И след третата оставка: Властта не се клати!

Каракачанов не се меси за Цветанов: В ГЕРБ да си решат!
26 мар 2019 18:52, Василия Пейчева
57
И след третата оставка: Властта не се клати!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпреки че скандалът с евтините апартаменти на властта доведе до трета оставка, вицепремиерът Красимир Каракачанов настоя, че управлението е стабилно.

Още по темата
Днес заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов обяви, че напуска поста заради петното от скандала с евтините апартаменти, закупени от "Артекс".

По същата причина постовете си напуснаха и правосъдният министър Цецка Цачева, както и зам.-министърът на спорта Ваня Колева.

Красимир Първанов е от квотата на "Обединени патриоти" и е номинация на НФСБ.

"Както виждате, поредната оставка не е разклатила властта и не мисля, че ще я разклати", коментира Каракачанов.

Той отказа да коментира и дали шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов също трябва да понесе отговорност заради "Апартаментгейт".

"Дали трябва Цветан Цветанов да понесе политическа отговорност, решава политическото ръководство на партията му или самият той", отсече вицепремиерът.


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Цецо полу-отстрелян преди 2 години
Дойде и четвъртата оставка - на Цецо, но само от парламента. Клати ли се властта или не? Изборът е ваш.
44
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама разбира се...тя Партията не е вярвала че и без Сталин ще изгрее слънцето пък то е изгряло.
43
0
 
7
 
! Отговори
noFreeman преди 2 години
ами как ще се клати като диктатурата означава един човек... човека-мафия... гътнете него и всичко ще си дойде на мястото
42
0
 
10
 
! Отговори
Посрещаме Цветанов преди 2 години
Днес на летище София с полет от САЩ пристига невинният Цветан Цветанов. Очакват се хора, ръченици и всенародно веселие при посрещането му.
41
0
 
4
 
! Отговори
Гоце преди 2 години
Трудно може да се клати нещо, което е легнало.
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цветанов каква власт има?Освен това нали бил ***, как така има власт?
39
1
 
14
 
! Отговори
Цинични са преди 2 години
На един работник му трябват два живота да си върне кредитите за панелките, а върхушката купува луксозни имоти от "спестявания". Повдига ни се мазните физиономии на Симеонов, Каракачанов и Сидеров. Цинични са.
38
0
 
12
 
! Отговори
33 преди 2 години
Властта не се клати , защото сте ***!Но ще има видовден , *** !
37
1
 
10
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
На Запад подобен апартамент се нарича пентхауз, обикновени собственици на подобни имоти в елитни кратали на Запад са представители на големи компании, хора с патенти в различни области, и разбира се наследствени богати фамилии, лекари хирурзи, програмисти, писатели и т.н..Как за 9 г. с една заплата купуваш имот, който дори за Запада си е сериозна инвестиция- малко са хората с подобно богатство - дори за ЗАПАДА? За да си позволиш подобен имот, трябва да имаш 5-6 милиона излишни.
36
0
 
12
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
Това е влияние с власт, а не данъчно престъпление.По-важното е как със заплата за 4 хиляди си купуваш имущество над милион, това е въпросът? Само асансьора струва между 40 и 50 хиляди евро.Само гаражът е над 20 000 евро.Само обзавеждането е 1/3 от стойност на имот, пише ти го архитект с опит.На "Свободна Европа" - вярвам, на американците с традиция в данъчни престъпления-вярвам, там няма хипотези и клевети, а факти и цифри.В САЩ имат много строги закони в това отношение и заслужават доверие
35
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде точно е данъчното престъпление?
34
0
 
8
 
! Отговори
Покупателна способно преди 2 години
Покупателната способност не фигурира в официалните статистики. Колкото и да повишават заплатите, цени на парно, ток, бензин, вода, нарастват. Може ли инвестициите за токова инфраструктура само да се увеличават, е няма подобно нещо в икономиката, инвестициите през различните години са различни, както и услугите-стоки свързани с пазари на нефт.кривата на цените нараства, 2015 газ 240$ -парно сто лв.,2019 газ 240$ парно 150 лв. Нефт барел от 140$ пада на 30$,парно не пада.Минчо Христов той е Чове
33
1
 
13
 
! Отговори
V преди 2 години
Не разбирам за кво са тия оставки.В САЩ за такова данъчно престъпление ти вземат цялото имущество и дори лежиш .А тука дори не се говори за прокурор .Това е данъчно престъпление в големи размери . А после що търговците манипулирали апаратите и крадели ддс ??? Ами всички виждат че няма последствия .А той затвора прави закона .Докато няма затвор закона е един хвърчащ лист хартия .
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак гушата си разпъва завалията,масаж и прави.
31
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам как си се оял,как сте се ояли всички,така ще ви разклатим на изборите,че свет ще ви се завие.
30
0
 
14
 
! Отговори
степанка преди 2 години
като си нямаме съдебна власт,прокуратура,армия и най вече граждани как да се разклати от сливенският ли вятър. Тези с властта я карат като оня дето викал и сам да съм в трамвая пак ,че се блъскам така ,че и държавата да се опразни сами да останат пак ще са стабилни.
29
0
 
21
 
! Отговори
КЛАТИ СЕ ШКЕМБЕТО преди 2 години
на Пишман войводата, опира в земята. Току се спънал и паднал, загубил битката преди пушка ***
28
0
 
20
 
! Отговори
Стабилно надолу преди 2 години
Тези, и да падне правителството пак ще разправят че са стабилни. Това, което наистина е стабилно, е желанието им да останат на власт.
27
1
 
25
 
! Отговори
Така е преди 2 години
Като мазни охранени плъхове са. И Каракачанов, и Симеонов и Сидеров са гризачи, които дооглозгват народа заедно с герберастките плъхове-крадци. Вече сами са тръгнали към затвора, мизерните гризачи. Апартаментите са далавера, ама какво да кажем за оградата, паспорите и фалшивите трудови книжки. Гнусни гризачи са.
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко ли парички ,избирателю от ГЕРБ , с твоят глас , Собственика на ГЕРБ плаща от парите на данъкоплатците за осигуряване на прокълнат Парламент ??!!