Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари

Премиерът увери, че ще проследи внимателно сделките
Обновена: 21 мар 2019 17:14 | 21 мар 2019 17:00, Веселина Йорданова
671
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че му е неприятна темата за апартаментите на заместника му в партията Цветан Цветанов.

"Много ми е тъжно и гадно, защото обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона. Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно", коментира той пред журналисти.

Още по темата
Борисов обясни, че ще изчака "кратко време" прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат.

"Трябва да се изправя и срещу колегите от ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват: "Ние подкрепяме виновните", коментира той.

Борисов заяви, че дори само нарушение да има, много внимателно ще проследи тези сделки, защото решенията са много тежки в кратко време преди изборите.

"Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава", посочи той.

"Свикнали сме на всякакви корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос за нас, той е морален въпрос", каза още Борисов.

Според него всичко е много добре планирано преди изборите.

"Цветанов също трябва да си направи изводите, откъде дойде тази атака по това време, но това пак не ни оправдава. Като се видим, разговорът няма да е дали е законно или не, би трябвало да е законно, не са деца. Мъчно ми е, че направиха толкова добри неща, а цялата гадост, която ни удря, е за нещо толкова битово и ненужно", каза той по повод имотните сделки на Цветан Цветанов.

"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.

Той посочи, че е разтревожен от случващото се по темата Брекзит.

"Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем - и пълна неяснота", каза премиерът и напомни, че може да има кратка отсрочка, но ако се чака до 30 юни, британците ще трябва да вземат участие в Европейските избори.

Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел. Според него ще се работи цяла нощ, а времето изтича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
455
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО СТРАНДЖА!
454
1
 
14
 
! Отговори
тонката преди 5 години
мене ми е оште по гадно и от гадното на бате бойко штото аз много го убичах цветанов а па той се оказа предател и агент прувокатор на путин и сега е избегал у америка и там сметал да си купи апартамент у некой небостръгач
453
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как така гербавата прокуратура не екстрадира уж лошия Василев от Белград, значи им е приятелче и разиграват скечове пред нас...Някой иска ли екстрадицията му или ей така формално се иска...
452
5
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
ЗАКЛЕЙМЯВАМ ЦВЕТАНОВ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ СПРЯМО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ. ЦВЕТАНОВ Е АГЕНТ-ПРОВОКАТОР НА КРЕМЪЛ.
451
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.Когато сме в беда ние знаем как да се борим и изпитваме болка Така знаем че поне сме живи за разлика от вас политиците Ние като търсим помощ викаме ,,силно,, и високо,, и все някой ни чува.
450
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
https://youtube/watch?v=cyKguoth9e0Поздрав за всички, които милеят за България и искат да се премахне това управление от тоталитарен олигархичен тип, крепяно от ДПС и медиите на Пеевски. Гласувайте масово, защото БСП трябва да събере повече гласове от герб и всичките им патерици, като най-голямата им патерица е ДПС-АНКАРА. Хора, излезте и гласувайте масово. Гидини ще трябват олигархията да свърши изкараните пари на наш гръб и да престане да влияе на политическия живот у нас. Спасение!
449
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ли си мисля, че наскоро имаше един доклад и май в него пишеше някакви неща за хората във властта!?Защо ли си мисля че управляващите са вече вредни и се партньорите? Защо ли си мисля че едни хора от вън искат да ни помогнат да се отървем от крадците!?!??Длъжни сме да помогнем на хората искащи да ни помогнат.
448
2
 
31
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Ще видите, че Борисов няма да отстрани Цветанов от ГЕРБ, както постъпваше с всички други замесени в корупция. Без Цветанов няма да могат да спечелят изборите тази година. Всъщност без Цветанов, ГЕРБ не могат да спечелят нито едни избори.Нали затова пращаха Цецо в САЩ, където ЦРУ го обучи как се "печелят" избори. Механизмите за манипулация на изборните резултати са известни само на него. Без Борисов може, но без Цветанов не !
447
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Догодина Гражданите за европейско затъване на България ще отидат при авера им с милиардите Цуцо Василев в Белград. Оттам ще изпратят умно-красивите си пълчища къв народното събрание да свалят избраното правителство...Бояджиите в средния кадър на гроб начело с Гърневски и Куневски-Пръмов първи ще избягат.
446
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
значи Цветанов е гадняр...а ти какъв си след като такива са ти приятелите...
445
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наесен Иванчева кмет на София, а Фандъкова оставка!!!!Най-жалкото на това управленвие е, че скалъпи обвинения на най-сериозните си политически противници, а дали е случайна двойната пътно-транспортна катастрофа на Корнелия Нинова е друга тема... Явно е случайно че и двата пъти я блъскат коли на една таксиметрова мега фирма.
444
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАПИШЕТЕ УИКИПЕДИЯ СПИСЪК НА СТРАНИТЕ ПО БВПИ ВИЖТЕ ДО КАКВО ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НИ ДОВЕДЕ 12 ГОДИШНОТО ГЕРБОВО УПРАВЛЕНИЕ - ПРЕД НАС СА ОСТРОВ МАВРИЦИЙ, ГАБОН, МЕКСИКО, КАЗАХСТАН, МАЛАЙЗИЯ, КОСТА РИКА, ГРЕНАДА, ЛИВАН,МАЛДИВИ, ЕКВАТОРИАЛНА ГВИНЕЯ, ПАНАМА, СЛЕДВАТ НЯКОЛКО ОСТРОВА С ДВОЕН БВП НА ТИКВИНИЯ, ЛОШИЯ ОРБАН И ТОЙ С ДВОЕН БВП, БАРБАДОС, ПАЛАУ... КРАСОТА ЕВРОПЕЙСКО ЗАТЪВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ
443
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елена Йончева ще ви разкатае като ви покаже далаверите на Европа. Хайде вземайте милиардите и при Цветан Василев вашия приятел и ортак в Белград.
442
15
 
5
 
! Отговори
wqw преди 5 години
тъжно е, че не знаеш средната заплата в столицата на държавата ти, тръгнал за измислените заплати в москва да говори... утешително е, че има поне една по-противна държава от нас в лицето на русия. ама след половин век руско владичество няма какво да се учудваме
441
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа и осигуряване на охолство за една малка група психично болни алчни пpocтаци!
440
2
 
27
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 5 години
Политически подкуп! Собствениците на Артекс продават луксозния апартамент пак на тяхна фирма "бушон" за 560хил. Цветанов "дава" за луксозния апартамент два свои апартамента и 100хил., същия ден двата апартамента са "купени" от човек на Цветанов за 470хил. (470 + 100 = 570хил.) Случайност!? Така Цвъ Цвъ има нов апартамент и старите два, в цялата работа едни 10хил. някой е извадил от джоба си.
439
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елена Йончева ще ви разкатае като ви покаже далаверите на Европа. Хайде вземайте милиардите и при Цветан Василев вашия приятел и ортак в Белград.
438
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
средна заплата в Москва 2750 долара, в София 900 лева.
437
2
 
19
 
! Отговори
Я преди 5 години
Лошото е, че това с "реда" дето идвал го слушаме от 20-30 години и той все не идва. Така ще си мине живота ни и едни ще са крали, а други ще са гледали. Дерзайте!
436
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както се вижда Колумбия и България, страни в които Цуцовците отиват на редовни инструктажи във Фашизтон, затъват. Но па има едни евтини апартаменти.