 март, от 11.30 ч. на Централните софийски гробища.

Преди повече от две години Весела Тотева издаде книгата "Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка".

"Никога не съм се влюбвала и никога не съм обичала много, страстно, лудо, до смърт. Сърцето ми никога не е плакало, разкъсано от любовна мъка... не съм плакала за мъж... не съм мислела, че ще умра след раздяла. Никога не съм срещала любовта, онази, спираща дъха ти, разтуптяваща сетивата ти, замъгляваща мозъка ти, любовта, пред която си готов да паднеш на колене и да виеш от болка, защото знаеш, че я губиш... никога не съм обичала никой друг, освен хероина... любовта на живота ми", откровено описва част от своя живот тя.

Миналата година излезе българският филм "Доза щастие". Лентата е по книгата й и разказва истинската история на журналистката – момиче, което търси щастието, но намира ада. И минава през него.

Поклон пред паметта й.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
2
 
! Отговори
До Горан преди 5 години
Вие си проверете информацията, започнала е да се друса на 13-14 г. с хапчета. Милата, сама си призна всичко, иска се кураж... Царство й небесно - човек с мисия !
45
0
 
3
 
! Отговори
До 72 преди 5 години
Бъркате я с другата Весела Тотева - футболната съпруга.
44
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майка ми би ме унищожила собственоръчно ако на 21 годишна възраст бях разведена с дете в леглото на някакъв следващ. Нищо лично, само казвам, изтрийте го, но не можех да се спра.
43
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв 80ти набор бе това е Тотева футбалерката
42
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната жертва на мафията и комунистическия геноцид. Бог да я прости!
41
19
 
4
 
! Отговори
72 преди 5 години
Аз проверих, че е набор 1980, което не я прави на 45 години. За останалото е дала интервю, че батковците са я пращали в Магура за хапчета и тя е пробвала с тях. Все тая.Да почива в мир.Горките й деца, твърде малки за сирачета.
40
6
 
13
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Жалко за жената! На 45 години! Започнала е с наркотиците на 21, не на 13... Проверявайте си информацията, преди да твърдите нещо в коментарите!
39
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне мъж има ли? Да се грижи за децата.
38
14
 
30
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 5 години
истината е че до 1990г наркотици нямаше у нас ! след 90та година органзираната престъпност се сля с политиците ( държавата ) и наркотрафика и наркотиците нахлуха масово на българският пазар ...създадоха се и така наречените мутри които поеха трафика на наркотици и разпространието им ... а хора като Костов , Гнома , Руменчо - ЗАПАЛКАТА , и други бяха спуснали огормен чадър на разни босове там от ВИС и СИК ...мног от тях не са вече живи но всичките са били сътрудници на службите !
37
5
 
14
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ГЛЕДАМ Я В ОЧИТЕ И ВИ КАЗВАМ : " ТЯ- ВЕСЕЛА -НЕ Е СТРАДАЛА ОТ "ЛЮБОВТА" ,ЗАЩОТО Е ОБИЧИЛА ВСЕКИ И ВСИЧКИ И Е ДАВАЛА ЛЮБОВ И ОБИЧ , А НЕ СЕ Е ИНТЕРЕСУВАЛА -КОЛКО Е ЗА НЕЯ !!! ТАКИВА СА СЪВЪРШЕННИТЕ ХОРА / АМА НЕ МОЖАХ ДА Я СРЕЩНА / - ДЕ КЪСМЕТ ДЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
36
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симпатично момиче. Жалко!
35
13
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До до жагоНе е вярно това за татуировките, нормални татуировки (нормални размери) не са проблем. Сега, ако целия си се оцветил, като картина на Пикасо сигурно ще има проблем. Но за стандартни такива, няма проблеми
34
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли "спасение"?весела тотеванаркотициласкиналкохол
33
4
 
22
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 5 години
"Миналата година излезе българският филм "Доза щастие". Лентата е по книгата й"ПРОДЪЛЖЕТЕ НЕЙНАТА БОРБА С НАРКОТИЧНАТА ЗАВИСИМОСТ.НЕКА ПУБЛИКАТА ДА ПОЛУЧИ ИНТЕРНЕТ ДОСТЪП ДО ТОЗИ ФИЛМНЕКА КНИГАТА И ДА СЕ СВАЛЯ БЕЗПЛАТНОТАКА ВЕСТНИКЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДЕЛОТО ИТОВА Е РЕАЛНА ПОМОЩ ЗА ХИЛЯДИ НАРКОЗАВИСИМИ В БЪЛГАРИЯ
32
16
 
12
 
! Отговори
до жаго преди 5 години
а знаете ли,че ако си татуиран не можеш да направиш томография? а без нея не се поставя диагноза при сериозни болести.рак,аневризма.при татуси се вкарват хим.вва, след това облъчване не се разрешава.
31
3
 
24
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До СТАДИИ НА УМАНе знам как да разбирам написаното от теб, в моя случай не става дума за порок като наркотик или алкохол. Има много други начини да си съсипеш здравето... Понякога се чудя кое е по-лошо психически да си прецакаш здравето или физически... често двете са взаимосвързани. Иначе недей да съдиш... не се знае утре какво ще те тресне и теб от земята, не ти го пожелавам разбира се... но понякога нещата така се нареждаш, че не осъзнаваш как се погубваш...
30
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Публично да се появиш е много вредно.И аз мисля така.Даже в превозно сред-ство,на улицата те облитат без да съзна-ваш влияния,които мислиш за невинни,но след време,почваш да страдаш и твойте близки,ако не се очистиш в черква.Преди хората те зареждаха,нотогава в неделя- на черква.Това свърши.Повечето ромеи първо мислено те кълнат,а има и българи,дори мъже сезанимават с" нечисти дейности".Факт.Станахме безжизнени.Нямаме Дух.
29
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всичко се плаща.никой не може да очаква след години наркомания да е като новородена.като ябълката-отвън червена,отвътре гнила.
28
2
 
11
 
! Отговори
СТАДИИ НА УМА преди 5 години
До DiscoveryDISCOVERY - "УМ ЦАРУВА-УМ РОБУВА-УМ ПАТКИ ПАСЕ"СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ СТАДИИ " УМ ПАТКИ ПАСЕ" :ЗАПОЧВАШ С ХЕРОИН ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ.РЕЗУТАТЪТ Е БЪРЗ И НЕУМОЛИМРЕАЛНО ИЗМЪКВАНЕ НЯМА
27
5
 
56
 
! Отговори
Гейтс преди 5 години
И смартфоните са "цифров наркотик". Затова спрете да се друсате и излезте да почистим около блоковете.