Насилие, омраза, гняв...15-годишна преби съученичка, а момче... снима!

Скандалното видео бе публикувано в социалните мрежи
12 мар 2019 19:57, Екип на Bulgaria On Air
88

Видео с жесток побой се появи в социалната мрежа. На него 15-годишно момиче пребива своя връстничка в Габрово. Сблъсъкът между двете е станал в центъра на града в неделя следобед. Докато побоят се случва, момче снима отстрани. 

Видеото е качено в социалните мрежи и за часове е видяно от стотици потребители. Момичето и преди е имало проблеми с поведението ѝ в клас.

Насилничката е тренирала бокс и неведнъж е порицавана заради поведението си. Потърпевшата е седмокласничка в друго училище. Отървала се е с охлузвания в тила.

Педагогически съвет ще решава каква да е съдбата на 15-годишното момиче, нападналo съученичката си.

При опит да разговаря с директора и помощник-директора на гимназията за случая, екипът на Bulgaria ON AIR беше изгонен и заплашен с полиция.

Проверка извършват и от Регионалното управление на образованието. След разпространението на скандалното видео по случая се самосезираха и от Държавната агенция за закрила на детето. А непълнолетните момичета ще бъдат разпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да не й търсят наказателна отговорност? Тя е на 15, не е малолетна. Също и от родителите отговорност, включително гражданска, следва са си търси и пострадалата.Гнусно диване! Елементарно същество. Тръгнало да бие...
53
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не потърсят отговорност от родителите?
52
2
 
15
 
! Отговори
nina преди 5 години
Тук има няколко човека,които пишат откровени глупости за биене на учениците от учителите по времето на соца..За сведение-родена съм 1971 г,завърших средно образование 1990 г.За 12 години в училище-нормално училище до 7 кл + езикова гимназия след това,никога не съм ставала свидетел на побой на ученик от учител.Имаше намаляване на поведение и изключване от училище като дисциплинарни наказания.В езиковите гимназии се влизаше със сериозен изпит по математика и литература.
51
0
 
6
 
! Отговори
чарли преди 5 години
До Анонимен:И учителя трябваше да направи същото да снима,сега и той щеше да е герой.
50
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще изкарат побойничката жертва - та тя е само едно нещастно, самотно дете, което крещи за внимание с поведението си, а учителите ще са виновни, че не са я обгрижвали и дундуркали достатъчно.И какви ги дирят журналята в училището, при положение, че побоят е станал в неучебен ден извън училище? Що не отидат у родителите й, а?
49
0
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Докато други ученици по това време ходят на състезания в националните кръгове по различни предмети тези взели да си показват силата.Смятате ли ,че тази биячка има дори един любим предмет в училище? Едва ли. Как такава бихте я заинтригували в час ? Но вината е в родителите, не в учителите.Други деца пробват късметът си в гласът на България.
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо екипът на Bulgaria ON AIR отива в гимназия където учи побойничката а не при родителите й.С право е изгонен и заплашен с полиция защото търси само зрелище.
47
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сивите гълаби на Хан Аспарух са велики , сами разберете за какво става въпрос инфо в гугъл за Сивите гълаби
46
12
 
4
 
! Отговори
идиоти преди 5 години
До през соцаНа корицата на всяка тетрадка, буквар, читанка, сметанка стоеше образа на Сталин!!
45
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До практикатаКазвам ви го другарски, защото наистина съм преживял този произвол на соца!
44
4
 
8
 
! Отговори
през соца преди 5 години
До До практикатаВ годините непосредствено след 9-ти интернираха този, който се противопоставяше!Нямаше възможност да бягаш навън а тук оставаше предимно в северна балгария посмъртно! Още ат дете ти пишеха характеристика и досие с които се съобразяваха!
43
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Педагогически съвет ще решава каква да е съдбата на 15-годишното момиче, нападналo съученичката си." A на "момчето" което ги снима ? То няма ли вина също не трябва ли да е замесен и той ? Седи отстрани и снимка и гледа сеир ? То за мен това същество е най-сбърканото
42
3
 
7
 
! Отговори
ЕПИЛОГ преди 5 години
РАЗУЗНАТ ПРОТИВНИК Е НАПОЛОВИНА ПОБЕДЕН!!!!!!!!- така ни учеха в БНА20 години ни учеха против предателството и шпионажа - чиста проба разузнаване.Самите турци се учудвали на предателството ни като характерна наша черта.ЕДНИ А ДРУГИ ТЕ ПРЕДАВАТ - едно и също! Кои са по-полезни?
41
1
 
10
 
! Отговори
До практиката преди 5 години
В кои години е било тъй или си учил някъде на друго място извън България?
40
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Назначен бях на ръководна длъжност в един завод - бригадир.Първо ме привика партийната секретарка и ми заповяда да и докладвам за всичко, което се говори сред работниците по адрес на ръководството.Още в началното училище всички забелязвахме внедрени съученици да доносчици!
39
21
 
7
 
! Отговори
практиката преди 5 години
До имало е и ще го има!Сбият ли се двама, идва учителя и пребива и двамата!Масово се биеха невинни деца за назидание на всичките останали!Наказваха се цели паралелки солидарно заради проявата на само един!Всеки срещнат на улицата независимо познат или непознат можеше да те набие!Главната улица служеше за капан при издирване на всякакви хора - нарушители.МВР стимулираше приятелството по същата причина! На всеки 4 души внедряваше ухо.На всеки 2 приятелски семейства внедряваше едно ухо!
38
25
 
3
 
! Отговори
имало е и ще го има! преди 5 години
До Напоследък многоИ при соца го имаше, но малко се говореше на тази тема - табу.Самите учители бяха въоръжени с тежки и заострени уж показалки да бият деца!Един удар по главата и си зашеметен а може и тумор да получиш! Знаем ги!Да не говорим за безпризорни те деца внедрени във всеки клас, дето безнаказано биеха.За партизанските деца си имаше специални елитни езикови гимназии и интернати!
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Силния побеждава"Докато не дойде по-силния и тогава остават с един по-малко.Правени са успоредни сравнителни изследвания за поведението на шимпанзетата и хората. Прима.тите се карат около1000 пъти по-често от нас. Биолозите считат, че скандалжийската част от човечеството е систематично избита от по-кротките. Не вярвам процеса да спре или да се обърне.
36
0
 
44
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Как някой не мина да му счупи телефона от главата на този момък?? И да хване да разтърве момичетата???? Луда работа, ЛУДА! Този който снима е за бой, ама сериозен БОЙ!
35
0
 
28
 
! Отговори
Напоследък много преди 5 години
се навъдиха,нароиха,наводниха такива агресивни пикли-боксьорки,джудистки,самбистки,каратистки с черни,кафяви,пембяни колани,които се бият само с техни сравнително по-слаби и беззащитни връстнички?!?Много ми е любопитно и интересно,ако една такава срещне един,като онзи,който уби журналистката в Русе /без да го защитавам и оправдавам/,как ще реагира и какво може да последва?!?