Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг

Спекулирало се със свещените текстове, църквата е против
Обновена: 25 мар 2019 14:03 | 25 мар 2019 08:50, Камелия Цветанова
327
Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг
Снимка: Артекс

Маркетингов прийом, а не някаква енергийна защита е вграждането на 91-я псалм в луксозната сграда на улица "Латинка" на фирма "Артекс“, в която новодомец е шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, смята западно и средноевропейският митрополит Антоний.

Още по темата
Покрай скандала с апартамента на Цветанов архитект Весела Мирянова, съсобственик на строителната компания "Артекс", коментира, че той е "клиент, който е оценил вложеното от младия архитект Пламен Мирянов в тази сграда - тази мощна енергийна защита на сградата, с вградения 91-ви псалм".

Митрополит Антоний обясни пред Нова телевизия, че Българската православна църква не толерира изписването на свещени текстове по фасадите на сградите.

По думите му това в никакъв случай не е свидетелство за чиста християнска вяра, а напротив – афишира се точно обратното.

"Енергийната защита е нашата молитва. Всичко останало са спекулации. Църквата не толерира този начин на спекулиране със свещените текстове", допълни митрополит Антоний.

Според него и вярващите не са достатъчно просветени, след като се хващат на маркетингови трикове.

Владиката коментира и опрощаването на дълговете на вероизповеданията.

"Българската православна църква нито е инициирала, нито е вносител на искания за  опрощаване на каквито и да е дългове. Българската православна църква няма дългове, ако има – те са незначителни", заяви митрополит Антоний.

"Гарантирането на Националната сигурност няма как да стане чрез опрощаването на дългове или чрез ограничаване на финансирането на даренията отвън", коментира още митрополит Антоний.

По думите му и в момента има закон, с който може да бъде проследена всяка една по-голяма сума, която идва като дарение от чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
20
 
! Отговори
Православен преди 5 години
ОСТАВКА!
106
3
 
26
 
! Отговори
ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ преди 5 години
няма да спечелят НИКАКВИ ИЗБОРИ. Питай КОЗЯК. От там идава "АТАКАТА". ГЕРБ са в КАНАЛА както писа ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, която 4 месеца преди да арестуват ВЕТКО каза къде се крият . 4 месеца се водиха преговори с ТИКВАТА да му харижат имотите и да се отърват. Явно лакомията им била много голяма. Малкия БОРЕЦ със ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ отърва сина си от ареста с няколко имота / всички го помним случая/
105
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб може да гарантира само облигационния заем от 16 милиларда лева. С жилищата и имотите на депутатите си, естествено.
104
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Цветанов чии го дири в Америка?И с какви пари?Избяга от народната любов ли?Да видим как Бойко ще го извади от л..та или и двамата ще затънат още по-дълбоко.
103
1
 
12
 
! Отговори
Бесен българин преди 5 години
Не трябва да има смъртно наказание за такива вредители, като в Китай примерно, щото според Европейската комисия техния живот бил ценност.
102
0
 
19
 
! Отговори
ГОРАНОВ, БАНОВ преди 5 години
ги спасиха временно като пуснаха всички глашатаи по всички телевизии да пеят АМА ТЕ КОМУНИСТИТЕ, ТВА НИНОВА, ТВА ЙОНЧЕВА, пък ТЯ какво направила.... Дела заведоха срещу ЙОНЧЕВА за да я сплашат... ЦАЦАРОВ също ще отговаря един ден за прикриване на престъпленията на ГЕРБ и КРАЖБАТА на КТБ заедно с ТИКВАТА и ПЕЕВСКИ
101
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Когато гръм удари,как ехото заглъхва.....".
100
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Довчера герб се опитваха да ни убедят, че Радио Свободан европа -една американка медия -е получил донос от БСп, а ИНтерпол е комунистическа организация (що дири Цветанов в нея). Сега смениха плочата - атакаат идвала от ДА България, т.е. отдясно. не искат да признаят, че атаката идва "отгоре". досега постоянно даваха за пример колко ни хвали ЮНкер, но подминаваха международните критики. Е, вече не може да ги подминават.
99
1
 
9
 
! Отговори
Питър преди 5 години
До NightbornНе е съвсем така. Имаше ОЧЕВАДНА договорка между Тиквата и Доган, който разстреля тройната коалиция с изказването си за порциите. Оттогава насам обикновено играят заедно. А при тази толкова печална тройна коалиция доходите на българите за пръв път изпреварваха инфлацията през последните 30 години. Защо Доган го е направил, не мога да знам, но е за разстрел
98
0
 
22
 
! Отговори
Вежди Рашидов преди 5 години
Ченчетата от Герб започнаха да си вадят кирливите ризи. Предполагам, че Цветанов държи Методиев Борисов за топките. Нали преди години беше обявен и за футболист на годината. Не само Цвъки, но и доста други бивши милиционери и охранители трябваше отдавна да са в затворите.
97
1
 
17
 
! Отговори
НИНОВА преди 5 години
Залагам на теб! Очаквам ТЕЖЪК НОКАУТ на ТИКВАТА най-много в трети рунд
96
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб не са свикнали да коментират скандалите ПО СЪЩЕСТВо, а обикновено се обитват да докажат, че са мероприятия на БСП. когато изтекоха записите за мишо бирата те ги нарехока фалшификат. Дадоха ги в експертна лаборатория във Франция. тя потвърди, че записите са ДОСТОВЕРНИ, но и до днес Герб не ги е коментирала. същата съдба сполетя записите в които чуваме един министър на Герб да казав Борисов за Цацаров "ти си го избра". Отново не се коментира СЪЩЕСТВОТО, а дали били законни.
95
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..."И изведнъж се оказаха пълни с имоти.И изведнъж се оказаха пълни ***!"Уважаеми зрители,спите ли?
94
0
 
24
 
! Отговори
до 115 преди 5 години
абе бухал, какъв Орешарски те гони бе. Ти наясно ли си че Герб тогава платиха 15 милиона лева от партийните ***, за да подфържат 300 дни протестите срещу Ореха, накрая направиха уйдурмата с Доганя за един уж неправомерно изтеглен милиард. А 16 милиарда за Ф16....много сакрална цифра...
93
0
 
18
 
! Отговори
КОГАТО Е ДО СТЕНАТА преди 5 години
ТИКВАТА винаги вика на помощ призрака на ДЕДО си, УЖ убит от комунистите. ЖЕНКАРЯ и КРАДЕЦА на КОНЕ. Какви комунисти, какви хибридни атаки, фейкове и прочие г.л.упости. Да не сънува ПУТИН? Най-много да му се привиждат НИНОВА и ЙОНЧЕВА в кошмарите
92
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
първо не нормално председателя на комисията за Комисията по АНтикорупция за проверява даден апртамент, а после да си го купува, на цена, която се е занижила в пъти специално за него през тези 4 дни от 1590 лева бед ДДС на квардратен метър, на 660 лева с ДДС. Дори само това са РЕКЕТ и ДАНЪЧНА измама. Отделно имаме ОБлага, защото се купува на цена под вписаната пазарна цена. Цветанов може да продаде апартамента по-скъпо, а това е КОРУПЦИЯ.
91
1
 
30
 
! Отговори
ЗА СТРАНДЖЕВ преди 5 години
ЦВЕТАНОВ е МАФИОТ. Но неук, нагъл и арогантен. Затова нито социализма, нито капитализма са оправдание. КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК Е. Както и ТИКВАТА, Хайде да не си припомняме автобиографиите на ТИКВАТА и ЦИЦЕРОН
90
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕдинЕдин *** има наглоста да те светне, че всички са комунисти. Дори и ДСБ, и Да България, Зелени, патреоти и т.н. БКП-то не ги коментираме. А природните закони действат навсякъде. Ако нямаш естествен враг, то се израждаш. Так и в политиката. Като е калпава опозицията, управляващите се разлагат. На Запад десните гърмят със секс скандали, левите с фин.далавери. Тъй като тук всички са леви, всички горят с финансови далавери.
89
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СПомнете си как падна Груевски - десет години - несменяем. ЦРУ извадиха едни записи, дадоха ги на Заев и за два месеца Груевски падна от власт. не ви ли напомня на нещо този модел?
88
27
 
4
 
! Отговори
Просто отбелязвам! преди 5 години
Имаме абсолютно адекватна замяна на квадратури, в същия район, с доплащане на едни 100000 за 40 м2 - нищо ненормално. Но интересното е че, кампанията се поде от Свободна Европа точно когато сините и ГЕРБ ще се пазарят за евродепутатските листи. Тоест, освен БСП, сините също имат изгода от тази измислена кампания. Просто отбелязвам! ...понеже много приказки за морал се изприказваха от "възмутените"!