Дядо Николай светски закон не го лови, на специален режим е

Продължава да има специфичен сигнал на лимузината си
80
Дядо Николай светски закон не го лови, на специален режим е
Снимка: podtepeto.com

Пловдивският митрополит Николай продължава да нарушава закона, след като и днес се появи с лъскавата си лимузина, на която имаше лампа, която се слага на автомобилите със специален режим. А неговото "Ауди" не е сред тях.

Или по никакъв начин не е потвърдено от съответните органи.

Скандалът с Дядо Николай се разгоря преди няколко седмици, когато се появиха снимки във Facebook, на които се виждаше, че на колата му има синя лампа. Не стана ясно на базата на какво митрополитът се движи със специален режим по улиците, а благочестивите миряни напомниха в социалните мрежи, че дядо Николай си обича лукса и удобствата.

Независимо от полемиката, която се предизвика наместникът на Бога в Пловдив продължава да се надсмива над светските закони.

Владиката бе докаран днес до катедралния храм "Св. Богородица" с луксозния автомобил за тържествения молебен за деня на Съединението тази сутрин. Специфичната лампа на панорамното стъкло в духовническото возило се виждаше от далеч, макар да не беше в режим на работа, но всички се правиха, че не я забелязват, съобщава "Под тепето".

От пловдивската медия отправиха запитване до МВР-Пловдив по случая със синята лампа в колата, собственост на пловдивската митрополия, след което получиха отговор, че при цитирания случай той не е бил на територията на града.

"Предстои при завръщането му да бъде направен оглед, за да се изясни дали в действителност устройството на таблото е такова, което е предназначено за движение със специален режим, както и поводът за поставянето му", гласи още част от отговора на полицията.

Остава наистина да се направи проверка, защото лъскавото возило вече е в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
ined преди 4 години
Мутрополитите като Николай се кланят на Мамон, не на православието.
68
0
 
3
 
! Отговори
Джо преди 4 години
Николай ДС е на др бряг, мумченцата го влекат.
67
2
 
12
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Дядо ви Николай обича агнешко и ярешко... и млади каки. Му светят червените финери на лимузината
66
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този дето трябва да се грижи за духовността,се грижи за материалното си благополучие,просто човека не е на мястото си,или по-точно не му е там мястото
65
0
 
4
 
! Отговори
Защо ли? преди 4 години
До СветозарЗащото основната разлика между Православието и Католицизма е:1. Православието е равно на Цезаро-папизъм - т.е. "Кесаровото на Кесара, Божието Богу" - Светстката власт е над църковната.2. Католицизма е (бил) равен на Папо-цезаризъм - т.е. Папите определят светската власт, те решават кой ще е крал на дадена държава. Ако има трима братя, претенденти за престола, те решават кой от тримата ще бъде крал. Дори някой друг от тримата да се е настанил на престола - не става. Иде войска.
64
0
 
4
 
! Отговори
Ми стани, бе преди 4 години
До АнонименСтега пуска подпрагово антируски лозунги.И аз имам някои забележки към Матушката, ама си ги пиша директно.
63
1
 
6
 
! Отговори
Толкова и си молещ преди 4 години
До молещ сеКраят на света започва с появата на Исус Христос. Това го пише в Бибилията, Новия завет, ама няма кой да чете.Има кой да пише, очевидно. Спасителят вече дойде, видя, прецени, каза - закривай!Ама това никак не е хубаво за нас, човеците.
62
0
 
7
 
! Отговори
молещ се преди 4 години
Кога ли ще дойде Спасителят да изгони безсрамните и сребролюбиви търговци в храма...
61
1
 
8
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Този същият, който превърна костницата в Батак в църква, откопаният и реставриран от археолозите византийски манастир, пак в църква, а прекрасната църква в Пловдив облепи с тапети, превръщайки я в панариржийска шатра. Най-добре е да си сложи не синя лампа, а червена, на челото, та всички да бягат от него.Срам за БПЦ!!!!
60
18
 
4
 
! Отговори
Светозар преди 4 години
А защо пък да не е със специален режим ? Владика е това и то на втория по големина град. Депутатите може да са със специален режим, а Владиката да не може. С какво депутати и разни заместник - министри са нещо повече от Владика ?
59
3
 
9
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Какви ли биха били коментарите , ако беше дошъл с тротинетка ? Малиий !
58
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преследват го, защото в проповедите си редовно кълне ГЕРБ.
57
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя наглец, ще ну учи на морал и християнски ценности с лимонзина и часовник за 50000 евро, по руски тертип, а папата с доста повече католици, живее в 40 кв. и живее съвсем просто. По-добре да стана католик.
56
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми като Бойко Борисов му я е дал, какво да прави човека.Той така навремето беше дал синя лампа и на Христо Стоичков, нищо че няма и 7-ми клас.
55
5
 
18
 
! Отговори
Паство? преди 4 години
Това от пасмина ли идва или от хора, които пасат трева?Дедоу! Ако, както личи от снимката, имаш една БМВ седмица и една A8 - дари едната без буркан на ближния, бе!Там на протосингела, викария... Стига лакомя, бе майна. Тия лимузини на Оня свят знаеш ли колоко им е ГО, данъкът и винетката? Хубаво ще ги закараш там с Божия репатрак, ама после откъде пари?
54
13
 
8
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Какво толкова е станало че дядо Николай си е сложил лента с Лед-осветление вътре в колата тези ленти по принцип са за вътрешно осветление в колите.Абсолютна спекулация е, че има син "буркан" на покрива на колата.Пак търсят под вола теле разни недомаслени сектанти и сатанисти :)
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я па тия. Та владиката е служител на ДС. Това младите не го знаят. Даже си *** офицерски пагони под расото бе. Много сте изостанали бе я питайте баш шефа на Тиквите.
52
3
 
13
 
! Отговори
Когато преди 4 години
говориш с Господ - това е молитва. Когато Господ ти отговаря - това е шизофрения. Това е положението.А "Ролекс" първи правят часовник с херметически(няма нищо общо с Херметизма;) винт, с който защитават изделието под вода. Това кръгче там, дето си сверявате от него часа, дати, ала-бала...Та, Николай, негово Високопреосвещенство, просто трябва да го има в оригинал. Защото бърка в купели да кръщава, бара кръстове по Йордановден. Трябва си херметично затворен часовник.:)Ролексът му се полага!
51
1
 
11
 
! Отговори
Е, и? преди 4 години
До Анонимен 44Това е позиция на БПЦ, а не на Николай. Всички свещенници от БПЦ са на същото мнение по темите, които изброихте. Въпросът е, че те действат рафинирано, за да има все пак някакъв ефект сред младите, а Николай ги отбълсква с фанатизъм и нулев такт, който освен пред полуживи баби - не върви.Ерго - неговите действия, уж богоугодни и полезни за Православието, всъщност са пагубни за него, защото младите губят връзка с БПЦ.
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страната на стабиУността на банкялията.