Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня, мрази Русия

Жената трябвало да мине през ресторанта, за да не слезе на пътното платно
Обновена: 28 юни 2019 09:30 | 28 юни 2019 09:25, Елка Василева
1136
Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня, мрази Русия
Кадър: life.ru

Рускиня, която е била с децата си, буквално е била заплюта от собственик на ресторант в Слънчев бряг, пише руското издание life.ru.

Олга М. за първи път е на почивка със семейството си в България. След като съпругът й трябвало да се върне в Русия, тя се оказала в конфликт с мъж, който заявил, че мрази руснаците.

Олга, децата й в количка и нейна приятелка се разхождали из курорта. В един момент те трябвало да преминат през ресторант Coco Loco Bar-Grill,  защото иначе трябвало да слязат на пътното платно.

В този момент при нея дотичал мъж, който се представил като собственик на ресторанта. Той започнал да я заплашва и да я обижда. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й даде да мине, мъжът започнал да я хваща за ръцете и да я заплюва в лицето.

„Той започна да ме хваща за ръцете, аз се изтръгнах, но той започна да ми крещи: „Махай се оттук“. Помолих го да се успокои и да ми даде да мина. Той се изхрачи в лицето ми и продължи да ме преследва и да плюе по гърба ми, наричайки ме с всякакви расистки изказвания“, разказа Олга пред руското издание.

„Вече се вижда на видеото – дойде приятелката ми, която се застъпи за мен и започна да говори с него на английски, че не бива да се държи така. Той казваше: „Вие сте противни граждани, отвратителни руснаци. Противно ми е, при мен могат да седят само украинци. Руснаците изобщо не ги уважавам“, добави Олга, цитирана от life.ru.

След инцидента Олга се е обърнала към консулството на Русия, което от своя страна е препратило нейната жалба в местната полиция. След това обаче никой от правоохранителните органи не се е свързал и не е ходил при Олга.

Руското издание завършва публикацията си с думите: Точно днес Лайф разказа за данните на Асоциацията на туроператорите на Русия по повод на това, че почивките в курорта Слънчев бряг са едни от най-евтините.

Уточнява се, че видеото е предоставено на life.ru от Олга М.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1136
Още по темата: рускиняСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
606
14
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема не е в руснаците, а в това, че 90% от собствениците по черноморието са *** като този
605
19
 
24
 
! Отговори
Сата Н. преди 4 години
Такава скандалджийка не е желана туристка никъде и никой няма да се радва да му седне в ресторанта? От такава туристка файда колкото от змия пи4ка, както е казал народа. Ако има оплаквания, засегнатата вика полиция и се оправят, това тука е някакъв цирк и постановка.
604
27
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази никога няма да извие подобен скандал на собственик на заведение в Русия понеже ще я пребият. Но в България си позволява да размахва пръст в очите му, да крещи и то на английски.Явна провокация. Пък и детето го бута към него! Плюнки никой не видя, човекът нямаше вид на такъв. Говореше спокойно, просто не искаше да му минават през заведението и да му бучкат пръст в очите. Каза и многократно: "Не така!"
603
1
 
16
 
! Отговори
До 629 преди 4 години
Щом не можеш да разбереш, какво означава това "да остави пари тук", не се напъвай!Няма страшно, то мисленето не е за всеки.
602
6
 
23
 
! Отговори
До 645 преди 4 години
От селенията отърване няма, моето момче!Мислиш, че си много оригинален с простотиите които ръсиш тук ли?!!Ти си типичен пример на прогресивно затъпяващото младо поколение.Което няма и елементарна представа за морал, достойнство и човешки ценности.Алеко е бил гений.И много прав за съжаление!
601
25
 
15
 
! Отговори
Сата Н. преди 4 години
До Хага Хаха, даже за това не могат да се хванат. Там рускинята се опита да въвлече и странични хора в скандала. Нея трябва да съдят, защото когато човекът и казаТе не са руснаци, украинци са, тя каза Какая разница. Тоест, кагебейската куч ка инстинктивно отказва на украинците право на самоопределение като нация.
600
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вафлен сс, жена ти ми е правила дълбоко гърло.
599
17
 
22
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Постъпката на този ,така наречен управител е характерна за онази част от българското население,което съпругата ми ги нарича "сплеснати" ( не сплескани).Тези,които се секнат с пръсти,а след това с отигран жест се избърсване или от панталона си или от някое дърво (като него)
598
12
 
20
 
! Отговори
Хага преди 4 години
Чиста проба дискриминация - ,,Не ви ща! Тук могат да идват само украинци"! Ще изкарат пари! Адвокат Марковски също!
597
19
 
7
 
! Отговори
до 668 преди 4 години
Тя ако говори на руски, нашият ще нарита и нея и ще я плюе, както приятелката и преди това! Затова, рускинята правилно е преценила, че като се представи за европейка, наш коч става примерен и прибира мръсните си балкански лапи за спина!
596
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужаст! Най трагичното в цялата история е, че българин и рускиня се разбират на английски! Което показва, че работата е нагласена да се правят на интересни и реклама!
595
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма чак другата година евентуално казаха че пак ще дойдат по Коледа.
594
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не харесвам рускоКъде виждате тук глагола мразя?
593
7
 
14
 
! Отговори
Ютуб преди 4 години
,,Мамаша си търси мъж от ЕС , но попада на българен!" Тотална греда! Малшанс! Кърък! Да беше турчин, щеше да и разпилее перушината и да я изпрати щастлива за към Сибир. Прайд, сър!
592
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нългаринът даже не я докосна, скри си ръцете зад гърба. Тези жени трябва да бъдат съдени за клевета, хулиганско поведение и нарушаване на личната неприкосновеност (снимат го без позволение). Всичко това планирано и извършено в състава на престъпна група.
591
9
 
4
 
! Отговори
пропаганда преди 4 години
Разбирам го напълно момчето! По същия начин преди 50-60 години като чуех - англичан, американ, французин, белгиец, западен германец, направо ме хващаше бяс и си казвах - капиталист, враг, империалист и ми идваше да го душа, да дърпам, да гриза, да хапя, да късам със зъби и нокти....!
590
10
 
13
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
""Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня,""Колко мило,колко родно,колко българско,колко демократично и неолибералното,колко просташко
589
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно са го ядосали много, преди това.Редовно наблюдавам рускини да се държат нагло, най-вече гледат нагло, разговарят демонстративно на висок глас, бутат се нарочно и после се извиняват с изражение на лицето кво пък толкова е станало. Комплексирана нацийка, която си избива комплексите за сметка на околните. За един момент бяха почнали да стават хора, докато не дойде Путин и ги върна към традиционния за тях националсоциализъм.
588
11
 
11
 
! Отговори
Рет преди 4 години
Добър ден, приятелю младДобър вечер - Другарю!Добре дошъл в нашия градДобре дошъл - в България!Хубавото социалистическо семейство на народите го затриха и стигнахме до ето този ***! С враг нам окончена дискусия Мъй знаем смерть, гонения и плен Мъй руские, мъй руские, мъй руские И все ровно, поднимимся с колень! А Болгария финиш! 8 самальот! Завтра!
587
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представи си, че ги усеща по излъчването, а? Много е добър.

Спонсорирани публикации