Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня, мрази Русия

Жената трябвало да мине през ресторанта, за да не слезе на пътното платно
Обновена: 28 юни 2019 09:30 | 28 юни 2019 09:25, Елка Василева
1136
Собственик на заведение на Слънчев бряг заплю рускиня, мрази Русия
Кадър: life.ru

Рускиня, която е била с децата си, буквално е била заплюта от собственик на ресторант в Слънчев бряг, пише руското издание life.ru.

Олга М. за първи път е на почивка със семейството си в България. След като съпругът й трябвало да се върне в Русия, тя се оказала в конфликт с мъж, който заявил, че мрази руснаците.

Олга, децата й в количка и нейна приятелка се разхождали из курорта. В един момент те трябвало да преминат през ресторант Coco Loco Bar-Grill,  защото иначе трябвало да слязат на пътното платно.

В този момент при нея дотичал мъж, който се представил като собственик на ресторанта. Той започнал да я заплашва и да я обижда. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й даде да мине, мъжът започнал да я хваща за ръцете и да я заплюва в лицето.

„Той започна да ме хваща за ръцете, аз се изтръгнах, но той започна да ми крещи: „Махай се оттук“. Помолих го да се успокои и да ми даде да мина. Той се изхрачи в лицето ми и продължи да ме преследва и да плюе по гърба ми, наричайки ме с всякакви расистки изказвания“, разказа Олга пред руското издание.

„Вече се вижда на видеото – дойде приятелката ми, която се застъпи за мен и започна да говори с него на английски, че не бива да се държи така. Той казваше: „Вие сте противни граждани, отвратителни руснаци. Противно ми е, при мен могат да седят само украинци. Руснаците изобщо не ги уважавам“, добави Олга, цитирана от life.ru.

След инцидента Олга се е обърнала към консулството на Русия, което от своя страна е препратило нейната жалба в местната полиция. След това обаче никой от правоохранителните органи не се е свързал и не е ходил при Олга.

Руското издание завършва публикацията си с думите: Точно днес Лайф разказа за данните на Асоциацията на туроператорите на Русия по повод на това, че почивките в курорта Слънчев бряг са едни от най-евтините.

Уточнява се, че видеото е предоставено на life.ru от Олга М.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1136
Още по темата: рускиняСлънчев бряг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
586
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквато и да е въпросната госпожа, тя е тук за да остави пари-Ами да остави.Само че тя не оставя, а пречи на бизнеса на човека и тормози клиентите му, които са седнали в заведението.
585
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците и ромите се държат нагло навсякъде и затова хората не ги понасят !
584
11
 
15
 
! Отговори
мурзилка преди 4 години
Просто, количествата антируска пропаганда дава своето качество в реалния живот! Архитектите на русофобията могат да бъдат доволни от този акт и факт! Понятието ,,братушки" вече е отдавна изчерпано от чувство и съдържание е скоро ще изчезне съвсем и като звучене и споменаване! Когато става въпрос за руснаци, все повече се налагат понятия като - окупант, путлераст, матрьошка, мамашка, тьотка, ватенка, ***, кремлист, ***, бледуха, чемаданчик! Мед в ушите на Copoc!
583
3
 
13
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Анонимен"""Вафлен СС, ти кога стана такъв антибългарин? Или винаги си бил?""Не предполагах,че сте толкова горещ привърженик на простащината и всеки ,който не желае да споподеля тази ваша привързаност към простащината,го смятате за антибългарин
582
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все пак, гостите са тези, които трябва да бъдат обслужвани, а не да се гледа на тях надменно! Хе, турците не са по бедни от вас, но умеят да ти отдадат почит, когато трябва да ти приберат парите в сферата на туризма и търговията. А при нас се навъдиха едни мутро-бизнесмени, които уж трябва да осигурят обслужване на клиент, а се държат надменно, сякаш си отишъл не да им правиш алъш-вериш, а да им досаждаш, а те да покажат не какви домакини са, а колко са велики!
581
13
 
11
 
! Отговори
ннн преди 4 години
Добре се справя човека. Някой по-спонтанен естествен българин при такова навлизане в личното му пространство, размахване на пръст до носа му и дуднене на подобна тирада обвинения не би бил толкова спокоен, не съм сигурен че в Перник някаква Истанбулска конвенция или Путин лично биха спасили тези *** от телесна повреда. Така с българския мъж може да се държи българка която му познава и кътните зъби родила му е деца и знае много добре кога разчита на угризенията му и кога да спре.
580
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По всичко личи, особено на хора с мозък много им е ясно, че това със заплюването са просто фантасмагории на някакви рускини, които тук нас в България ни смятат за губерния пълна с роби, опитали са се нещо да правят няква мизерия, собственикът ги е изгонил и те афектирани от това са започнали да си съчиняват разни измислици. Особено пък във видеото не се вижда мъжът да прави каквото и да било лошо. Пък и всеки знае за нахалството на руснаците. То си е пословично.
579
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По принцип една жена без проблеми е способна да извади човек извън контрол за нула време... Не знам ако не е това какво е. Едва ли стои там по цял ден и чака да мине руски гражданин по за да се кара с него. Изглежда ми доста афектиран от нещо.
578
7
 
15
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Ама много ни се отдават такива сцени,някак си ни идват отвътре.Кога на родна почва ,кога в чужбина ,за да могат и чужденците да ни се насладят.Имайте вяря,че ние достатъчно сме се изложили навсякъде.Само там къде не сме били ,само там не сме се изложили.Когато някой отива на курорт,/то в България кои ли ходи/ ,важното е да се избере дестинация където и по-малко вероятно да срещнеш българи ,тогава почивката гарантирано е по -пълноценна и приятна.
577
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aз не виждам да я плюе. Но пък виждам някаква комплексирана рускиня да му размахва наставнически пръстче и провокативно да му го навирa в лицето. Което говори много за характера и, че е интригантка, опитвайки се да извърти интрига за пред камерата. И говори също така за лошото и възпитание. Така не се говори с хора. Той е човек, а не нейното кученце на което да се кара по тоя начин. Ако иска може да се кара така на мъжа си. Не и на свободен човек. (Явно не е минала фейс контрола на заведението.
576
4
 
13
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Защо ли не съм изненадан,това е синдрома на слугата,който си въобразява,че вече се е еманципирал с тези,които са личности.Жалка работа.Налюдавал съм го в началото на 90-те.Тези,които си бяха сервилници преди 89-та,сервилници и плазмодии си останаха и след това.Те просто са така усроени ,да бъдатвинаги безгръбначни
575
4
 
0
 
! Отговори
Герги преди 4 години
Говоря на Килъра от 623 пост.Ако си ти, значи говоря на Теб!
574
13
 
11
 
! Отговори
гадно преди 4 години
Аз не знаех за това издание и след като го разгледах, видях как се избиват като животни.Очевидно в Русия още живеят по законите от 1990 те.Нищо чудно че тая е нахъскана с такова антагонистично настроение. На кадрите се вижда че българина и казва да не прави така.Ама ха! Дошла тука да ни учи. То, поне да можеше да покаже личен пример че да се научим на нещо добро!
573
16
 
13
 
! Отговори
obituary преди 4 години
Голям комплекс ги гони рашките. 1300 години не могат ни изкоренят. Византия я няма вече 600 години и не се вижда някога да се възстанови. Няма да станат трети Рим въпреки че им го поднесохме, ама след като се чифтосаха със Зоя, така са били орисани.
572
16
 
13
 
! Отговори
Сата Н. преди 4 години
Хаха, тия ше ме скъсат!Имало луди руснаци, имтересували се от него... След толкова заплахи и истерии, първия руснак, който ме докосне, го убивам при самоотбрана в момент на душевно разстройство, причинено от хулиганската проява на двете куч ки и раздуването на случая по медиите. Ако съм на мястото на човека, в момента, в който някой руснак ме погледне накриво, ще го оставя на място.
571
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рускините трябва да бъдат съдени за хулиганство клевета и депортирани. Ако са напуснали страната, да не им се издават повече визи. И всеки руснак, който не се държи цивилизовано, да се изгонва от страната с черен печат.
570
13
 
20
 
! Отговори
просто човек преди 4 години
Хубаво е направил. Рускините са толкова гадни и нахални че все някой трябва да им го каже.
569
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демоните на Империята на Злото вече е застъпила смяната от Нижни Новгород, или от Владивосток.
568
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Он много добър човек он толкова невинен и наивен он голямата работа ей го на на младини като регулировчик помага на жени с деца да преминават безопасно он не беше така като вървеше прав под масата ама сега вече стана собственик на плюнки и добре ги регулира чак може да ги прави да летят у въздуха ...он вдъхновител за цял един народ дето сега псува бясно че там точно няма светофар и он ше трябва да помага по цял ден на хората на алеята вместо да имат възможността да си направят по едно селфи.
567
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето се изплю в лицето на майка с две деца и стана голям мъж. Ето как се ставало мъж. То не било трудно ама си е гадно верно.

Спонсорирани публикации