Сестрата на убитата Милена: Тя се страхуваше от Зайков

Криминалните психолози обвинили семейството в съучастие
31 май 2019 09:45,
23
Сестрата на убитата Милена: Тя се страхуваше от Зайков
Кадър: bTV

Сестра ми се страхуваше от него, той я преследваше и влизаше в дома ѝ, когато я нямаше.  Това разказа сестрата на убитата от Стоян Зайков Милена.

"Тя изрази опасенията си, страхуваше се. Беше много огорчена и обидена от това, че той я пренебрегваше. След това нещата се влошиха и тя го напусна за пореден път. Той обаче не я оставяше да си тръгне и я заплашваше, че ще се самоубие, защото не може да живее без нея”, разказа Надя Шишкова пред bTV.

Още по темата

Милена не подавала сигнали в полицията, защото се страхувала от Стоян Зайков. Надя го описа като човек на крайностите - избухлив и много груб.

"Стоян беше обсебен от нея и не искаше да я загуби. В същото време не знаеше как да се държи. Така загубих сестра си. Не знам дали не направих грешка, че я посъветвах да не се връща при него", разказа през сълзи Надя.

Отношението на криминалните психолози обаче било отвратително, особено към детето на Зайков - Стивън, заяви Шишкова.

„Те бяха убедени, че детето знае нещо за баща си и го укрива. Бяха много груби и оказаха голям натиск върху него. Разпитваха го часове, без храна и вода.“

Според нея, полицията е имала отлично отношение към детето и в стремежът си да бъдат внимателни към него, те довели криминалните психолози, които не си свършили работата.

Семейството подготвяло Стивън да му кажат за смъртта на баща му, но един от психолозите му съобщил новината по особено нетактичен начин: "Всичко свърши, баща ти е мъртъв".

Това се отразило много зле на детето, което избухнало при новината.

Отношението на криминалните психолози към сестрата на починалата също не било добро.

„Ужасно грубо се държа психоложката. Седна срещу мен, скръсти ръце и мълча 10 минути“, заяви Шишкова. Психоложката настоявала, че жената срещу нея укрива нещо и искала да си признае. „Заради вас не можем да заловим престъпника“, обвинила тя Шишкова.

Сестрата на починалата настоява да се вземат мерки относно компетентността на криминалните психолози у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са методи на НКВД.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дете, на което майка му е убита, да го тормозиш и накрая от злоба да му кажеш, че и баща му е убит. Това е углавен престъпник, а не криминален психолог.
15
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
в случая е резонно да се действа с всякакви тактики, дори за сметка на любезността и комфорта на близките на престъпникаНяма никакви такива филми НИКЪДЕ по света. Това е пълен непрофесионализъм и тези психолози са си получили дипломите с връзки. Само кръгъл *** може да издевателства над дете. Дано близките имат куража да осъдят виновните и да им смъкнат по някой лев.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямат никакво право да тормозят никого.Освен това да кажат на детето по такъв начин, че баща му е мъртъв, е идиотия и е направено от чиста злоба, без никаква друга цел. Освен това не виждам как сестрата на убитата ще прикрива убиеца, това е нелепо.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работата на криминалните психолози е да проведат разпити и да се опитат да извлекат информация. Тяхната задача не е да успокояват хората.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Физкултурник ама пък живеещ в лукс с асансьори в тоалетната
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли може да се очаква професионализъм от МВР-то на ГЕРБ, щом един разносвач на папки и физкултурник им беше министър.
10
12
 
0
 
! Отговори
соца преди 4 години
По времето на тоталитаризма. Разводите се правеха експрес. Съда оставяше мъжа по дрехи и го изхвърляха от домът. Детето оставаше на майката. И БКП, ПРОФСЪЮЗА, КВАРТАЛНИЯ, БЛИЗКИ РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ НА МАЙКАТА и помагаха , но до три месеца.
9
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най е сгрешено роднините да се бъркат във взаимоотношенията на семейството. Решението е търпение между двамата. Не открита агресия. В случая майката си използва правото и отчуждава детето. Това и е грешката. Сега детето ще страда от нейната глупост.
8
3
 
5
 
! Отговори
Дре преди 4 години
#5 Близките на жертвата и близките на престъпника са едни и същи близки в този случай.
7
2
 
15
 
! Отговори
Корнелия Решетникова преди 4 години
Ние спасихме нацията от Истанбулската конвенция и Евро джендърите. Българските жени от терора на собствените съпрузи няма кой да ги спаси!
6
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сякаш трагедията не им е достатъчна, а и грубо отношение!На криминалните пихолози първата им задача е не комфорта на близките, а трагедията им да не застигне други хора.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДреБъркаш нещо - става въпрос за близките на ЖЕРТВАТА!
4
3
 
19
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
До Анонимен 2Тук стара въпрос за детето и близките на жертвата! Напълно неадекватно поведение на т. нар. "психолози"! Сякаш трагедията не им е достатъчна, а и грубо отношение!
3
18
 
9
 
! Отговори
Дре преди 4 години
Съгласен съм с коментар#1, налице е била реална опасност за здравето и ЖИВОТА на невинни, в случая е резонно да се действа с всякакви тактики, дори за сметка на любезността и комфорта на близките на престъпника. Те така или иначе преминават през шок и мило и грубо поведение от служители няма да промени истинската причина за страданията им.
2
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук става въпрос за убиец, те да не би да искат и по един бърбън да им сервират.
1
14
 
25
 
! Отговори
Момо преди 4 години
Те затова са КРИМИНАЛНИ психолози, а не КЛИНИЧНИ! Целта им е да манипулират и да изкарат информация, а не да успокояват.