Майката на убития Дариел за мъжа си: Да гние в затвора! Да го линчуват!

Дилян я тормозел всеки ден, два пъти влизала в болница
4 юли 2019 17:22, Нели Христова
69
Майката на убития Дариел за мъжа си: Да гние в затвора! Да го линчуват!

"Чувствам се виновна, че не взех най-ценното нещо - детето си", това заяви през сълзи майката на 4-годишният Дариел, който бе хвърлен от баща си от мост в Габрово, пишат от 24 часа. Тя признава, че го е направила от страх, защото знаела какво ще последва.

Още по темата

"Той каза, че ще ме убие - мен, детето, а след това и него. Обаче той на себе си няма да посегне. Той последните месеци нито ми е внасял пари в къщи, аз бях мъжа в семейството. Малтретираше ме, риташе ме, биеше ме. От главата до долу бях обляна в кръв", обясни Поля Христова.

След като напуснала бащата на Дариел, той започнал да я издирва, като разлепил снимката й, заедно с малкото момченце и надпис "Мамо, обичам те!" 

Поля призна, че е била малтретирана всеки ден. Два пъти влизала в болница. Първият - заради счупено ребро, а вторият, заради цялостен срив на тялото. "Влачех се по земята", казва тя. Дилян биел и детето. От "Закрила на детето" дори идвали в детската градина на Дариел.

"Беше син по дупето. От "Закрила на детето" идваха в детската градина. Беше предупреден да не го прави. Случи се миналия август. Тогава от детската градина видели сините и сигнализирали. Направо не знам тези две седмици, когато аз избягах, какво го е правил. Не искам и да си го мисля. Той е пълен изрод. Пълен убиец! Не искам да го виждам. Да гние в затвора и да умре там. Това искам аз, да го линчуват",  разказва майката.

Промяна в поведението му забелязва през 2017 година, когато излиза от затвора. Тогава се ражда и Дариел.

"Той явно е бил тормозен ли, малтретиран ли там - не знам. Но за това аз нямам никаква вина. Аз му казвах да не ходи, да не се занимава с тези хора. Наръгал двама цигани и те си търсят правата. Води се едно дело и той влиза за 1.4 г. За добро поведение излезе след 8 месеца", разказва Поля.

Тя избягала без детето си, но имала намерение да го вземе от насилника с помощта на институциите.

Страхувала се, че ще я убие. Но въпреки че заплашвал и Дариел, Поля не повярвала, че Дилян може наистина да го нарани. Напуска го преди десет дни, след като я пребил за пореден път.

"Той не спира да ме удря, не спира да ме тормози сексуално по цели нощи. По време на секс ме бие. Удря ме с юмрук в главата. За мен това беше ад. Идва уикендът - ад, защото тогава съм вкъщи и трябва да съм с него", споделя опечалената майка.

От тук нататък е категорична, че я очаква нов живот.

"Задвижвам делото за детето. Ще държа до последно да се разбере какво се случи. Ако той го е направил, няма да излезе от затвора, осъден е вече, казва Поля. - Просто детето ми го няма, той го уби, хвърли го от моста. Това е вече факт. Просто този човек не искам да излезе от затвора. Не искам да го виждам ни жив, ни умрял."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този мъж е генетично увреден. Жалко, че полицаите са му попречили да изпълни намеренията си до край.
34
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поля, Поля и ти трябва да гниеш в затвора!!!
33
10
 
67
 
! Отговори
Ина преди 4 години
Тук пишете едни коментари, които са гневни към майката. Давам си сметка, че го правите от възмущение и неразбиране. Моля ви, дайте си сметка и вие, че нямате престава какво е да си жертва на домашно насилие (впрочем, има и мъже такива). Не съдете прибързано- *** те изолира, манипулира, смазва психиката и тялото ти... не съдете прибързано, моля ви... тази жена е минала през Ада!
32
11
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледам майката по телевизията. Изобщо не ми изглежда потресена, че са убили детето й, и то по такъв ужасен начин. Като прибавим факта, че е избягала сама, а не с детето...Не мога да си представя що за майка е това. Били я...а защо не е подала сигнал още първия път? Тежки въпроси, лесни оправдания...Изчезна у хората майчиният и семейният инстинкт.
31
8
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, тая нормална ли е поне малко? Чува ли се какво дрънка?Значи тя имала намерение да си изземе детето с помощта на "институциите", ама 2 седмици не уведомила ни МВР ни никой. Как ще си остави детето на тоя, дето го знае какъв е и 2 седмици шапка на тояга?!Никак не ми се връзва тая работа. Институцията за защита на детето е алармирана от детската градина, ама нищо! Значи вземат пари за нищо,ама искат да ни набият истанбулската джендърия!Погнусен съм и много гневен!
30
10
 
52
 
! Отговори
Онуфри преди 4 години
Нищо, запознай се с някой мъж, който има работа и ти носи пари вкъщи; той ще ти направи друго. После се разведи и се хвани с бивш пандизчия. Този път ще е различно...
29
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо правата и защитата на кучетата в България са по-големи отколкото правата и защитата на хората!?
28
13
 
39
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
ама моля ви се уважаеми е.снафи за какво ни е истанбулска конвенция я така как си ни е всичко традиционно и запазено с християнските си ни ценности на максимум утре и друга няма да смее да се оплаче и вдруги ден пак някоя ще емачкана и убита но ние така си запазваме християнските ценности и традиции нали така
27
6
 
76
 
! Отговори
Ro преди 4 години
Не ми побира акъла как ще оставиш детето си при отявлен ненормалник, но нека имаме предвид, че един такъв човек, може да ти срине и психиката, и здравата преценка, и всичко. Затова толкова жени не си тръгват от подобни садисти - чрез тормоз и бой им се обяснява, че няма къде да избягат, че никой няма да ги иска, ще ги намерят и ще ги убият. Ние това може и да не го разбираме, но един лабилен мозък, е страшно податлив на подобен тормоз. И двамата не са наред по различни начини.
26
9
 
58
 
! Отговори
i'm преди 4 години
Историята е ясна...Като много други в тази държава. Нито е някакъв прецедент, нито е нещо нечувано или невиждано в България за последните демократични 30 години. Въпросът е какво направи държавата и прави държавата за тези неща? И айде без да си пробутваме ония лицемерна история с някаква измислена конвенция. Защото сега ще се разджафкат ония измислените герои и ще кажат..."Видяхте ли какво стана понеже не ратифицирахме конвенцията..." И пак ще се надава лицемерен вой за това.
25
19
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не cе e обадила в полицита какво е чакала може и да са в комбина с някоя Зорошка организация те са закрилници на небеснозелените отде знае някой чие дете са хвърлили там и дали е тяхното въобще взети ли са ДНК проби ?
24
5
 
78
 
! Отговори
yes преди 4 години
абсолютно я разбирам че не се е жалвала в полиция защото в момента в който го извикат за справка да обясни какви ги върши и тя вече заедно с детето ще са убити защото се е оплакала, неработещи институции, вместо в НС да видят как тези закони да работят властта се хвали по цял ден какво "построили" и как доходите се повишили и пенсиите и бла бла.
23
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отде да знаем, че на такива не им се плаща от някое НПО за да си прекарват някои идeологии срещу голяма сума пари и ако си леко психо и наркоман може да свършиш някои неща. Защо се раздухват такива случаи сред обществото с това трябва да се занимават компетентни хора. Ние изобщо не трябва да знаем какво искат да ни внущат НПО-тата., Трябва да се води мащабно разследване пазено в дълбока тайна, за да не избягат евентуално ако всичко е така както изглежда на пръв поглед.
22
9
 
62
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
И 10 (ДЕСЕТ) КВО ТИ ПРАВИ ДЕТЕНЦЕТО при този психопат,***?И ЗА ДЕСЕТ МИНУТЕ НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ГО ОСТАВЯШ!
21
10
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майката също има вина, че е изоставила детето си за цели две седмици. Тя също трябва да бъде съдена.
20
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Създавате живот и го отнемате, ей така с лека ръка! И после другия виновен!Потресаващо!!!
19
0
 
58
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До Анонимен 14:Това не са социални служби,а държавни хранилки и поилки за наши хора,които стоят там,спят или дремят за заплата,трудов стаж и осигуровки,чакайки ден да мине,друг да дойде до заплата или пенсия!
18
6
 
49
 
! Отговори
mdaa преди 4 години
Системата е виновна а най вече ние които я крепим, мутрата е на власт 10г благодарение на нас така, че ние и само ние сме виновни. А тази "толерантност" в законите ще доведе и до други разбити български съдби, нека ни е, заслужаваме си, дарвин си знае работата и затова ни унищожава заради сбърканата ни "толерантност" към власт, която крепи престъпниците защото били от малцинствата и са със специална защита, на ви либерасткия модел на *** ***..
17
6
 
61
 
! Отговори
mdaa преди 4 години
ето къде е коренчето - "бил е нормален до затвора", излизаш озлобен към системата защото е пратен неправилно, той е бил жертва на ц'иганите и се е защитил, а те пращат него жертвата в затвора, защото трябва по западноевропейски да сме "толерантни" към малцинствата дори към техните престъпления. Ето ви закончетата на герберското НС което праща българина в затвора когато се защитава и оттам цялото семейство е разбито, а *** престъпници са добре, ненаказани, и се размножават на спокойствие. Системата е виновна а най вече ние които я крепим, мутрата е на власт 10г благодарение на нас така, че
16
13
 
58
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Сега трябва да я поемат много пекани следователи и да я попитат защо остави дедето при човек ,който постоянно го бие и малтретира ?! Никакви заплахи не могат да спрат една майка да си вземе детето и да избяга заедно с него ! При такива случаи майчиното чувство дадделява пред страха и пред заплахите , никоя майка не би си оставила детето при човек ,който го малтретира ! Тази жена е искала да се отърве и от детето за да започне на "чисто" връзки с друг мъж ! Аз ако съм следовател ще я разнищя....!