Майката на убития Дариел за мъжа си: Да гние в затвора! Да го линчуват!

Дилян я тормозел всеки ден, два пъти влизала в болница
4 юли 2019 17:22, Нели Христова
69
Майката на убития Дариел за мъжа си: Да гние в затвора! Да го линчуват!

"Чувствам се виновна, че не взех най-ценното нещо - детето си", това заяви през сълзи майката на 4-годишният Дариел, който бе хвърлен от баща си от мост в Габрово, пишат от 24 часа. Тя признава, че го е направила от страх, защото знаела какво ще последва.

Още по темата

"Той каза, че ще ме убие - мен, детето, а след това и него. Обаче той на себе си няма да посегне. Той последните месеци нито ми е внасял пари в къщи, аз бях мъжа в семейството. Малтретираше ме, риташе ме, биеше ме. От главата до долу бях обляна в кръв", обясни Поля Христова.

След като напуснала бащата на Дариел, той започнал да я издирва, като разлепил снимката й, заедно с малкото момченце и надпис "Мамо, обичам те!" 

Поля призна, че е била малтретирана всеки ден. Два пъти влизала в болница. Първият - заради счупено ребро, а вторият, заради цялостен срив на тялото. "Влачех се по земята", казва тя. Дилян биел и детето. От "Закрила на детето" дори идвали в детската градина на Дариел.

"Беше син по дупето. От "Закрила на детето" идваха в детската градина. Беше предупреден да не го прави. Случи се миналия август. Тогава от детската градина видели сините и сигнализирали. Направо не знам тези две седмици, когато аз избягах, какво го е правил. Не искам и да си го мисля. Той е пълен изрод. Пълен убиец! Не искам да го виждам. Да гние в затвора и да умре там. Това искам аз, да го линчуват",  разказва майката.

Промяна в поведението му забелязва през 2017 година, когато излиза от затвора. Тогава се ражда и Дариел.

"Той явно е бил тормозен ли, малтретиран ли там - не знам. Но за това аз нямам никаква вина. Аз му казвах да не ходи, да не се занимава с тези хора. Наръгал двама цигани и те си търсят правата. Води се едно дело и той влиза за 1.4 г. За добро поведение излезе след 8 месеца", разказва Поля.

Тя избягала без детето си, но имала намерение да го вземе от насилника с помощта на институциите.

Страхувала се, че ще я убие. Но въпреки че заплашвал и Дариел, Поля не повярвала, че Дилян може наистина да го нарани. Напуска го преди десет дни, след като я пребил за пореден път.

"Той не спира да ме удря, не спира да ме тормози сексуално по цели нощи. По време на секс ме бие. Удря ме с юмрук в главата. За мен това беше ад. Идва уикендът - ад, защото тогава съм вкъщи и трябва да съм с него", споделя опечалената майка.

От тук нататък е категорична, че я очаква нов живот.

"Задвижвам делото за детето. Ще държа до последно да се разбере какво се случи. Ако той го е направил, няма да излезе от затвора, осъден е вече, казва Поля. - Просто детето ми го няма, той го уби, хвърли го от моста. Това е вече факт. Просто този човек не искам да излезе от затвора. Не искам да го виждам ни жив, ни умрял."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе тая нормална ли е, как може да остави детето?!?цялото семейство е за психиатрията, за съжаление най-невинният член на семейството е отнесал цялата им лудост, баси хората
14
1
 
49
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Бе той "МИЛИЯ"/под милия разбирай неговата м-а-й-к-а.../,сега ще го изкарат временно невменяем и най много условна.....Българска демокрация все пак!!!
13
9
 
65
 
! Отговори
а преди 4 години
А къде ти е детето бе? Ей... Не разбирам такива същества. Майчин инстинкт, обич? Няма.
12
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ли се е сетил да признава, че я е бил всеки ден? Абе това българите сме големи про фани. Пъчим се един на друг кви сме, що сме, а като трябва да си защитим правата, мълчим като пукали и после се оплакваме как, този или онзи ни е виновен.
11
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДОКАТО ЧЕТОХ СЕ СЕТИХ ЗА ФИЛМА- "НЕ, БЕЗ ДЪЩЕРЯ МИ"- ТРУДНО МОГА ДА ПРИЕМА КАК ЩЕ ОСТАВИ ДЕТЕ, КОГАТО ПОЗНАВА ЧОВЕКА, ПРИ КОГОТО ОСТАВА ДЕТЕТО.
10
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, след като живото й бил "ад" и тя е била единсвеният източник на доходи в "семейството", защо не си е взела детето и не си е тръгнала веднага след първия побой???Защо е трябвало да търпи години наред насилие и побоища над себе си и над детето й???
9
7
 
62
 
! Отговори
White Trash преди 4 години
И майката и бащата един дол дренки!
8
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Факт ,изгонила бащата на детето си взела престъпник .Кой е виновен .
7
8
 
71
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Коя майка ще си остави детето с ясното съзнание какво следва. То краставите магарета през 9 планини се надушват. Какъвто е оня и тая е същата. Няма нищо случайно. Тя си то избрала, не съм и го довел Аз. Жалко за детето и тая ако има съвест не знам как ще заспива вечер. За оня е ясно, че не е в час.
6
6
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото е виновен онзи *** толкова и майката. Какво говори да гние в затвора и да го линчуват. Да си тръгнеш от насилника без да вземеш детето си не я разбирам. Всеки би спасил първо детето после себеси.
5
17
 
44
 
! Отговори
179 преди 4 години
Е видяхте ли ,че не са роми а са чисти българи .
4
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То затова не попаднеш ли на човека за теб, по-добре сам да си. Какви са тия съжителства и защо, поне като си си сам по-спокойно. Оле какви случай има в живота.
3
37
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се сърди на ония дето забраниха на социалните да им вземат децата. В Норвегия няма такова нещо, видят ли синина по детето и го вземат и го дават на семейство което няма да го тормози и хвърля от мостовете.
2
7
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И майката е за убиване, да зареже детето си при този убиец.
1
5
 
78
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Дааам и тук Истанбулската конвенция нямаше да помогне!Бог да го прости детето и въздаде справедливост!!