ВМРО излиза на протест утре заради Полфрийман

Войводите се събират пред Съдебната палата в София
Обновена: 6 окт 2019 11:26 | 6 окт 2019 11:17, Александър Попов
97
ВМРО излиза на протест утре заради Полфрийман
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ВМРО и техни симпатизанти се събират на протест утре, 7 октомври, от 9.00 ч. пред сградата на Съдебната палата. Те ще изразят недоволството си от предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман, който излежа 12 г. в затвора за убийството на Андрей Монов.

Протестът е насрочен по време на заседанието на Върховния касационен съд.

Още по темата
"Припомняме, че за касационното дело съдът беше сезиран от главния прокурор Сотир Цацаров, след като състав на Софийския апелативен съд, в състав Калин Калпакчиев, Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева, постанови условно предсрочното освобождаване на австралиеца, който от 2007 г. е в затвора с 20-годишна присъда за убийство. В същото време ВСС отговори на сигнала на Национален младежки комитет на ВМРО и сезира Етичната комисия по отношение безпристрастността и мотивите на съдебния състав, довели до Определението за освобождаване на Полфрийман. Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и депутатът и член на Националното ръководство на партията Александър Сиди, сезираха главния прокурор с искане за заличаването на БХК заради извършвани системни нарушения на Конституцията и ЗЮЛНЦ. Подчертаваме, че именно тази неправителствена организация подаде искане за предсрочното освобождаване на убиеца на Андрей Монов, тя го номинира за човек на годината и тя нееднократно е номинирала и награждавала в различни категории и съдия Калпакчиев.

                               Жертва или убиец е Джок Полфрийман - едно видео, две гледни точки

Поради всички тези недопустими "съвпадения" по делото на САС, както и поради категоричното становище на затворническата администрация и прокуратурата, че не са налице факти и обстоятелства, необходими Полфрийман да бъде освободен предсрочно, ние от ВМРО, призоваваме всички български граждани да изразят своята позиция за възстановяване на грубо погазената справедливост и да подкрепят новия съдебен състав за взимане на безпристрастно и съобразено с морала и законите на Република България решение", пишат в своята позиция ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
20
 
! Отговори
луди преди 4 години
Войводите загубиха и Македония и сега ще протестират срещу съда, който взема решения от техните приети закони с ГЕРБ.
54
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че ШкембеЧорбата е решил да вдигне рейтинга па партийката си!!!ПС Между другото потърсете в Нета каккво реално се е случило!
53
3
 
17
 
! Отговори
xmmmm преди 4 години
тези другари не са ли в управлението , срещу кого протестират, срещу себе си???? защо не си оправят законите, защо не изгонят бхк и други хрантутници, имаме закони, не може едно нпо да е над закона, вместо властта да е в затвора за бездействие те "протестирали" хората на власт протестират ти да видиш, явно искат да ги забележим предизборно че нищо не правят докато са на власт
52
3
 
28
 
! Отговори
ясно е преди 4 години
На всички е ясно че в край сметка той ще бъде освободен. Че после ще осъди нас, да плащаме за безчинствата на пияндето Каракачанка. Че Каракачанката пак ще бъде добре с нашите пари, ЗАЩОТО ГО ПОЗВОЛЯВАМЕ. ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРА....ВСЕ ПАК ИМАТЕ И ДЕЦА, НИМА ИСКАТЕ И ТЕ ДА ЖИВЕЯТ КАТО ВАС?
51
10
 
8
 
! Отговори
ТОЙ преди 4 години
в така наречената съдебна система е най-видна антиБългарсаката идея на така наречения демократичен преход
50
4
 
21
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Колко са теглили истинските ВМРО за да може сега некво пиянде да им се храни от кръвта и потта.
49
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
12 години мафията криеше видеозаписите от случката . БЯХА СКРИТИ ЗАПИСИТЕ ОТ МЗ, БУЛБАНК,ШЕРАТОН. т.е-там, където имаше ВИДИМОСТ ТОЧНО КЪМ ПОБОЯ.Джок е свободен гражданин от свободна и горда страна, притекъл се на помощ на пребивани роми от банда опиянчени и нашмъркани скинарчета-хулигани от левсарската Южна дивизия.След законно и НЕОТМЕНИМО РЕШЕНИЕ на съда-Полфриймън е ОТВЛЕЧЕН от българската държава и държан НЕЗАКОННО.Тоя път обаче българската мафия ще настъпи яко мотиката....
48
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези ВМРО са отвартитени безсмислени, ароганти хулигани.
47
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На ВМРО не им е работата да организират такива митинги...
46
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов не е служил войник. Той изкръшка тогава с фалшива медицинска диагноза за Исхемична болест на сърцето - нещо, което трудно се доказва, и с каквато диагноза всички мамини синчета тогава се освобождаваха от Родната казарма.А сега станал голям патриот гледам.
45
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полфрийман беше напданат от 14 дрогирани левскари, които го пребиха, вижда се на камерите как го ритат и бият докато е на земята. Той се изправи и издърпа ножа от ръцете на най-активния побойник и го уби при законна самоотбрана.В нито една нормална държава няма да го осъдят за подобно деяние. Единствено в корумпираната мутренска ко чина БГ.
44
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че Джок Полфрийман закла със собствения му ноже един пиян дрогиран ултрас, който се оказа синче на ДС-полковник и поради което доказателствата по случая бяха скрити, други манипулирани и без разпит на свидетели Полфрийман беше осъден по бързата процедура и несправедливо.Хубавото е, че сега покрай шума който се вдигна, много от нещата стана ясни, дори за заблудените патриотари с промити мозъци.
43
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 43С Каракачанов си в грешка,човека е служил по времето когато имаше казарма ,и то в Плевен ШЗО/школа за запасни офицери/Има чин младши лейтенант от запаса!Но това не значи ,че прав в бъртвежите си!
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото харесвам макитата, толкова и вмро.
41
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То остави това ми все за армия обичат да говорят.Какво разбират от армия трите скатавки от ДС Каракачанов Симеонов и Сидеров големи фенове ба казармата но когато са вън от нея и я гледат.И тримата не са ходили и тримата са се изкарали негодни с връзки по партийна линия на БКП.Те са си пило бирите докато на другите им се е разказвала играта.И тия мошеници ми се правят на хайдути.Пусто ТВУ и доживотен затвор без право на замяна.
40
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не искам в никоя проява на властта.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 32 ВМРО е забранена през 1934г.само заради огромния натиск на Югославия и Гърция!Сърбите ,даже заплашват с война след убийството в Марсилия на техния крал от Владо Черноземски!
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 36 те не обичат народа и културата му и за това не са патриоти а силната държава само и за това са кандидат диктатори и тоталитаристи.В кое им е патриотизма в това че са бивши агенти пт ДС ли в това че искаха да отцепят пиринския район от България ли с това че платиха на *** да гласуват за тях ли или може би в това че дадоха 2 милиарда на САЩ за железа или пък в участието на Каракачанов в културни мероприятия състоящо се в ядене на кебапчета и гърмене с черешови топчета.
37
4
 
13
 
! Отговори
стандарти на мислене преди 4 години
Ммммммммм, колко удобно мероприятие.
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В случая с бруталното убийство на студента Борилски в Париж,не видяхме ВМРО да протестира!А,който е запознат с развитието на този случай ,е потресен от бг правосъдие!Убийците му бяха осъдени само заради натиска на Франция и заплахата й,че ще съди България в Страсбург!Ех, не беше лесно и на прокуратура и съд ,защото,убийците са деца на високопоставени магистрати и в България,това е защита от съдебно преследване!