Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг

Спекулирало се със свещените текстове, църквата е против
Обновена: 25 мар 2019 14:03 | 25 мар 2019 08:50, Камелия Цветанова
327
Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг
Снимка: Артекс

Маркетингов прийом, а не някаква енергийна защита е вграждането на 91-я псалм в луксозната сграда на улица "Латинка" на фирма "Артекс“, в която новодомец е шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, смята западно и средноевропейският митрополит Антоний.

Още по темата
Покрай скандала с апартамента на Цветанов архитект Весела Мирянова, съсобственик на строителната компания "Артекс", коментира, че той е "клиент, който е оценил вложеното от младия архитект Пламен Мирянов в тази сграда - тази мощна енергийна защита на сградата, с вградения 91-ви псалм".

Митрополит Антоний обясни пред Нова телевизия, че Българската православна църква не толерира изписването на свещени текстове по фасадите на сградите.

По думите му това в никакъв случай не е свидетелство за чиста християнска вяра, а напротив – афишира се точно обратното.

"Енергийната защита е нашата молитва. Всичко останало са спекулации. Църквата не толерира този начин на спекулиране със свещените текстове", допълни митрополит Антоний.

Според него и вярващите не са достатъчно просветени, след като се хващат на маркетингови трикове.

Владиката коментира и опрощаването на дълговете на вероизповеданията.

"Българската православна църква нито е инициирала, нито е вносител на искания за  опрощаване на каквито и да е дългове. Българската православна църква няма дългове, ако има – те са незначителни", заяви митрополит Антоний.

"Гарантирането на Националната сигурност няма как да стане чрез опрощаването на дългове или чрез ограничаване на финансирането на даренията отвън", коментира още митрополит Антоний.

По думите му и в момента има закон, с който може да бъде проследена всяка една по-голяма сума, която идва като дарение от чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А БСП с Орешарски честно ли спечелиха.
86
3
 
22
 
! Отговори
ПРОБЛЕМА НЕ МОРАЛЕН преди 5 години
а КРИМИНАЛЕН Е, да не ми ги разправят тези басни и да пеят като папагали клакьорите опорните точки от ЦК на ГЕРБ
85
3
 
31
 
! Отговори
Един преди 5 години
На този етап дори за гaлфoнитe, дето гласуват за ГЕРБ, трябва да е ясно, че Цветанът на Мисълта не е читав и единственото което прави е да влече Кoмунистическатa партия ГЕРБ към дъното.
84
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СТранджа не се прави на улав. Десетки хиляди хора имат лични жилища без да са мафиоти, но са ги купили на реална оценка с реални доходи.
83
1
 
39
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Лично мое мнение. - ГЕРБ само на първите избори спечелиха честно. Народът гласува наказателно срещу самозабравилият се Доган и Станишев. Всички, следващи избори бяха опорочени от ушатия пипон. Това се допусна само с подкрепата на САЩ. Поради наглото управление на калинките, САЩ оттеглят подкрепата си за тях. На следващите избори, тия ще се сгромолясат с гръм и трясък. Пита се в задачата: Кои, следващи са ни подготвили от "братски" САЩ? Със сигурност вече има такива, инак нямаше да се чуе за Ц.Ц
82
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 103 - освен това е неясно откъде Цветанов има такива високи доходи? от депутатски заплати и министерставне - изключено. Което предполага съмнителни дейности. иначе казано или е рекетирал фирми, или е участвал в данъчни измами.
81
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
103 - човече, въпросът не е че ги е купил. въпросът е, че е извършил ИЗМАМА с данъчната оценка и че има ОБЛАГА, а тоав е КОРУПЦИЯ. Американците ни атакуват именно заради КОРУПЦИЯТА, тъл ли си? И Ал Капоне не е влязла в затвора за реке или наркотици, а заради неплатени данъци.
80
0
 
31
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"клиент, който е оценил вложеното от младия архитект Пламен Мирянов в тази сграда - тази мощна енергийна защита на сградата, с вградения 91-ви псалм".ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА
79
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каква ирония - оправданието Герб е - абе и ние крадем, ама и други крадоха преди нас. И те говорят за МОРАЛ.
78
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина, добре че са американците да ни пазая от комунистите. Ако не бяха свободните медии на Американското посолство, да покажат комунистите от ГЕРБ, какви далавери въртят, продажните български медии нищо нямаше да кажат.
77
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30 години след промяната отново разчитаме на Радио Свободна Европа, да бута властта....
76
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега като дойде Цветанов ще каже "аз съм преуморен....отказвам се от част от постовете, за да си почина малко. ". това бяха репликите на другаря Живков, след като от Кремъл му наредиха да сдава властта. ще видите какво ще стане.
75
0
 
23
 
! Отговори
Антени трябваше... преди 5 години
да монтирате,да смущават "Свободна Европа",както някога на Славейков,а не псалми да пишете!Нета не може да се спре от американски протежета.Ква стана тая:Цв.Цв. в Америка,да си види имотите и да види размахан показалец,а Бой Бор пробва от разстояние "мнението" на народа?А къде сте БГ жур-наЛ-я?Там на хранилката бате...!И сега зад кого,с кого?Да не изникне някой неизвестен и да поведе партия-журналист,строителен предприемач?"Строителите" се поуядоха!Ч!естен Бизнесмен ще поведе хорото!!!
74
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80, ти не можеш да проумееш, че стана скандал, защото скандалът е МЕЖДУНАРОДЕН и американциет искат да махнат Цветанов. Ако той не се махне днес, утре ще извадят нов компромат за него, после още един и така докато не се махне.
73
3
 
28
 
! Отговори
КОГАТО ТИКВА ПАДНЕ преди 5 години
от власт ТЪТЕНА ще страхотен. Ще му припомнят старателно укриваните и забранени теми за журналисти КАК стана ЕДИН от шефовете в СИК, Бомбите в колите, нелегалната фабрика за цигари, собствениците на 1/3 от ЦЕЗ - той и ПАШАТА и Митко Каратиста - в Надзорния съвет със заплата 5000 лв. И много други НЕРАЗГАДАНИ КРИМИНАЛНИ случаи ще излязат наяве. ЦАЦАРОВ няма га го спаси Той ще спасява себе си
72
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква ирония, хора които се пишат некомунисти с имоти в кварталите на елита на БКП Изгрев и Изток.
71
4
 
20
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 5 години
Цветанов ходи на молитвени закуски, за да се моли на двама-трима сенатори, който отговарят за Балканите и му дават долари, срещу предаване на държавни интереси. Българските политици, трябва да защитават интересите на България, а не да изпълняват чужди заповеди.
70
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди девети имаше ИНтернационал - днес има еврокомисари и евродепутати. Преди имаше КГБ - днес има ЦРУ. Преди бяхме в СИВ - сега в ЕС. Преди изпрахме държавните мъже "на иструктаж" в Кремъл - сега в Овалния кабинет. Но като изключим че сме сменили господаря, нищо не се е променило. Чакаме да дойде сряда и да научим съдбата на Цветанов.
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на Росен плевневлиев баащ му има важна роля във възродителния процес промива мозъците на помаците в Благоевград. Самият Росен е комсомолецЦветелина Бориславова - родителите й работят в посолството. на 17 години тя вече върти собствен бизнес и работи заедно с големи фирим като Кинтекс и Химко - и то в зората на демокрацията.
68
1
 
24
 
! Отговори
ЦАЦАРОВ МЪЛЧИ преди 5 години
явно всички чакат ЦЕЦО да се върне и да се разбере какво са наредили американците. Така е в КОЛОНИИТЕ. Но ТИКВАТА поне малко достойнство да имаше - за фасон. Че и нас обижда с това слугинско поведение