Мъжът, убил жена си вчера, сложи край на живота си

Убийството бе извършено вчера по време на семеен скандал
Обновена: 20 мар 2019 09:09 | 20 мар 2019 08:20, Петя Славова
143

42-годишният мъж, който наръга и уби съпругата си в Ботевград, е намерен мъртъв. Предполага се, че се е самоубил. Последната информация е, че той е намерен в дома си, предаде Bulgaria ON AIR.

Около жилището има полиция. Два автомобила са оградени от полицейски ленти. Смята се, че извършителят е избягал от местопрестъплението с кола.

Около10 часа полицията издирваше извършителя на убийството. Около 3 часа тази нощ Людмил Димитров е открит мъртъв.

Още по темата

От иззетите камери от мястото на местопрестъплението не става ясно дали едно от децата на семейството е станало свидетел на убийството, каквато информация имаше по-рано.

Убийството бе извършено вчера по време на семеен скандал, който се разиграл малко след 17 часа на улица в кв. "Васил Левски", пред очите на едно от децата на семейството.

Минути след 17 часа Людмил влязъл в шивашкото ателие, където работела 37-годишната Камелия и между тях възникнал семеен скандал. Според основната версия мотивът за убийството е ревност - мъжът имал съмнения, че съпругата му изневерява.

Нанесъл ѝ няколко удара с нож, след което тя излязла от ателието и паднала на тротоара. Тогава е била забелязана от първите свидетели, които са подали сигнал на телефон 112.

"Видях суматоха, тяло, обляно в кръв. Минах на другия тротоар. Звъннах на 112 веднага. Видях, че дъщерята на жертвата идва. Отидох към нея, отдалечих я от тялото и я държах на безопасно място", сподели клиент на шивашкото ателие на Камелия, който я е открил мъртва пред него.

По думите му по нищо не е можело да се предположи, че жената е била жертва на домашно насилие по-рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива случаи не се решават с конвенции, а трябва да са обеца на ухото за всички нас - за мъжете - да си контролираме нервите и да решаваме нещата по-прагматично и разумно, а за жените - да бъдат по-смирени и да не дърпат дявола за опашката.
9
11
 
47
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Какво става в тази държава, нали постоянно надменно се присмиваме на разни муслими, че били диваци, нецивилизовани хора! Оказва се, че в България е широко разпространена практика мъж да убие жена си от ревност! Това не са изолирани случаи съдейки по бройката им всяка година! А за скритото домашно насилие какво да кажем! Очевидно има проблем - насилието е дълбоко вкоренено в обществото ни!
8
21
 
25
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Дотук но доведе седесарската демокрация, няма морал, няма ценности, има свободия и изневери !
7
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията го издирва под дърво и камък, а той си вкъщи човека. Готвел се да си тегли ножа. Егати полицията която имаме. Срам ме е.
6
6
 
62
 
! Отговори
do 4 преди 5 години
Възможно е да не е имало дори повод за съмнения за изневяра. Някои са толкова болни, че фантазията им непрекъснато работи в тази посока. И да е имало изневяра, в главата на нормален човек ще бъде повод за раздяла/развод, а не на убийство.
5
7
 
42
 
! Отговори
Зз преди 5 години
Какво се случва в Бг , всеки ден убийства , това нормално ли е за европейска държава ?
4
3
 
80
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Абе тази жена да не е била Мис Свят 2018 та чак толкова не е за изпускане? Като ти изневерява , изневеряваш и ти казвате си чао и кой от къде е. Сега за тези деца кой да се грижи? Да я убиеш пред очите на собственото ти дете даваш ли си представа това дете вече ще бъде ли нормално от тази гледка?
3
6
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много по-лесно, по-достойно и по-честно е, когато живееш с някого да си само с него. Ако тръгнеш в страни, просто не лъжи човека с когото си, напусни, тръгни си с достойнство! Много мъже и жени се възприемат като "голямата работа" за това, че изневеряват, но така лъжат най-вече себе си. Всеки ден се разделят хора по цивилизован начин, само прокариотите лъжат, мамят, пребиват, убиват (и за двата пила се отнася)!
2
5
 
38
 
! Отговори
Дивото зове !!! преди 5 години
Вече 30 години ...
1
1
 
124
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въййййййййй 10 часа блокади на квартала а той човека се намира в собствената си къща ...... 10 часа ли им трябваше на някои да се сетят да го потърсят там..... Добре че не са лекари от спешното...... Жалко за двата живота...жалко и за този на децата им....