Андреа пред The Sun: Кубрат е жертвата!

Певицата защити любимия си
Обновена: 31 мар 2019 11:45 | 31 мар 2019 09:45, Нели Христова
210
Андреа пред The Sun: Кубрат е жертвата!
Снимка: Булфото

Вярната Андреа засана зад Кубрат Пулев и го защити, наричайки целувката му с Джени Суши шега. Певицата коментира нагорещената ситуация пред таблоида The Sun.

Още по темата

"Боксът е животът на Кубрат. Според мен всичко, което се случва е нечестно. Това го убива. В случая жертвата е той. Трябва да я съди за оронване на престижа", категорична е Андреа.

"Шокирана съм, дори се карахме за това. Познавам го много добре, той има чудесно чувство за хумор, направил си е шега. Предполагам, че някой я е накарал да се възползва от ситуацията. Това означава, че Кубрат е жертвата. Цял свят видя, че тя му отговори на целувката и се усмихна, беше просто приятна изненада и шега. Не съм вярвала, че съществуват толкова злобни хора", заявява певицата пред таблоида.

В момента Дженифър Равало се превърна в една от най-известните репортерки в САЩ. Именно скандалът с целувката на Кубрат Пулев направи успешна кариерата й.В Коста Меса Дженифър е Джени Суши, или кралицата на голото суши, пише "24 часа". Тя от години развива бизнеса си, който е да прави събития, при които гостите ядат специалитети направо от телата на красиви девойки. Както би казал всеки, занимаващ се с правата на жените - едно достойно и запазващо уважението към тях занимание.

Заради скандала, обаче Кобрата може да пропусне следващия си мач в Ню Йорк, който бе планиран за средата на юни. Все пак Антъни Джошуа - Еди Хърн, заговори за мач с Кобрата през април догодина, както се и очакваше.
Кубрат остава официален претендент за титлата на Международната боксова федерация и рано или късно Джошуа трябва да се изправи срещу него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Андрейке дано доийде някой мазен потен тигър на някое от участията ти и да си завре езика до сливиците ти ,та да видим пак ли ше викаш че е жертва
155
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МОРАЛА НА ЗАПАД - НА ФИРМЕНО ПАРТИ СЕ РАЗДАВАТ МАСКИ И И ЦЕЛТА Е ХОРАТА ДА СЕ НАПИЯТ И ДА СЕ ОПИПВАТ ЕДИН ДРУГ. ЕТО ТОВА СА *** ЦЕННОСТИ. БОГАТИТЕ СЕ ЖЕНЯТ ЗА ПАРИ ПОМЕЖДУ СИ И КРЪВОСМЕШЕНИЯТА НЕ ГИ СПИРАТ...
154
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НА ЗАПАД ИМАТ ОГРОМЕН ДЕФИЦИТ НА ИСТИНСКИ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ. ЦЕЛИЯ ЖИВОТ НА ТАЗИ СУШИ Е ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА. ПОДОБЕН ТИП ЖЕНИ ПРАВЯТ ПРОВОКАЦИИ КЪМ ХОРА СЪС СЪСТОЯНИЕ И ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ. ДОКОЛКО ТЯ СЕ СЕБЕУВАЖАВА КАТО ЖЕНА Е ВЕДНО ОТ ОБЛЕКЛОТО И ПОВЕДЕНИЕТО И, ОТ НИСКАТА И КУЛТУРА, ОТ АЛЧНОСТТА, ОТ СМЕНИЛОТО И СЕ ПОВЕДЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАРТИТО И СЛЕД ТОВА ПО СЪВЕТИ НА АЛЧНИ ЮРИСТИ... А ИСТИНСКИТЕ ЦЕННОСТИ - ОТДАВНА НА ЗАПАД СА МНОГО КОМПЛЕКСИРАНИ, ЗАЩОТО ЗА ТЯХ ВСИЧКО СЕ КУПУВА И ПРОДАВА С
153
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селянджер подкрепян от други селянджери .... Някой на *** няма ли да му каже че в САЩ не може да се държиш с жените като пещерняк с чалгарките тук?
152
1
 
3
 
! Отговори
Ми той умрял ма преди 5 години
Мачкай Гришшооо...
151
2
 
4
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Един приятел ми писа от Англия. Hey, mate, Kubrat is a class act. Cheers!
150
0
 
7
 
! Отговори
Жертвата... преди 5 години
Андреа, ти си жертвата, момиче. Една азиатка ще открадне, по легален начин, от парите на твоя възлюбен и спонсор. Бог да ви е на помош!
149
0
 
10
 
! Отговори
Ох, на чичо... преди 5 години
Андреа, ти си виновна! Що не беше там да намляскаш пулето и да го вардиш от "сушита"?
148
1
 
7
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
А защо тогава я е хващал за *** и и го е стискал на партито?
147
1
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 146 Нито е спал , нито е правил секс.Изработи най скъпата целувка в професионалния бокс.Оная е ..... ама и на нашия не му работят спирачките.
146
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отивай се извини и си плати глобата. Престани да се държиш като дете!!! Сега с този клип се нахендри още повече.
145
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След "стойка паун на един крак", сега сме свидетели на нова излагация от "дискотечния боксьор".
144
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки селянин у нас...чието най-голямо постижение е - да си купи смартфон с бърз кредит ... плюе Кубрат,че с труд е изплувал от блатото ... най-голямото удовлетворение му е, че в блатото - всички са еднакво кални и безлични!Мачовците - днес си лакирате ноктите... целувате се по улиците ... и ползвате липосукция и перманентен грим!
143
1
 
8
 
! Отговори
дд преди 5 години
Дискотечният боксьор
142
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двама ..... (Борат Пулев и мъжа му Андрей) се стискат дори за едно извинение, което жената заслужава. Нахвърлиха и се, че си потърсила правата. Нема такива клоуни, разкъсайте ги финансово и да се приключва.
141
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък един престиж .....мани,мани! Кубрат е малко като *** в света на профи бокса. Вдига много шум за нищо.
140
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше Кубрат и фамилия да млъкнат на време, да не публикуват клипове с Джени и да наемат необходимия тип адвокат! Сега, след тяхното наакване заради "българизмите" ще е много трудно и ще струва много, много средства както и професионалното му реноме! Селияндуризмът пречи извън България!
139
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Трябва да я съди за оронване на престижа", категорична е Андреа."Ами трябваше на момента да се извини и също така не трябваше да се допуска публикацията на клипа с търкащата се Джени в друг "стол"! Сега ще се случи горенаписаното но в ощърб на Кубрат Пулев, защото трябваше да наеме адвокат и да се въздържи от всякакви, коментари, изказвания и публикации на клипчета в които той не е "главния" герой! С неговите си действия и коментари той се опита (по чалгарски) да срине реномето на Джени ама..
138
6
 
11
 
! Отговори
Български баща преди 5 години
Права е андреа изцяло! Жълтата змия прехапа Кубрат и тепърва ще му смуче паричките изкарани буквално с кръв! Виновен е екипа му, задето са я пуснали до него в такъв момент! Да ги уволни веднага! Щатите са змиярник и трябваше да го предпазят, а те гледали като зрители сеира!
137
3
 
11
 
! Отговори
Андреа - Тодорка, преди 5 години
Учи се от Сушито - ти пееш без *** по кръчмите с балоните отвън напълно безплатно, поне като си ков...ра, скачай малко класа, а не само да се гологъзиш безплатно във ФБ . Да ти кажа ти доста Оронваш, както се изразяваш престижа на българските жени, виждам нямаш против и гаджето ти да се шегува с други жени, мани за...е...би