Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари

Премиерът увери, че ще проследи внимателно сделките
Обновена: 21 мар 2019 17:14 | 21 мар 2019 17:00, Веселина Йорданова
671
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че му е неприятна темата за апартаментите на заместника му в партията Цветан Цветанов.

"Много ми е тъжно и гадно, защото обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона. Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно", коментира той пред журналисти.

Още по темата
Борисов обясни, че ще изчака "кратко време" прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат.

"Трябва да се изправя и срещу колегите от ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват: "Ние подкрепяме виновните", коментира той.

Борисов заяви, че дори само нарушение да има, много внимателно ще проследи тези сделки, защото решенията са много тежки в кратко време преди изборите.

"Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава", посочи той.

"Свикнали сме на всякакви корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос за нас, той е морален въпрос", каза още Борисов.

Според него всичко е много добре планирано преди изборите.

"Цветанов също трябва да си направи изводите, откъде дойде тази атака по това време, но това пак не ни оправдава. Като се видим, разговорът няма да е дали е законно или не, би трябвало да е законно, не са деца. Мъчно ми е, че направиха толкова добри неща, а цялата гадост, която ни удря, е за нещо толкова битово и ненужно", каза той по повод имотните сделки на Цветан Цветанов.

"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.

Той посочи, че е разтревожен от случващото се по темата Брекзит.

"Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем - и пълна неяснота", каза премиерът и напомни, че може да има кратка отсрочка, но ако се чака до 30 юни, британците ще трябва да вземат участие в Европейските избори.

Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел. Според него ще се работи цяла нощ, а времето изтича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
0
 
11
 
! Отговори
Бий тигърска дуспа преди 5 години
нещо като 34% Борисов, 33 Цветанов и 33% Цачанов(а), как тия тримата ще спретна шведската тройка м/ъ Компир, Кратуна и Тиква, че да се получи чадото:БоЦвеЦач, или ЦвеБоЦач, или ЦачБоЦве.луди станахме. да всяка тухла е законна, ама струпването на тухлите по високите етажи е нахалство. Днес Жифкоф с неговите 100 знайни и незнайни резиденции е един гол, бос и гладен ятак седнал на река лови кротушки с конец от гащите на Роза кориткова на чевейче нанизано на огъната немска кърфицаБаце изритайги
394
0
 
27
 
! Отговори
Най-големите маскари преди 5 години
Лоботомирания апартаментчик цъфтан как пламенно коментираше преди време връщането на свободна европа, и че връщането на радиото било за да се бори с фалшивите новини на БСП! Хахаха, как му го нафърфориха четвъртит на тоя ***, точно Свободна европа! Цъфтане, по-фалшива новина от тебе няма, ти целия си изтъкан от фалш, *** герберастка! Европол няма ли да предприемат мерки след този корупционен скандал, и да разкарат бавноразвиващия?!?
393
2
 
20
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 5 години
До Бойко е прав!Никога не отделяйте герп, от комунистите! те са третото ниво, най- тъ пи те, изхвърляни от червения елит.
392
26
 
11
 
! Отговори
Бойко е прав! преди 5 години
Комунистите избиха хората, изпратиха ги в концлагери, изселиха ги и се намърдаха в апартаментите им и къщите. Провесиха си смрадливите цървyли отпред, за да маркират територията.Няма да забравим , няма да простим!
391
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дебелия старец от снимката го играе ни лук ял ,ни лук мирисал.ГЕРБ ВОНИ ,ВОНИ ... И ВОНЯТА ВЕЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ !
390
2
 
34
 
! Отговори
Кравата преди 5 години
Направо не е истина колко е 'лъзгав! Те са до шията в л***а, ама другите са маскари! Върти и суче, но все другите виновни! *** без черупка ли е , какво е - *** го разбери!
389
0
 
1
 
! Отговори
Z преди 5 години
Футуролозите също са измамници и мошеници...................като пишещия по-долу "футуролог"!!!Да.................100 %!!!
388
0
 
1
 
! Отговори
Z преди 5 години
Футурологията е измама ........................такова животно "футурология" няма!!!
387
2
 
3
 
! Отговори
Z преди 5 години
До Футуролог1. Футурологията е измама................такава наука няма!!2. Решетников е един пенсиониран руски генерал, от когото не зависи нищо.Ей..............станахте смешни с тоя Решетников вече!Измислете нещо ново, че се излагате!!!
386
0
 
0
 
! Отговори
Мюлер преди 5 години
Знам че ти се щеше да бе от Най равните ..Ама като си среден партиец и няма много мазна мръвка за теб дъвчиш каквото има ...но това нете прави невинен а само не достатъчно червен
385
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Якото крадене,бате-герб
384
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До МюлерА,не е така.Аз съм активен борец против враговете на другарите/АБПВД/,та затова е строго секретно колко ми е евтин апартамента.Някои са равни,други обаче още повече-това е малко в стил Мечо Пух,ама нали сме дермокрация,шоу да става!
383
2
 
11
 
! Отговори
до 445 преди 5 години
До АнонименАйде стига с тоя Решетников.................смешни станахте вече, гербери и СДС-ари!Решетников е само един стар руски пенсионер и пенсиониран генерал , от когото не зависи нищо!Абсолютно нищо!!!
382
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другите били маскари, а герберите не били маскари................били ангели небесни!!И не крадат изобщо..............да бе, да!!Повярвах ви!!!
381
0
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Гадно е другари,много е гадно да си изкарвате сами кирливите ризи,но сте улучили момента поне,така че дерзайте.
380
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората казват че пари, кашлица и пpocтотия не можеш да скриеш.
379
0
 
13
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Казват комунистите краднали. Правилно но, Цецка каква е? Повечето от герб са бивши комунисти. А бивши такива няма.
378
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз харесвам Цветанов! За толкова TъП народ е перфектен! Някак си импонира на масовата тъпoтa и склонност към кражби на тоя народ.
377
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе нека си говорят що само вие да крадете бе бспРасче
376
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве, що не млъкнат, като са се ycpaли до гушата тия герперасти?