Меле в ловешко школо, възпитател се намесва... с юмруци

Две момичета се бият, а мъжът се нахвърля върху едното
Обновена: 13 мар 2019 14:26 | 13 мар 2019 07:20,
72

Арестуван е възпитател заради агресия срещу деца в ловешко училище. За насилието стана ясно от видеоклип, който се появи в социалните мрежи.
Още по темата


На кадрите се вижда как две момичета се бият в клас, а възпитателят уж се намесва да ги спре, но всъщност удря с юмруци едно от децата. Включва се и втори преподавател.

Началникът на Регионалното управление на образованието в Ловеч Еленко Начев е разпоредил проверка по случая.

Случаят е бил разследван от полицията, информирана е и Детска педагогическа стая. Ще бъде извършена проверка от представители на РУО и Община Ловеч, за да се изясни случаят и имало ли е насилие от страна на възпитателя спрямо едно от момичетата.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами като за тях образованието е безплатно и ги тикат насила в училищата, така е.... Те не са за там, там само създават проблеми, но нали са любим етнос на управляващите.....
21
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Две момичета се бият, а мъжът се нахвърля върху едното"Е-г-а-т--и журналистиката. Я, погледни на видеото какво точно се случва, бе!
20
4
 
37
 
! Отговори
майна преди 5 години
На тези възпитатели веднага да им се увеличи заплатата, представяте ли си всеки ден да работиш такава работа ? В затворите не се бият така...
19
22
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Това е резултата от три мандата Тиквуване.Абе как така за всичко Борисов ви виновен!? Задавам си въпросът толкова ли сте плитко-първично-мислещи, да пришивате училищен бой на Борисов. Какво да направи той, питам аз?
18
3
 
28
 
! Отговори
cinik преди 5 години
Проста като ръб история ,случваща се всеки ден в училище, ненормалната "шведка" напада някое бяло , ученолюбиво момиче и я мачка, когато се намесват възпитателите, черният й як и охранен "братовчед" скача да я защитава , та се налага втория възпитател да озаптява него. Това е ЕЖЕДНЕВИЕ в " българското" училище ..... Жалко за нормалните, после първото момиче е готово прос титутка да стане само и само да се махне от България
17
0
 
17
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 години
До БЛЯК 12 Изпуснал си Лоренцо на Софка.
16
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представете си, че намястото на учителя беше полицай? Щеше ли да има същата реакция? как ще принудиш някой, който е хванал друг за косата да пусне? Как ще принудиш куче, което те е захапало, да те пусне? В някои екстремни случаи насилието е напълно оправдано.
15
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълен капутт, да не може да раздели две пикли без да се налага да посяга на детаца - и то по-главата, ако случи на родител ще си събира носа и зъбите доста дълго от земята !
14
2
 
17
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Абе не я удари толкова силно. Това са деца, изпили няколко кафета днес или с други думи- пълни с енергия. По скоро се чудя защо момчетата в класа не са се намесили? Иначе ме радват тези, които казват Ако бях аз...
13
11
 
37
 
! Отговори
socialen преди 5 години
Борисов окончателно превърна България в Бананова Република.
12
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде стига глупости! Все едно няма сбивания на ученици в чужбина. Там дори има масови убийства. Подобни статии целят налагането на Националната стратегия за детето - по-малката сестра на Истанбулската конвенция.
11
7
 
21
 
! Отговори
socialen преди 5 години
Това е нивото на ПП ГЕРБ.
10
0
 
36
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Барбара??? Франческа??? хаххахахха абе ние да не живеем в латино държава???? Къде са Касандрава, Освалдо Риос, Унур хахахахахах Мили роми кръщавайте си децата АмГъл 1, АмГъл 2, АмГъл 3 и т.н. хахаахах Не се 'абете да ги кръщавате със засукани имена - НЕ СИ ЧИНИТЕ ХАХАХАХА
9
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е резултата от три мандата Тиквуване.
8
1
 
43
 
! Отговори
на баба ми фърчилото преди 5 години
Барбара със специални образователни нужди, Франческа другото "дете". Българи от Ловеч.
7
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А как да се намеси?
6
4
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На всички "умници", дето порицават възпитателя опитващ се да отърве другото шведче от захапкат на "питбула," как бихте постъпили? Човека е принуден със серия от удари да я принуди да пусне косата на другото момиче! Защо реагирате първосигнално? Наясно ли сте за какви животни става въпрос?????? Не съм расист, така щях да реагирам й ако бе между българчета. Някои индивиди от "моля" и "ако обичаш не разбират". Трябва да им го обясниш на техния език!!!
5
1
 
50
 
! Отговори
Спокойно преди 5 години
и училището,и кварталът,в който се намира,е населен предимно от онези,нали се сещате кои?!?С по-особен цвят на кожата,манталитет,обноски,където подобни отношения и взаимоотношения са на особенна почит и ежедневие!?!
4
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващия път вместо да ги разтървава, да се обади на 112 за помощ и докато чака фа дойдат, да чете правилника на момчетата.
3
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Образованието е така, здравеопазването е така, всяка услуга от държавата е така - мутренска и отвратителна. Ясно е защо, главата на държавата е мутра, заобиколен от мутри! Държавата на мутрите! Отврат! Няма по-гнусна държава! Ще емигрирам и аз. Няма да ви плащам данъци повече !