Манолев даде оставка, Борисов я взе. Било морален стандарт

Зам.-министърът: Няма нищо срещу мен, сигурен съм!
Обновена: 17 апр 2019 18:48 | 17 апр 2019 17:40, Веселина Йорданова
306
Манолев даде оставка, Борисов я взе. Било морален стандарт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев подаде оставка пред премиера Бойко Борисов. Оставката му е приета.

Още по темата
Като мотив за решението си Манолев изтъква започналата проверка на Върховната касационна прокуратура по повод медийни публикации и желанието му това по никакъв начин да не засяга работата на правителството. Публикациите свързват името му със злоупотреби с европари.

Друг аргумент, посочен от Манолев, е солидарността с колегите му, които са спазили моралния стандарт в управлението и са напуснали постовете си само заради съмнения, съобщиха от правителствената пресслужба.

"Сигурен съм, че в документите няма нищо срещу мен, но не мога да подложа семейството си отново на това. Благодаря за доверието. Решението ми е лично", допълва още Александър Манолев.

През есента на миналата година пък той не стана министър на транспорта на мястото на Ивайло Московски заради твърдения, че е бил подсъдим за катастрофа с причинена телесна повреда през 2012 г., както и че имал странни бизнес съдружия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
1
 
38
 
! Отговори
ало прокуратурата? преди 5 години
Защо не го дават по телевизията закопчан с белезници да лежи 8 часа на асфалта, а вместо това се усмихва по снимките?
205
1
 
30
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 5 години
Ако имам власт тия бих ги съдил на тумби,на тумби...А за тия за които не бих намерил време,да ги съдя трудов лагер за по 10г.те си знаят за какво...
204
1
 
32
 
! Отговори
Иван преди 5 години
20 години затвор?
203
2
 
24
 
! Отговори
Таня Латинова преди 5 години
Има ли в тая"държава" един,поне един който да не краде и да не е корумпиран?
202
0
 
22
 
! Отговори
Гаро преди 5 години
"Морален стандарт" дума на годината...и нещо непознато и отдавна забравено...
201
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нещо пранги, 20 г. затвор, такива нещица?
200
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще стане морален стандарт когато и Горанов си подаде оставката, за сега е само шикалкавене и спасяване на редник Горанов.
199
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки който подаде оставка "остава" чист и читав в България. На запад не е тъй! До оставка не се стига защото има ритник преди нея и съд във връзка със злоупотреба чрез/по служба. В България си гепиш, после подаваш оставка и се радваш на гепеното, РАЙ!
198
2
 
13
 
! Отговори
Селянин преди 5 години
До Ф.С.В.Какви политици искаш да ни управляват?! Народ който 140 години, че и от турско е, научен да оцелява с даване на рушвети и кражби, ще има такива политици. По време на соц-а всичко ставаше с "наши" хора или с рушвети... още не сме си сменили мисленето, затова и политиците ни са същите!!!
197
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от физиономията на този лъха на всичко друго но не и на морал, то и на бб физионимията е същата, не знам как все още забуждава ста...дото че има някакви морални хора в хунта..та герп
196
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя, като гледам как се поти и мига на парцали, не вярва и сам на себе си.
195
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пацо терасата изригна с ново мощно изказване, че не знаел че постройките на терасата му били незаконни. нищо, че е юрист и че е шеф на комисия за отнемане на имущество. той не знаел. защо тогава още е шеф на тая комисия, като очевидно се прави на некомпетентен? защото е удобен и прикрива управляващите в ред случай? не беше ли същата комисия, която не намери конфликт на интереси при горанов? каква комисия, какви пет лева? оставка веднага и съд за този крадлив лъжец!
194
0
 
43
 
! Отговори
brei преди 5 години
всеки има правото да краде, докато не му поискам оставката
193
1
 
22
 
! Отговори
brei преди 5 години
въпроса не е да се търси отговорност, а защо и другите крадат, а аз да не крада
192
0
 
35
 
! Отговори
Честен Политик преди 5 години
Кой ги измисли тези дронове бре ??- направо ми иде да му счупя ръцете
191
0
 
47
 
! Отговори
хохо преди 5 години
И какво стана сега ... ? Това ли е новия стандарт...? Значи е позволено да крадеш , мамиш и изнудваш и ако те хванат просто подаваш оставка.....така ли ?
190
1
 
24
 
! Отговори
brei преди 5 години
Най-добре ще е да клонираме нашия крал-слънце Бойко Борисов, друготе не са читави...само той единствен не краде....не ги избира той министрите, постоянно го предават
189
1
 
17
 
! Отговори
brei преди 5 години
Борисов все такива ги избира плевньовци и мейдели....един читав не съм видял на отговорен пост....да не говорим за москов и отпечатъците.
188
1
 
31
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Много голямо самочувствие лъха от този - явно се мисли за недосегаем- Политическа мутра говореща за почтенност-Нахални Арогантни и цинични с огромна алчност в себе си - Това са хората които ни управляват 30 г - 2,5 милиона българи избягаха защото изгубиха надежда ,точно заради такива като този "почтен" зам министър- Ако има почтен в властта- то той бива веднага ИЗГОНЕН!
187
0
 
31
 
! Отговори
хаха преди 5 години
То както е тръгнало до Гергьовден само премиера ще остане в това правителство бре!