Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!

Според соцлидерката корупцията вече е държавна политика
131
Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!
Снимка: БТА, архив

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че е несравнима ситуацията с неин апартамент, купен преди години и тези на настоящата власт.

Още по темата
"Този апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм участвала в политиката, даже не съм имала идея да участвам в нея, камо ли да бъда председател на БСП", коментира Нинова на брифинг.

"Отхвърлянето на техния проблем, връщайки 20 години назад в съвсем различна ситуация, при различни цени, няма да ги спаси в положението, в което се намират", заяви още Нинова, цитирана от "Фокус".

По думите й скандалът с апартаментите на властта не е "поредното петно, което Борисов ще изчисти от костюма си, който вече целият е в петна".

Нинова заяви, че тезата на БСП е, че корупцията вече е държавна политика, разписана в закона, политическият рекет е модел на управление, а хората във властта не плащат данъци ."Лечението" според нея е ГЕРБ да се махнат от властта, за да "изтрезнеят за реалния живот".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
9
 
15
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 26. И как разбра, че било казано от ГЕРБ. А то да беше само Нинова. Мале ако се разровят из цялото БСП какви неща ще излязат.
28
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз си купих апаратамент преди 16 години. Моля цялото внимание незабавно да се отклони от Цецо към мен!
27
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви петна чисти ББ? Най-голямото *** му е отдясно вече над 10 год. Още преди години трябваше да го изчисти... може ли финансовият му министър да живее безплатно в чужд имот и той да не вижда проблем в това. Само на него явно не му е ясно, че безплатен обяд няма!
26
15
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До стига бе. А бе, ***, преди да пишеш малко се информирай. Повечето от жилищата на Цветанов са наследствени и има смешни идеални части като 1/6, например. И не са 7, защото той прави заменки и сега има само 2.
25
11
 
21
 
! Отговори
;) преди 5 години
На бсп трябва да се задават въпроси за по-едри обекти като външнотърговски компании, заводи, предприятия.... Не ги разсмивайте с апартаменти, моля ;)
24
13
 
17
 
! Отговори
ЕДИН МЛАД СЕЛЯНИН преди 5 години
от БАНКЯ как успя да стане Ст. лейтенант от МВР, СИЛОВ застраховател, контрабандист на цигари, телохранител на ЖИВКОВ, ШЕФ на МВР и Мин. Председател. С приятелка НАЙБОГАТАТА българка, Преживял бомби на конкуренцията и кушуми на сръбските авери. С авоари в акции от Панамските досиета 3.4 МИЛИАРДА ДОЛАРА. Защото там където влага ОН е в долари. Наистина ВПЕЧАТЛЯВАЩО. АПАРТАМЕНТИТЕ на ЦЕЦО са направо КОКОШКАРСКА история в сравнение с БОСА
23
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И контрата на ГЕРБ е да кажат, че Нинова, че си била купила един апартамент преди две десетилетия? Каква безпомощност...
22
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един апартамент, мизерия! Цецо започна направо с шест.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без думи.
20
16
 
18
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До 15. Защото БСП са единствените, които всеки път на власт ни докарват катастрофа. И са нсй-голямата крадлива и некадърна шайка. Доказано от историята.
19
9
 
19
 
! Отговори
еха преди 5 години
преди Техноимпекс или след него
18
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Купила си е акции от Техноимпекс, а не цялото предприятие. Всеки е могъл свободно да си купи, така че стига си писал глупости.
17
6
 
16
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 5 години
Един апартамент имала... ахаххаха аматьорка!
16
6
 
16
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Е, писна ми от битовизмите на ***. Кой купил сега, кой преди 20 години, кой предприятие, кой телевизия. Тъпо племе, затова няма да прокопсаме.
15
14
 
18
 
! Отговори
БСП ЕДИНСТВЕНИ преди 5 години
които ТИКВАТА не можа да КУПИ и ще гласувам за ТЯХ. Хубави, лоши, само те са истинска опозиция на ШАЙКАТА
14
4
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Нека се направи анализа, пък после ще обсъдим дали е сравнимо или не.
13
17
 
30
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
12
7
 
15
 
! Отговори
ХАЙДЕ ЦЕЦКО преди 5 години
Бъди мъж и за КОРНЕЛИЯ се дръж
11
3
 
16
 
! Отговори
Емо преди 5 години
До Vuzmezdie - бъркашАз моят апартамент го купих също преди 20 г. за 11 000 долара (иначе в левове беше милиони преди деноминацията), 60 квадрата, по 180 долара квадратния метър, тогава долара беше 1.40 лв, така че излиза пак толкова - около 240 лв.
10
26
 
20
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Не позна, корни, не позна. Ще ги спаси, защото и да имат кусури ГЕРБ са много по-малко от вашите и се чистят, за разлика от вас.