Мария Тереза от Норвегия: Търся баща си, българин, не съм го виждала!

Мъжът се представил пред майка ѝ като Ник
24 сеп 2019 19:30,
126
Мария Тереза от Норвегия: Търся баща си, българин, не съм го виждала!
Кадър: Нова

27-годишната Мария Тереза от Норвегия търси баща си, когото не познава и никога не е виждала. Знае само, че през 1991 година майката й е била на почивка в България и тук се е запознала с баща й, но след ваканцията никога повече не го е виждала.

Момичето го търси с призив в социалните мрежи.

„Здравейте, казвам се Мария Тереза. На 27 години съм, от Норвегия. Търся баща си. Искам да го открия, защото откакто бях малка всички имаха бащи, а аз не. През целия ми живот съм имала чувството, че съм половин човек”.

През май 1991 година Лизабет, майката на Мария, идва на почивка с приятели в Златни пясъци, където отсядат в хотел „Ерма”. Една вечер отиват в бар „Червеният рак”. Там майката се запознала с мъж, който се представил като Ник. Той бил с кафява коса, сини очи, носел шапка и дънково яке.

„Казал е на майка ми, че има среща с приятели и после ще се върне при нея”, разказва Мария Тереза.

Ник не владеел добре английски и се представил за италианец, който работи в Златни пясъци. Разбрали се на следващия ден да се видят пред хотел „Родина”, но той така и не се появил. Шест седмици по-късно Лизабет разбира, че е бременна с Мария Тереза.

„Опитвам се да намеря баща си. Той не знае, че аз съществувам. Не знам нищо за него, тогава е бил на около 26-27 години, сега трябва да е на около 53”, разказва Мария Тереза пред Нова.

Тя разбира историята на своите родители когато е едва на 10.

Направих си няколко ДНК-тестове, според които съм наполовина българка”, разказва момичето.

Този юли Мария идва в България, за да се върне на мястото, където някога са се срещнали майка й и баща й.

Майката на Мария Тереза пази снимки от вечерта, в която е срещнала Ник. Потребител в социалната мрежа разпознава един от хората на тях, но за жалост мъжът е починал отдавна. Мария се надява, ако баща й гледа този репортаж, да се свърже с нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
13
 
! Отговори
Пияния помак преди 4 години
Тая ако е дащна като майка й да дойде на спа в Девин. Още след третата баня ще получи шум между краката :))))
27
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо лошо не е станало! Жената е забременяла и решила да си роди детенцето - евала! Ето го сега, една приятна, чаровна млада и образована жена която се опитва да намери баща си. Подобни случаи колкто щеш по света! Ако го намери ще е добре.
26
1
 
24
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Леля от Норвегия, вулгарно. Има само един прецакан и това е това момиче тук...А тя с нищо не е виновна.
25
4
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЕКА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ, ЧЕ ВСИЧКИ НЕОБВЪРЗАНИ ЩЕ ЛЕГНЕМ С ПЪРВИЯ ГОТИН СРЕЩНАТ АКО СМЕ НА МОРЕТО И СМЕ ОТИШЛИ НА БАР/ДИСКОТЕКА! ЧАСТ ОТ ПОЧИВКАТА Е ДА ИМАШ И СЕКСУАЛЕН КОНТАКТ!А НА ТАЯ ШАНСОВЕТЕ ДА НАМЕРИ БАЩА СИ СА 0
24
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майка и нее ли знаела за бай ганювските Гларуси. Тези Гларуси чукаха и бегаха. Колко полякини чехкини и германки забременяха чет нямат. Дано я види баща й и да и се обади. Момичето с нищо нее виновно майка и е виновна че си е разтворила крачетата. Толкова ли е била загорела че нее пробирала.
23
16
 
23
 
! Отговори
Леля от Норвегия преди 4 години
Гордеете се с това, че преди (всъщност и сега) сте част олинклузива, ходещи вибратори, мъжки ***. Направили са си кефа със слугинажа и са си тръгнали.Майката никога не е потърсила българина- за какво и е използвана секс играчка? За една Метакса от корекома -колкото си поиска. Мъжете все още си мислят, че не могат да ги прецакат в секса. Българин-мухъл!
22
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Fenasi Kerim 26Да се радва че живее в Норвегия и да не й пука за тъмния балкански субект........Ще го разбере по трудния път, но дано Бог я предпази от този корав житейски опит!
21
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 24Що ,а майка и каква е ?Жена като....на дъжд,щом е легнала с мъж след няколко часово познанство!
20
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тая Мария Тереза се оказа проsta селска кака Мара!Вместо ,да си мълчи и да крие ,че има български корени,бие тъпана пред цял свят ,да я разбере каква е!Полубългарка ,за норвежците е все едно е от Африка!
19
1
 
25
 
! Отговори
Дързост и красота преди 4 години
След такъв разказ последното нещо, което ще направя е да търся въпросния биологичен баща, който очевидно е един мъж като ... на дъжд. Цял норвежки човек си е благодарение на липсващото балканско "възпитание" на честния Ник или както там се казва.
18
8
 
16
 
! Отговори
Бонго преди 4 години
Аз съм бащата,прати ми 10хилки в евро да има за бира.
17
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4....тогава българинът имаше самочувствие и чукаше шведки...а сега е обратното.....Да бе голямо самочувствие беше, да плакнеш очи пред витрините на кореком и да забършеш някоя чужденка от запада за да те почери Кент или някое друго марс-барче! Ама от западна европа рядко се хващаха заради зоркото око на ДС сакън да не си "предател" или "контакт" на империалистическото "разузнаване"! Затова се клуецаха масово рускини, полякини, чехкини, ГДР-манки и чат пат по някоя унгарка.
16
1
 
19
 
! Отговори
Lan преди 4 години
???, чак с точност не, но има характерна хаплогрупа на коренното население на Балканския полуостров. Тази група се среща при най-голям процент българи, но се среща и при босненци, хърватци и т.н. в различно съотношение. Има и сравнителни показатели в базата на ДНК. С голяма вероятност баща ѝ е българин...Горкото момиче.
15
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брей ,тия доктории от Норвегия от ДНК разбират етноса на човек!!!Да не вземат и да отгатнат и името на бащата чрез ДНК!
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези ДНК тестове са глупост. Аз се оказах украинец и с малък процент финландска и италианска кръв, а моята приятелка е гъркиня или може би тракийка, но го показа, като гръцка кръв.
13
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момее ,я виж дали ти синеят венците ,че да те насочим къде да търсиш.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ??? 9Не ми се търсят данни за Днк затова питам :по Днк може ли да се разбере, че е българин?Може като процент, примерно еди колко си % норвежки и еди колко си % български и тн. До колкото си спомням струва около $60.
11
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типична история за гларус от морските курорти, който забърсал чужденка за една нощ и след това изчезнал. Нищо ново под слънцето.
10
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
норвежците и шведите мислят българите за изтръсляци, едно време ги чукахме, сега ви ритат по главите...*** нали е демокрация и много ги рабирате нещата
9
4
 
24
 
! Отговори
Хахахах преди 4 години
Само да не ме потърси и мен една чехкиня от преди години , че ще стана и Аз за резил.Колко ли хора сме станали бащи без да знаем, ама и те си го търсеха, хващат те за оная работа и няма Да, няма Не.