Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари

Премиерът увери, че ще проследи внимателно сделките
Обновена: 21 мар 2019 17:14 | 21 мар 2019 17:00, Веселина Йорданова
671
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че му е неприятна темата за апартаментите на заместника му в партията Цветан Цветанов.

"Много ми е тъжно и гадно, защото обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона. Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно", коментира той пред журналисти.

Още по темата
Борисов обясни, че ще изчака "кратко време" прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат.

"Трябва да се изправя и срещу колегите от ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват: "Ние подкрепяме виновните", коментира той.

Борисов заяви, че дори само нарушение да има, много внимателно ще проследи тези сделки, защото решенията са много тежки в кратко време преди изборите.

"Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава", посочи той.

"Свикнали сме на всякакви корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос за нас, той е морален въпрос", каза още Борисов.

Според него всичко е много добре планирано преди изборите.

"Цветанов също трябва да си направи изводите, откъде дойде тази атака по това време, но това пак не ни оправдава. Като се видим, разговорът няма да е дали е законно или не, би трябвало да е законно, не са деца. Мъчно ми е, че направиха толкова добри неща, а цялата гадост, която ни удря, е за нещо толкова битово и ненужно", каза той по повод имотните сделки на Цветан Цветанов.

"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.

Той посочи, че е разтревожен от случващото се по темата Брекзит.

"Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем - и пълна неяснота", каза премиерът и напомни, че може да има кратка отсрочка, но ако се чака до 30 юни, британците ще трябва да вземат участие в Европейските избори.

Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел. Според него ще се работи цяла нощ, а времето изтича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
415
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заспалия народ това заслужава-да го крадат и стрижат нагли неграмотници,облечени във власт.Спите ли,хора?Или толкова са ви промили мозъците,че сте изгубили способността да разсъждавате?
414
3
 
35
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Мене, пък, ме е яд, че лъжете най-нагло! За такива шарани ни вземате, че дори не се опитвате да измислите някоя по-хитра лъжа! Безсрамитето и дебелоочието ви може да се мери само с ниският ви интелект. Това Бойко, Цецо.... няякой от тях скоро гледал ли се е в огледалото ? (За Цачева, изобщо няма да говорим. ) Само като им видиш образите, и ти става ясно, що за персони са.
413
1
 
22
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Герб започва "борба" с корупцията под натиска на "високо моралното" СДС. Жоупед Дал ще са зарадва.
412
0
 
24
 
! Отговори
T преди 5 години
Не вижда, че неговите хора,от най- близкото обкръжение, са оцапани до ушите, Ирак другите виновни.
411
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и най-глупавите разбраха,че между ГЕРБ/каква ирония в името/ и БСП/БКП/ няма НИКАКВА разлика-шайка отявлени бандити и пладнешки обирджии......Тиквоний-ще плащате за сълзите на хората. ОНЯ от горе,Твоят Началник гледа....
410
1
 
25
 
! Отговори
До 481 преди 5 години
Ако Б.Б.се махне заедно с Цветанов,ще направи щастлив целия народ.
409
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този,който най-много се възползва от комунистическата власт,който търкаше ушите на бай Тошо,а после и на крадливото царче,сега плюе по същата тази власт и се прави на пръв демократ.Е,верваме ти.
408
0
 
24
 
! Отговори
В отвъдното преди 5 години
Абе хора, абе лакоми герберасти, къде ще ги носите тези откраднати пари и имоти ?!
407
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПрофесорХаха..................................ти си професор, колкото аз съм китаец!!!
406
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 479Дъртата вещица Хилъри Клинтън жива ли е още???
405
31
 
1
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Горе главата Генерале, народа е зад теб мачкай комунистите!
404
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Бойко Борисов махне Цветанов ...............ще гласувам за Борисов!!!
403
2
 
23
 
! Отговори
Рекордьори преди 5 години
В България винаги се е крадяло, но герберастите счупиха рекорда. Няма ден без герберастка далавера, кражби и корупционни сделки. Надминаха по кражби дори и управлението на бай Тошо.
402
2
 
28
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Този е много *** човек. Объркан словоред, мутренско говорене, хъкане, мъкане, днес казва едно, утре казва друго, а в други ден отрича първите две. Излага себе си, тази герберастка тиква, излага и България. Ужас.
401
2
 
22
 
! Отговори
Така де преди 5 години
Те герберасткаите лакомия и кражби са толкова големи, той нарича другите маскари. Лакомията ви, Бойче, ще ви отведе рано или късно в затвора. И теб и крадливатата ти шайка.
400
1
 
40
 
! Отговори
Пир по време на чума преди 5 години
ето това са ГЕРБ! Народа мре от град, тези *** живеят в охолство!? А този наглец ни дава примери, кои преди са живели в тези квартали. Затова ли се натискаха за власт, за да заживеят като бившите комунисти? Бившите комунисти не живееха в толкова скъпи и луксозни жилиша, и не караха коли за милиони. ГЕРБ си показа истинската същност, вълци преоблечени в *** кожи!
399
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И никой не пита откъде един умствено недоразвит индивид като Цветанов, който никога не е работил нищо през живота си, има милиони. Откъде ги има.
398
2
 
34
 
! Отговори
sorry Boiko но, преди 5 години
Цветанов е моторът на ГЕРБ.Той прави(фалшифицира) изборите в полза за ГЕРБ.Той е човекът на ЦРУ и САЩ в България.Простото момче което разнасяше пощата стигна много далеч.Няма кой в България да го пипне.Борисов ти отдавна си само един фигурант.
397
1
 
29
 
! Отговори
Цецоу преди 5 години
Като ти е гадно дай да си взема и една вила в Барцилона, и аз съм човек.
396
1
 
24
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Моля другарко, Цветанов пък каза, че не е престъпник!