Желяз Андреев благодари на премиера, вече е спокоен

Не се смята за виновен, че не е проверил дейността на фирмата си
Обновена: 25 сеп 2019 08:47 | 25 сеп 2019 08:45,
13
Желяз Андреев благодари на премиера, вече е спокоен
Снимка: архив Булфото

С благодарности към премиера Бойко Борисов и управляващите се обърна Желяз Андреев, след като стана ясно, че червеният бюлетин за него вече е свален.

Андреев и още четирима българи бяха заплашени от екстрадиция миналата година заради това, че са работили във фирма, нарушаваща ембаргото за търговия със Сирия.

„Обадиха ми се отново от екипа на г-н Борисов, съобщиха ми, че бюлетинът е свален и ме посъветваха да подам молба до главния прокурор, с която да поискам обратна връзка за статуса на този червен бюлетин, като миналата седмица получих и официалния документ", обясни Андреев пред bTV.

Още по темата

Желяз Андреев обясни, че се чувства облекчен след развитието на събитията.

"Нещата са доста по-спокойни. Всъщност те станаха доста по-спокойни от началото на ноември месец миналата година, когато официално разбрахме, че Щатите са оттеглили своето искане за екстрадиция. Така че това, което се случва последните две седмици, беше по-скоро очакваната развръзка”, разказа Андреев.

Преди дни той се е срещнал с премиера Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров в Министерския съвет.

"Те ми обясниха, че са били доста трудни преговори, че са положени доста усилия, но важното е крайната положителна развръзка", посочи той.

Желяз сподели, че засега няма планове да заминава за Америка. Разказа също така, че в момента работи в ИТ сферата и се занимава с техническа поддръжка.

Не смята, че неприятностите миналата година са били по негова вина.

"Не е било моя работа да проверя фирмата. Да, мога да кажа, че определено мога да бъда по-внимателен, но казвайки това, не казвам по никакъв начин, че е моя грешката, довела до цялата тази ситуация”, коментира Андреев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Ленков преди 4 години
До изборите има още месец и нещо. Този юнак може да се появи в телевизиите още 34 пъти и да благодари на Борисов 110 пъти ! Сега пък ,Борисов бил награден с някаква корейска награда ,защото счупил някаква дъска с ръката си . Въобще много простотии ни чакат до 27 октомври ! Богът е в предизборната си стихия !
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А така, да благодари на премиера, че сестра Галева как се беше засилила да му помага при положение, че тя е от хората гласували закона за екстрадиция кой знае как щеше да го нахлузи.Представяте ли си каква е гад тази червена мръхла?Чак и кметица на София се засилила да става!
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи ако не беше благодарил щеше да е тревожен.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе къде е сега платения драскач с ' Кифтетата ' дето се появяваше да пише глупости срещу тожа момче, да го питам само издуха ли го или му направи като вятъра .
7
2
 
5
 
! Отговори
334 преди 4 години
Благодарил на премиера! Както винаги, у нас всичко се решава от един човек - и даже знаем името му. Няма закони, няма институции...И това ако не е авторитарен режим!
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ако си мисли че е минал метър много се лъже.За такива големи далавери става ли дума рано или късно ще му скъсат главата,просто се чака удобен момент
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този господин всъщност си е виновен на 100%.Много добре е знаел какво продава
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ни занимавате с тоя. А, някой попита ли го каква пачка е взимал за да продава незаконно?! Боли ме за тоя уяк.
3
8
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Не един и двама криминално проявени трябва да благодарят на харизмаТиквата с все по-намаляваща харизма, но растяща тиква. Митьо Очите, Ценко Чоков, Делян Пеевски, всичките мутри от СИК и т. н и т. н. Всички дружно му благодарят, но медиите се свенят. Боко е патрон на мутро-комунизма в Бългрия, която по негово време започна да бъде наричана Кратунистан и Ганьовистан.
2
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Желяз благодари предизборно.
1
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може смотания прованс да назовават децата си така! Желяз, Ламарин, Тенекия, Унуфри... отврат! А суратите им все едни и същи дебилниии!