Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари

Премиерът увери, че ще проследи внимателно сделките
Обновена: 21 мар 2019 17:14 | 21 мар 2019 17:00, Веселина Йорданова
671
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че му е неприятна темата за апартаментите на заместника му в партията Цветан Цветанов.

"Много ми е тъжно и гадно, защото обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона. Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно", коментира той пред журналисти.

Още по темата
Борисов обясни, че ще изчака "кратко време" прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат.

"Трябва да се изправя и срещу колегите от ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват: "Ние подкрепяме виновните", коментира той.

Борисов заяви, че дори само нарушение да има, много внимателно ще проследи тези сделки, защото решенията са много тежки в кратко време преди изборите.

"Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава", посочи той.

"Свикнали сме на всякакви корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос за нас, той е морален въпрос", каза още Борисов.

Според него всичко е много добре планирано преди изборите.

"Цветанов също трябва да си направи изводите, откъде дойде тази атака по това време, но това пак не ни оправдава. Като се видим, разговорът няма да е дали е законно или не, би трябвало да е законно, не са деца. Мъчно ми е, че направиха толкова добри неща, а цялата гадост, която ни удря, е за нещо толкова битово и ненужно", каза той по повод имотните сделки на Цветан Цветанов.

"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.

Той посочи, че е разтревожен от случващото се по темата Брекзит.

"Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем - и пълна неяснота", каза премиерът и напомни, че може да има кратка отсрочка, но ако се чака до 30 юни, британците ще трябва да вземат участие в Европейските избори.

Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел. Според него ще се работи цяла нощ, а времето изтича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
475
0
 
5
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
и аз намирам всичко това за "битово и ненужно", в т.ч. и сбиванията за паркоместа...
474
2
 
23
 
! Отговори
-- преди 5 години
Бате се притесни, че нещата идват от Свободна Европа... Хем цецо ходи да закусва и нали демек- неблагодарни, че им вадят кирливите ризи. И сега цецо щял да прелети океана да измоли милост... Глупави рефлекси на мутрички от квартала. Абе аланкоолу- Америка е велика именно щото не цепи басма на мошеници и апартаментаджии и има разделение на властите, а журналистите свалят президенти!!
473
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Купуване на каквото и да било от политически лица на цена много под пазарната му стойност навсякъде по света се нарича Корупция.Тази схема е стара като света.Бизнесмена се лишава от някаква пряка печалба,срещу бъдеща или вече извършена услуга от политическото лице,която услуга носи по-голяма печалба на бизнесмена,но от друго място.Има го във всички учебници на Запад анализиращи корупцията и борбата с нея.Само в Бг. се спори дали пък случайно не е законна практика,и то от купените медии
472
2
 
11
 
! Отговори
548, преди 5 години
милионите и милиардите твоите хора си кътат в офшорки,защото "морала" им не им позволява да ги покажат.
471
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е за промяна!Да изметем шайката от властта и да и потърсим сметка.
470
12
 
3
 
! Отговори
Звучи "гордо&qu преди 5 години
Звучи "гордо" когато те разнасят за милиони както разнасят Нинова или лидерката на листата им, или останалите бсп олигарси..! Ако е вярно, то тези се излагат с някакви хилядарки и то преди избори. Глупава работа! Та ББ да се чуди как да ги оправдава.Цачева била купила за 67000 по-малко, пише един всекидневник: "198 кв. м. за 670 евро на кв.м.", Цв. се излага с нещо подобно ако не и по-малко. Защо не работят НА ЕДРО с милиарди или поне с милиони - такъв пример имат!
469
1
 
11
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.Ц-ц-ц " или отделна личност " ........Конституцията ли не се спазва ИЛИ ТАЗИ конституция не отговаря на действителността?
468
30
 
4
 
! Отговори
Професор преди 5 години
ЦВЕТАНОВ Е НЕВИНЕН ТОЙ МАЧКА КОМУНИСТИТЕ И ТЕ ЗАТОВА ГО МРАЗЯТ. СВОБОДА ЗА ЦВЕТАНОВ. ЦВЕТАНОВ ПРЕЗИДЕНТ! БОРИСОВ Е БИВШ КОМУНИСТ, АБИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА!
467
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я не се прави на умрела лисица.Много хора са знаели за тези далавери,само ти-не.На кого ще ги разправяш тия.Просто си се надявал да не се разчуе.А ако наистина не знаеш какви ги вършат подчинените ти,подавай си оставката незабавно.Не ставаш.
466
1
 
31
 
! Отговори
Х преди 5 години
Ако има конкурс за наглост, арогантност и алчност- познайте кой ще го спечели?
465
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tоя пък Борисов света вода ненапита.Около него само корупция,измами,далавери и скандали,а той винаги нищо общо няма.Кой ли изобщо още му се връзва на тоя.Сега и Европа тръгна да оправя
464
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
герб може и да изчезне, но до последно ще държи властта в районите с роми-роби на местния мутробизнес, като Трън, Пазарджик, Сливен... Избирателите на ГРОБ въобще нямат интелект на СКАРИДА..
463
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов, Горанов, Цецка, и още колко знайни и незнайни та до общинският кмет на ГЕРБ.Това е ГЕРБ.
462
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гадно ти е? Щото не ви хвалели как сте ДАЛИ за пенсии? Ми Тики, то ти все се хвалиш сам как ДАВАШ от нашите пари. ДАДОХ за магистрали, ДАДОХМЕ за градини...А в същото време корупцията ви е очевидна - то Добрев, Горанов, Цветанов, Цецка и още половината ГЕРБ лъснаха.А оная собственичка на строителна фирма направо изби рибата като се оправда, че продали на Цвъки направо без пари, защото ОЦЕНИЛ архитектурата! И че печалбата не била най-важното (за пръв път го чувам от бизнесмен, умилих се направо)
461
1
 
19
 
! Отговори
до 535 преди 5 години
Честност и Борисов - несъпоставими понятия.
460
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв тест за честност,бееее.Големи сте наивници.Тоя вече е милиардер,вие ми говорите за чест.
459
1
 
22
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 години
Това с апартамента е капка в морето на фона на разсипването на София от Фандъкова по схемата РЕМОНТ НА РЕМОНТА НА РЕМОНТА НА РЕМОНТА НА РЕМОНТА
458
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде сега,другите били маскари,затова ние ги надминахме.По кражби и корупция няма по-големи маскари от вас.
457
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отстраняването на апартаментчиците от ГЕРБ ще е тест за честността на г-н Борисов.
456
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Логично руснаците ни задминаха, защото нашите вносни вериги и дъщерни клонове на западните компании изнасят всяка година печалбите си навън, и така икономиката ни е ДОНОР на западните икономики, предимно на Германия и Англия.С този икономически модел на средство на други икономики а не двигател на нашата е нормално да пропадаме.