Скандалът с целувката на Кобрата: В САЩ ще му се нахвърлят

Според родни журналисти историята е раздухана
Обновена: 27 мар 2019 14:39 | 27 мар 2019 09:40,
84

Целувката на Кубрат Пулев с журналистката Дженифър Равало след мача на родния боксьор в Щатите се превърна в една от най-коментираните теми в света. Видеото обиколи няколко континента и се превърна в хит в социалните мрежи. Няколко часа след края на срещата обаче репортерката се обиди от поведението на Кобрата, а медиите в САЩ атакуваха боксьора и го обвиниха в сексуално насилие.
Още по темата

В "България сутрин" журналистите Патриция Кирилова и Едуард Папазян се обединиха около мнението, че поведението на Пулев не е било най-моралното, но пък и не е необходимо тази целувка да се раздухва толкова. Кирилова също така изрази мнение, че някой нарочно е посъветвал Равало да се направи на обидена, въпреки че е била в компанията на Кубрат на партито след победата над Богдан Дину.

"За мен този случай бе изключително нечистоплътно раздухан от страна на американските медии. Тя по никакъв начин не показа, че е нарушено личното ѝ пространство, че е наскърбена и огорчена. Дори си беше качила снимка с Кубрат в социалните мрежи. Явно после някой я е посъветвал да се прави на много обидена. Часове след целувката има коренна разлика в поведението ѝ. Виждаме как напоследък в Щатите се раздухват такива скандали. Реакцията на Пулев е плод на превъзбуда. Той бе в ненормална психическа ситуация. В тази целувка не се влага никакъв сексуален смисъл. Целувката изразява радост, а не насилие", заяви Кирилова.

Едуард Папазян пък разкри, че Пулев е подценил ситуацията в САЩ и как подхождат там при подобни случаи. Спортният журналист дори сподели, че съществува голяма вероятност Кобрата да бъде сериозно наказан и глобен от Международната боксова федерация заради поведението си.

"Кубрат направи грешка. Той подцени ситуацията в САЩ с навлизането в личното пространство. Те приемат подобни действия, като насилие на сексуален принцип. Ще има големи последствия за Пулев. Тази голяма победа ще потъне в скандала. Би могло да има наказание от страна на боксовата федерация. Медиите в Америка пък с удоволствие ще се нахвърлят на човек от Източна Европа. Вече го приравняват с руските боксьори и цялата империя на злото, която бе Русия в продължение на 50 години. Сигурен съм, че той не е вложил грам сексуален смисъл в целувката", обясни Папазян в Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Целувката" обиколила цял свят....??? Абе вие да ви питам от кой свят падате, че ми е интересно...??? Дали на някой в САЩ му пука за изцепките на някъкъв треторазряден боксьор, който не може да върже и две думи на английски....??? Вие имате ли реална представа, спортните медии в САЩ какво отразяват...??? Този бабаит ще го хване един американски съдия и ще му разкатае фамилията до девето коляно...!!!
68
0
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Тези двамата горе дори не са псеводжурналисти, като тия от сайта. Да сте чували случайно за думата "обективност" и че това ви е работата, да отразявате новините обективно, а не да си говорите тъпите ви мнения и слабоумни заключения. Че даже я осъдихте, какво трябвало да направи и какво не. Вие на ваша колежка в щатите. В L.A. Казвате какво да прави? Невероятно *** и неадекватни сте и двамата. Позор за Гилдията.
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разсъждавайте по български, но американските ценности са други...дали е предизвикателна, дали е танцувала....с кой друг се е целевала....за вас има значение, но на кой му пука. Хонорарите на адвокатите почват от 10 000 д...направено е публично, всичко в негов ущърб....милиони ще плаща. От нашата прихлупена камбанария това не е нищо, но света му лепнаха прякор "пещертият човек". Такова поведение е идеално за адвокатската индустрия в САЩ. Ще работи за да плаща цял за постъпката си.
66
0
 
3
 
! Отговори
Целунал маймуна преди 5 години
Целунал *** по устните! Как не го бе гнус? Ако имаш пари стой настрани от жените в Америка или се приготви за съдебни дела - финансов рекет. Морал особено от ...... и ..... не очаквай.
65
4
 
3
 
! Отговори
Холи преди 5 години
Защо никой не коментира предизвикателното й облекло. Като си показва гърдите, какво демонстрира? Пък и нагла - ще го съди!!!
64
1
 
3
 
! Отговори
Stiv преди 5 години
Който си го търси си го намира!Ако е танцувала цяла нощ с победителя не смятам,че съда ще обърне внимание.Време е да дава шанс за щастие на неприлично облечените репортерки.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако бе целунал арабка.Италианско-то право ,казва" няма незнам".Тези,които са го наели,са длъжни да му обя-снът протокола, докато е при краварите.То те ще го защитават и отплащат, инакняма как да си дойде.Ако не е нагласенонебеше от адреналин.Можеше да я помоли за целувка ,или да се извини намомента.Дано сагата приключи с дипломация.
62
2
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Тошева ти си българка не се обаждай нямаш мисленето на западна жена нито си и излизала от селото си.
61
6
 
9
 
! Отговори
Силвия Танева преди 5 години
По тая логика, ако беше станало обратното и тази журналистка му беше налетяла да го целува, той трябваше да я съди за сексуален тормоз. Много драми за нищо.
60
7
 
6
 
! Отговори
Силвия Танева преди 5 години
Много шум за нищо. Заради една целувка всички скочиха отгоре му и викат, че било "сексуален тормоз". Гледах видеото и не видях тя да се дърпа и да я е гнус. Даже извади една усмивка от ухо до ухо. Нито пък си избърса устата.Не разбирам защо толкова голям шум се вдигна, заради една целувка?Разбирам, ако Кубрат Пулев, я беше опипал навсякъде или пък да се е натискал с нея, а тя не иска е едно, но за една *** целувка да се вдига толкова шум е смешно и глупаво.
59
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая п кирилова е готова да го защитава със зъби и нокти само и само да му го налапа на коб ра тПодмолна,платена писачка
58
3
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Феминизма е добър.Ако го нямаше жените като по крехки физически щяха да са като кукли всеки да ги целува натиска опипва и тн без наказуемост тоест жената да е вещ като в ислямските държави.Нали се възмущавате когато арабите ги опипвали е ми тука случаят е аналогичен.Тва че е с оскъдно облеко не го оневинява такава е аудиторията на този спорт а и тя е журналист ако иска да целува да си фане прос.и.утка!
57
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да направиш това в царството на джендърството и феминизма,не е най-умното нещо,ако изобщо Пулев е правил някога нещо умно! Ще има извънсъдебно споразумение,след което дамата ще дръпне доста финансово,а при нашият ще е обратното.Ясно е,че са я посъветвали да го издигнат, най-вероятно адвокати.
56
0
 
16
 
! Отговори
Икер Касиляс преди 5 години
Кобрата се опита да ме копира, но ние със Сара бяхме гаджета. Мацката в самия край извика .......крейзи! Кобрата ще трябва да се бръкне дълбоко в джоба си! Целувката му беше доста груба и насилствена!Така е свикнал по малките да прави, обаче Америка е друг свят!
55
1
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 години
До Анонимен 45 Спортовете са измислени за пари , приятелю.Бизнес.
54
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е като се радвахме 45г. на социализма. Сега всички ни мразят, както и Русия.
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще го оставят на сухо поне 3 месеца. Тази целувка ще му коства най-малкото нова луксозна кола.
52
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека е допуснал НЕВОЛНА грешка. ДА, грешка е, но не с умисъл за сексуално насилие.Че е виновен - виновен е, но не за НАСИЛИЕ! В еуфорията и след адреналина, не е успял да се контролира. Може да се извини и да си поеме отговорността, но не и да му лепнете етикет "сексуален насилник"!!!А "дамата" манипулира истината УМИШЛЕНО - и тя е виновна.Заедно на подиума, после на партито, после се похвалила в соцялката и чак тогаз... УТРЕ е сетила, че се била обидила - доматите с колците :)
51
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В статията нещата са описани правилно. Медията в която работи журналистката я е притиснала за да може да има изключителните права върху отразяването на този "скандал". Освен това сега е модерно в САЩ жените да съдят богати мъже за сексуално насилие. Ако са бедни само ги чукат... А ако са богати ги чукат и ги съдят за сексуално насилие. Феминизъм в действие.
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми няма какво да се изнанадва Кубрат. Човек не целува хора, които не познава добре и не знае как ще реагират. Ако мой приятел в пристъп на някаква бурна радост ме целуне, дори и да не ми е особено приятно, няма да го съдя, просто ще говоря с него след това. Ако обаче непознат ме целуне, направо ще го съдя (ако имам пари за адвокат де). Има си някакви граници в човешките взаимоотношения. Целувката е нещо интимно, не се целуваш с всеки просто щото на него му се целувало.