Жертва или убиец е Джок Полфрийман - едно видео, две гледни точки

Вижте едни и същи кадри и коренно различни мнения
Обновена: 3 окт 2019 16:53 | 3 окт 2019 13:23, Александър Попов
432

Казусът с осъдения за убийството на Андрей Монов - Джок Полфрийман, излезе от съдебната зала и се пренесе онлайн.

В YouTube, от анонимния профил YouTube Channel, се появи 23-минутно видео, което е озаглавено "Истината за Джок Полфрийман". Авторът не споделя какво го е подтикнало да пусне видеото от нощта на убийството, но е разяснил своята гледна точка. Според нея Джок е жертва и е убил Монов при самозащита.

Не закъсня и контра видео, качено от приятелите на убитото момче.

"Това видео, идва в отговор на каченото почти анонимно видео, което манипулира и внушава неистини. Ние, приятелите на Анди, търпяхме достатъчно. Не разбираме каква е целта на тези манипулации, почти 12 години след убийството, години след решението на съда. Да, свидетелите бяха разпитани, видеата гледани, доказателствата разгледани, експертизите направени, експертите изслушани. Версията, която сега се опитват да лансират, дори не съвпада с версията на убиеца, която каза в показанията си в съда. Ние бяхме на делата и помним. Не, не сме доволни от присъдата, защото смятаме, че убийство и опит за убийство заслужава далеч по-строго наказание от тези 20 години. Но, правораздаването става в съдебната зала. Припомняме това специално за Джок Полфрийман и адвокатите му. Той бе признат за виновен и осъден. Много се надяваме политизирането и използването на случая за лични и политически цели да спре и да оставите Анди да почива в мир", пишат под видеото близките на Монов.

Къде е истината? Трудно може да се каже, но вижте двете гледни точки на едно и също видео.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно е сигурно и то е, че приятелите на Андрей Монов са лъжесвидетелствали и трябва да понесат отговорност за това и да разберат, че единствено виновни за случилото са те самите и нецивилизованото им поведение. Това контравидео е доста жалък опит да се обясни случващото се пред камерата. Щеше да е полезно, ако имаше и кадри от другите охранителни камери, които незнайно защо не са потърсени. Това поражда съмнения в следствените органи и цялата ни псевдодържава.
323
0
 
7
 
! Отговори
Някой там преди 4 години
Това *** монов си го е заслужавал .Джок е невинен отвсякъде .
322
0
 
6
 
! Отговори
Гергана преди 4 години
Джок добре е постъпил с това *** .Напулно го защитавам !!!
321
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радушно бих стиснал ръката на Джок защото е мъжкар а не съъпольо като всеки бивш служител на ДС!
320
0
 
14
 
! Отговори
Нина преди 4 години
До Б Х КСамо ,че Джок за разлика от мъртво пияния монов е бил с 0,56 промила .А дали е бил монов само пиян ..
319
0
 
11
 
! Отговори
Нина преди 4 години
До АдвокатЩяха ,ако бащата на ангелчето не беше депутат .
318
0
 
10
 
! Отговори
Нина преди 4 години
До Естет с шалчеБащата монов в ефир призоваваше за линч над съдиите и нищо .......
317
16
 
11
 
! Отговори
Забележете! преди 4 години
До БгВ момента има трима дежурни на заплата навярно в БХК, който четат и са активни, това само показва, че има стройна организация и работата им не е чиста.
316
16
 
9
 
! Отговори
Бг преди 4 години
До Анонимен"Според мен също Полфрийман е герой". Според мен ти си ***, щом наричаш един убиец - чужденец герой. Разликата между жертвата и убиеца е че единият се движи без оръжие а другият според досието му в Австралия се движи с боен нож и преди и в момента на трагичното събитие. Кой нормален човек движи така?
315
15
 
9
 
! Отговори
Бг преди 4 години
До АнонименЗа вас от бХК всички убийци са невинни.
314
15
 
7
 
! Отговори
Кет Балу преди 4 години
И единия и другия са били млади откачалки, разликата е че единия никога няма да празнува 20 -тият си рожден ден (не знам на колко) е било убитото момче а другият е убил човек , друг се е опитал. Има същото деяние в родината си , като малолетен. За рецидивист предсрочно освобождаване не може да има.
313
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 294В закона - Наказателния кодекс, всички реквизити на неизбежната отбрана важат като за отбраняващия се, така и за отбраняване на някой друг, ама бугарчето нали е свикнало само да гледа сеир, да дава акъл и да люпи семки.
312
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тролът съзира тролстване. Може би ако не бяхте манипулирали общественото мнение толкова дълго, наемаше да имате толкова минуси.
311
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И убиец и жертва!
310
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Троловете за Джок са толкова глупави ,че за всичко което не е за Джок само ,много минуси.Смешна кампания.
309
17
 
9
 
! Отговори
КОЙ ПОБЛИКУВА ВИДЕОТ преди 4 години
КОЙ СТОИ ЗАД МАНИПУЛАТИВНОТО ВИДЕО ????ИМА САМО ЕДНО ВИДЕО В ЮТУБ!!!!!ЛЪЖЕ И *** СЪС НАДПИСИ СЯКАШ Е БИЛ ТАМ ОЩЕ В НАЧАЛОТО ФРИЙМАН НАМУШКВА ЧОВЕКА СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВАТ ДА ГО ПРЕСЛЕДВАТ ЗАЩО ЛЪЖЕШ СЪС ВИДЕОТ КОЯ ОРГАНИЗАЦИЯ СТОИ ЗАД ЛЪЖИТЕ ВЪВ ВИДЕОТО АВТРАЛИЕЦА Е УБИЕЦ ВИДЕОТО ДОКАЗВА ТОВА ЗАТОВА МОМЧЕТАТА ГО БИЯТ....КАКВО ПРАВИ ЕДИН АВСТРАЛИЕЦ В БЪЛГАРИЯ КАКВИ СА НЕГОВИТЕ ЦЕЛИ ТУК.АВСТРАЛИЯ Е НАЛОЖИЛА САНКЦИИ ВИЗОВ РЕЖМ НАД БЪЛГАРИ ЗАЩО АВСТРАЛИЙЦИ И АМЕРИКАНЦИ НАХЛУВАТ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ВИЗИ ???
308
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изгледайте Ничия земя - Джок Полфрийман . Машината мачка. И записи изчезват.
307
3
 
17
 
! Отговори
до 309 преди 4 години
Ти от къде знаеш фактите?Фактите са потулени от МВР! И точките ги поставят други не ние с тебе! В НК има принцип - пълно и всестранно разследване.Това значи ,че МВР и прокуратурата следва да събират доказателства както за виновността на дееца ,така и оневинаващи го! Този принцип е тотално погазен с непредставянето на пълния запис пред съда! Не съм учуден ,че присъдата е такава! Ама истината винаги излиза на яве ,не може да се лъже и потулва за този и онзи !После да ни управляват мишоци!
306
0
 
12
 
! Отговори
Дъ Клаш преди 4 години
Тия не са никакви скинари.Скинар е човек единак или няколко на малки групи с определено облекло маниери и тн.В България скинар в истинският смисъл на думата няма.През 90-те имаше някакви групички ама изчезнаха.Това са си синчета на мутрета
305
6
 
27
 
! Отговори
Az преди 4 години
До nn 309Колкото и да лъжеш, не можеш да избягаш от факта, че Джок НЕ НАРАНЯВА никого, а бяга от групата, която го преследва и едва тогава наръгва преследвача си Андрей Монов. И ти да ме преследваш, след като съм се отскубнал от масов побой, и аз ще ти разпоря търбуха без да се замислям. Инстинкт за самосъхранение му се казва, уважаеми, а в правото се нарича НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА.