Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

Стандартът на живот в София е над средноевропейския, сочи проучване
Обновена: 21 юни 2019 09:52 | 21 юни 2019 09:52,
352

35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане. Сънародниците ни са били анкетирани в края на май от "Маркет Линкс" и Движение за национална кауза (ДНК).
Още по темата

Всеки трети българин в чужбина готов да се върне, но има условия

"Трябва да си върнем българите от чужбина - това е категорично. Трябват ни жени, които да раждат. Една нация зависи от жените, които раждат. И това трябва да стане до 35-годишна възраст", смята математикът проф. Михаил Константинов.

Телевизионният продуцент и председател на ДНК Андрей Арнаудов допълни в студиото на "България сутрин", че българката ражда горе-долу на средното ниво, на което раждат жените в цяла Европа.

"В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя", посочи Арнаудов.

По думите му резултатите от анкетата са много оптимистични - 35% от хората биха се завърнали в България - не само в столицата, а и икономиката в страната позволявала това.

Константинов поясни, че стандартът на живот в София е над средноевропейския.
Според него българите имат нужда от сигурност и качество на живот, а не само от високи заплати.

Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др.

Константинов пък подчерта, че в България разкритостта на тежки престъпления е 90%, което го нямало почти никъде в Европа. Той добави, че са се изравнили потоците на заминаващи и връщащи се от чужбина българи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
3
 
2
 
! Отговори
Боряна Рангелова преди 4 години
Докога ще допускат такива консерви да се изявяват в ефира? Какъв авторитет може да има изваден от нафталина професор с върли сексистки изказвания?
305
0
 
0
 
! Отговори
AHA преди 4 години
"Защо жената да трябва да ражда от мъж, който не струва"- Никой не казва,че трябва."Живея в 21 век не в 17 ти"- Какво значи това?"духва при първа възможност да си се вее"- Може да духне и с брак"не предлага подкрепа докато жената износи тяхното дете"- Общ знаменател,подкрепа почти винаги има
304
7
 
3
 
! Отговори
Една бг преди 4 години
Хахахаха никой на сила няма да ме накара да раждам. Какви са тия безумици. Който иска да си ражда. Живея в 21 век не в 17 ти. Защо жената да трябва да ражда от мъж, който не струва, не предлага подкрепа докато жената износи тяхното дете или духва при първа възможност да си се вее. Консервите избухват няколко дни из новините
303
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AhaНарекох този данък с названието на вид четириного. В разговорната реч тази дума се използва по адрес на безчувствени, егоистични същества, които са заети само с грижата как да си угаждат. Такива представи пораждат у мен шкембелиите на 60 и повече години, които се държат като тийнейджъри-плейбойчета, все още разчитат да бъдат обгрижвани от престарелите си майки и не се замислят, че чуждите синове и дъщери ще изработват пенсиите им.
302
1
 
2
 
! Отговори
Aha преди 4 години
"Предложих какъв данък да плащат мъжете, нежелаещи да се обвържат с деца и семейство, но не знам защо го изтриха."А жените само ако искат?Това е незряло и инфантилно и ненужно.
301
3
 
5
 
! Отговори
Станчо преди 4 години
Държавата гледа да спаси най-вече военните с тлъстите пенсии. Това че и заплатите са колкото пенсиите на тези хора не я интересува. И после се чудят защо никой не иска да работи за без пари и гледа да се евакуира към Германия.
300
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предложих какъв данък да плащат мъжете, нежелаещи да се обвържат с деца и семейство, но не знам защо го изтриха.
299
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека жените, които не желаят семейство и не искат да раждат, сами да предложат как да бъдат наричани.Подчертавам, че имам предвид не онези момичета и жени, които искат да станат майки и съпруги, но не са срещнали подходящия човек или той не им е предложил брак и дете, или обстоятелствата са до такава степен непосилни, че не биха могли да се наемат сами да отгледат дете.Имам предвид кариеристки, глезли и мързелани, които желаят да живеят само за собствен кеф. Не са много, но ги има.
298
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Предлагам решениеВижте колко минуса са цъкнати на 307 и се направете извод. Много искат да се раждат повече деца, но, ако може, отговорността да бъде поета изцяло от жените!
297
3
 
3
 
! Отговори
До До 312 преди 4 години
Поддържам мнението, че повечето от жените, които не са родили до 35 г. не са сторили това, защото никой не им е предложил брак.Подкрепям и Вашето предложение за данък, но да се поучим от Русия. По съветско време там мъжете плащаха ергенски данък, а жените - не. Точно защото се предполага, че момичето може да се омъжи само ако получи предложение. Когато сключат брак обаче, и двамата започват задължително да плащат такъв данък и то висок, до момента, когато станат родители. Сега не знам как е.
296
0
 
4
 
! Отговори
Aha преди 4 години
Просто казвах,че брака не е задължителен.Естествено,че който е създал деца трябва да е и отговорен към тях.Има морална гледна точка,а това,че някоя не иска да ражда без брак веднага ми изглежда детинска,недорасла и да стане нейното на всяка цена.Вие казвате,че жените имали вече право да решат дали да раждат,къде,или да гледат куче без деца.Е и мъжете имат право да решат дали някога ще се оженят или не.
295
0
 
3
 
! Отговори
Ko преди 4 години
Извинете,в статията за България ли става дума???
294
2
 
7
 
! Отговори
Цонев преди 4 години
Как да раждаш като майчинството е 1 седмица, а заплатата на бащата е 500 лв? Докато Доган, българското турче от Бангладеш, е начело нищо добро не ни чака като нация и икономика.
293
5
 
5
 
! Отговори
До 312 преди 4 години
Аз пък предлагам бракът между двамата да е задължителен особено при наличие на дете или деца. А развод да се дава от съда при наличие на много тежки обстоятелства. А съпрузи и родители, които не стоят при семействата си, защото им се хойка, да бъдат връщани принудително от органите. Така ще се подобри и моралния климат.А тези, които не се женят над определена възраст да бъдат по-неблагоприятно третирани в обществото, може и като заплати и данъци и др.
292
6
 
3
 
! Отговори
Предлагам решение преди 4 години
След като проблемът се състои в това, че жената е по-уязвима и за нея е по-трудно да отгледа децата си без да има съпруг, тогава да се въведе задължение - нещо като гражданска повинност, всяка да роди по две деца докато е още под 35 г., а след това децата да бъдат давани на бащите им със задължението те да ги отгледат.Щом като са такива гяволи и не могат да търпят брачен хомот, нека да гледат деца в ролята на самотни бащи.Така дългът към нацията ще се подели - тя ражда, той отглежда децата :)
291
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 309И що реши ,че брака е някаква защита за жената?! Ако на човек не му е кеф с теб със или без брак ще си тръгне ( без значение мъж или жена).Аз лично,като жена, бих била шута на мъж с който не съм щастлива с брак или без. За всеки влак си има пътници.Иначе и мъжете остаряват, както и жените. Един побелял, закръглил се мъж на 35-40 години никога няма да е така атрактивен като 25 годишно момче ( освен ако няма пари де).
290
7
 
10
 
! Отговори
Абсурд преди 4 години
Взеха да ви свършват робите ли,хехе,раждайте българки но извън БГ,а тези които са родени тук ще избягат.София е последния бастион БГ за по сносен живот ,В другите градове е мизерия.Вашите деца едва ли ще ви простят,ако ги родите тук,при положение че сте имали опция
289
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 305 преди 4 години
Как реши, че точно жената е тази, която "ще бие шута" на мъжа, ако двойката живее на семейни начала без брак?От двамата жената е по-уязвимата. Да не говорим пък, че красотата и свежестта й прецъфтяват бързо. Тя много добре знае, че никога няма да изглежда така и да бъде толкова желана, каквато е била под 30 г. и преди да роди. Знае също, че никой мъж няма да се загрижи за децата й повече от родния им баща.Мъжът пък знае, че без брак ще си вее байрака както си иска, ерген до 60 и повече години
288
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AhaБрееей!Значи вие да карате по принципа "Влезе, изплюе се и излезе", а жената сама да носи тегобата по отглеждането на деца?Да, социализмът ви научи на това - "Любовта е свободна", "Никой не може да ме принуди да се оженя, в случай че гаджето ми е забременяло", "Извънбрачната бременност е резил за жената, но е повод за хвалба на осеменителя", "Нормално е да се подиграват на момиче, което прави секс извънбрачно, но за мъжа е похвала" и т.н.Е, раждайте вие тогава! Науката ще ви помогне!
287
2
 
1
 
! Отговори
Aha преди 4 години
Въпроса е,че беше казано по-долу,че за да раждат някой да им предложи брак трябва,което е манипулация и е инфантилно.