Цветанов за апартаментите: Тактическо мероприятие на БСП!

Според него това са опорните точки на опонентите му преди изборите
Обновена: 21 мар 2019 17:13 | 21 мар 2019 14:28,
439
Цветанов за апартаментите: Тактическо мероприятие на БСП!
Снимка: архив, БТА

Цветан Цветанов видя атаката за апартаментите му като тактическо мероприятие на БСП с цел да се фокусира вниманието върху ГЕРБ. Той отвърна задочно и на критиките на президента Радев и обвини, че това са опорните точки на политическите му опоненти преди изборите.

Още по темата
По-рано държавният глава заяви, че случаят с апартаментите на управляващите далеч надхвърля обхвата на една имотна сделка, защото пряко рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността.

Той настоя и че няма как "Антикорупционната комисия, назначена от Цветанов, да разследва Цветанов по беззъбия закон, наложен от самия Цветанов".

"След като Румен Радев вече взима страна за апартаментите, може да си направите равносметка преди изборите каква е опорната точка на политическите ни опоненти. Тази тема е продължение на опорната точка на БСП. Мога да задам много въпроси на г-н Румен Радев и той няма да може да отговори и няма да има кой да му каже какво да каже", заяви пък на свой ред Цветанов.

По думите му анонимният сигнал е бил внесен от лидера на БСП, а днес атаката срещу него е изкристализирала, след като вече е излязъл и Румен Радев. А целта била отклоняване на вниманието.

"Два дни вече не говорим за БСП. Това е тактическо мероприятие, което може да отклони обществото от тези теми и да фокусира вниманието върху ГЕРБ", настоя Цветан Цветанов.

Шефът на депутатите от ГЕРБ обясни за пореден път и начина, по който е придобил новия си имот. Той подчерта, че е направил замяна за два свои апартамента и е доплатил 100 000 лева, тъй като е имало разлика в квадратурата от 40 квадрата. Цветанов бе категоричен, че всичко това е станало съгласно законите на страната.

"Не съм крил нищо, свързано с апартаментите си, всичко е направено съгласно закона", отсече Цветанов.

Той настоя и че не знае фирма "Артекс" на какви цени продават жилища на своите клиенти.

"С всяка строителна фирма, която предлага жилища, всеки гражданин може да влезе в някакви отношения и да подпише някакъв договор", добави Цветанов.

По повод информацията, че в същата сграда има апартамент и зам.-министърът на спорта Ваня Колева, Цветанов уточни, че в имуществената си декларация тя е упоменала всичко това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той си купил апартамент, но това било тактическо мероприятие на БСП. Ха-ха-ха, и аз искам БСП-то да ми купи два, а може и повече апартаменти. Когато си от комуникстическо потекло, всячески се опитваш да скриеш членската си книжка от БКП-то. Такъв е и Методиев Борисов, разбира се.
352
0
 
33
 
! Отговори
бай туй преди 5 години
крайно време е КНОПНКИ, прокуратурата и прочие Органи да се заемат с всички имоти на политиците включително и на тези от БСП-какви ги имат, как са ги купили,на какви цени и да го обявят публично. Още-да потърсят отговорност от всички които разпространяват такива скандални новини преди изборите и да има наказани и осъдени журналисти и политици...стига вече компромати и простотии...помните лисписъка на милионерите настената на САЩ посолството през 80-те...
351
0
 
33
 
! Отговори
ЗАКОНА СДЕЛКА ЛИ преди 5 години
ЧЕТЕТЕ ИЗКАЗВАНЕТО НА АДВОКАТ ЕКИДЖИЕВ ЦИТИРАН ОТ ВЕСТНИК "СЕГА"
350
0
 
33
 
! Отговори
ХЕ ХЕ преди 5 години
МРЪСОТИЙТЕ НА ЦВЕТАНОВ ''тактическо мероприятие на БСП "Този номер е вече толкова изтъркан,толкова му стига пипето на господина и друго неможе да измисли.По добре беше да каже - ТАКТИЧЕСКО МЕРОПРИЯРИЕ НА СВОБОДНА, ЕВРОПА БСП И ФОНДА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА.Но не го казва защото веднага ще бъде осъден за КЛЕВЕТА.
349
1
 
33
 
! Отговори
Как се прави преди 5 години
За съжаление този скандал показва колко могат някои. Ако си умен правиш милиони, а други най лесното и видимо което в днешно време всеки с електронен подпис може да види. Не казвам че умните не трябва да си понесат последствията, но в момента сме на дъното.
348
1
 
38
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
закуските това ти докараха свободна Европа сега се опитваш да пробуташ БСПама не става
347
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина трябва да си завършил елитното школо за особено надарени във Вършец,за да инвестираш парите си по такъв начин и в такъв момент,когато знаеш че връгът следи действията ти под микроскоп и за всяка грешка,прошка няма да има!Другия вариант е да си много нагъл и да не си даваш сметка,че всяко начало има и край!
346
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КОНСТАНТИНОВКАК КАТО КАКЪВ? КАТО СОБСТВЕНИК НА АСАНСЬОРНА ШАХТА! СДОБИЙТЕ СЕ И ВИЙ С ТАКАВА И ПЪТЯТ КЪМ ПЛАТЕНИТЕ "БЕЗПЛАТНИ" ЗАДОКЕАНСКИ ЗАКУСКИ, КОИТО ПЛАЩАТЕ ВИЕ КАТО ДАНЪКОПЛАТЕЦ, ЩЕ ВИ БЪДЕ ОТКРИТ! И НЕ МУ ЗАВИЖДАЙТЕ НА ЦЕЦО! ХИЧ НЕ МУ Е ЛЕСНО СЕКА ГОДИНА ДА БИЕ ПЪТ ДО ВАШИНГРОН ЗА ЕДНАТА ГОЛА ЗАКУСКА. НО ПЪК Е СПАСТРИЛ ОТ ТЕЗИ У ДОМА ЗА ЕДНО МАААЛКО АПАРТАМЕНТЧЕ СЪС СОБСТВЕНА АСАНСЬОРНА ШАХТА...
345
0
 
43
 
! Отговори
wqw преди 5 години
да управляваш най-бедната държава в ЕС и да се шириш на лукс.. хайде малко по-смирено да си живуркаш, че много дразниш. Вземи пример от Соломон Паси и трабанта, ще ти е от полза...
344
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност Цветанов е прекарал някой от БСП като го е преварил да купи апартамента , Най вероятно самия президент Радев е искал апартамент в въпросния блок но не си е взел защото са се свършили.Иначе няма никаква друга причина Президент да се занимава с това.Но това вече си е лична причина, да свършат апартаментите в блока и президента да остане без апартамент.А той Радев си мечтае за нов апартамент и сега разочарован не може да си върши работата.
343
1
 
39
 
! Отговори
conservator преди 5 години
имаш 5 ябълки, продаваш ги като за 6, купуваш 3 дюли на цената на две. Продаваш дюлите за 1 кг. леща, взимаш на заем още един кг. леща (обезпечен с първия кг. леща). Разменящ лещата за плуг и после една фирма ти дава да й ореш нивата. Продаваш бизнеса и си купуваш овощна градина с ябълкови насъждения. Защо всички така доброжелателно са търгували с теб, защото си добър търговец естествено.
342
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре му е на тоя. Има си личен асансьор и никой няма да се погнуси ако пpъдне в асансьора.
341
0
 
59
 
! Отговори
егати олигофрена! преди 5 години
БСП ли те накара да купуваш седми апартамент!
340
9
 
35
 
! Отговори
тонката преди 5 години
цветанов у америка ште си купи нов апартамент у некой небостръгач и от там ште бори кумунистите до край нема да го победите
339
11
 
40
 
! Отговори
222 преди 5 години
Свободна Европа са комунисти и агенти на БСП и това е тактическа операция на руския спецназ, но Цветанов е агент на ЦРУ и ще ги победи. Цяла Америка е зад гърба му, авие квичете, квичете.
338
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До AХахах, някой хора откраднали милиони. Управляващите откраднаха МИЛИАРДИ, ти на кой свят живееш.
337
17
 
33
 
! Отговори
222 преди 5 години
До ЖороНе е БСП а сигнала идва от радио Свободна Европа.---------------Айде бе - а как стигна този сигнал до Свободна Европа - я стига сте мислили нормалните хора за балъци . Типично изпипана акция на корнито - те са корифеи в това, да мърсят и съсипват.
336
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
цецо пак трабва да пробута нещо в ущърб на българияматериала е от свободна европаамерикансак организация не от бспи му подсказват че ако не се справи ще го издухати като стар лъ.жец веднага набеди бсп
335
3
 
47
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Борисов е лежал 8 месеца в чешкия затвор Панкрац....сега е премиер,...срам,позор.
334
1
 
55
 
! Отговори
Морски преди 5 години
ГЕРБ не е партия,ГЕРБ е Мафия.