Стефан Данаилов - отново в медикаментозна кома

Здравословното състояние на актьора се влоши
Обновена: 2 ное 2019 19:37 | 2 ное 2019 19:25, Петя Славова
71
Стефан Данаилов - отново в медикаментозна кома
Снимка: архив, Булфото

Легендарният актьор Стефан Данаилов отново е с влошено здравословно състояние. В момента той е поставен в медикаментозна кома във ВМА. Това потвърдиха негови близки пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Заради проблеми с дишането отново се е наложило да му бъде направена трахиотомия. Данаилов е в реанимация в стабилно състояние под денонощно лекарско наблюдение.

Мастера, както го наричат неговите студенти, бе приет по спешност във ВМА в началото на октомври със затруднено дишане след усложнения при настинка. Състоянието му бе влошено и той бе въведен в кома и интубиран, за да се източи от белите дробове водата, която бяха събрали.

Състоянието му се подобри и актьорът трябваше да се подложи на специална дихателна рехабилитация, включваща дихателна гимнастика, инхалации и масажи, за да се стабилизира самостоятелното му дишане. През август любимецът на много поколения българи Стефан Данаилов претърпя операция, заради счупена тазобедрена става.

с.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Pleven преди 4 години
Явно,че щом като е в кома има голям здравословен проблем и може би има рак,ако са излезли резултатите от изследванията му.Вероятно отново му се събира течност с кръв в белите дробове и заради това пак е в медикаментозна кома.Колко ще е в тази кома лекарите ще решат.
39
1
 
5
 
! Отговори
абе, преди 4 години
оставете човека да си умре спокойно, стига сте го мъчили.
38
0
 
7
 
! Отговори
ай бай преди 4 години
Така е.Кой на 60,кой на 70-на когото както е писано.Лили на 80 изнася концерти.
37
5
 
12
 
! Отговори
Додо преди 4 години
До userКой ни направи такива ли - ами сравнете ентусиазма, родолюбието, жертвоготовността, човечността и морала на Българина от времето на турското робство и последвалото Царство България, със тези на Българина от периода след масоноболшевишкия пуч през 1944, та до наши дни! Атеизма ни донесе упадъка, резултатите на който коментирате. Атеизма, който е нищо друго освен сатанизъм!
36
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано се е научил как да пише "аз", че голям прецедент единствената държава която е имала неграмотен министър на културата. Иначе ако не беше партията в нормални условия, този никога ама НИКОГА нямаше да е артист.
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: номер 36Повярвай ми, няма голяма разлика в отношението.От личен опит знам - за линейка се плаща 50 лева ако е в рамките на гр. София.За междуградски превоз се плаща на километър.Налагало ми се е не само на мен, а и на мои познати и колеги също.Знам че за някои хора и това е недостъпна услуга.Но няма специално отношение - който може си плаща.
34
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И КОЙ и защо ни направи такива !Баси злобата и простотията!Ако продъжаваме така нямаме никакво бъдеще!
33
6
 
25
 
! Отговори
Берач на души преди 4 години
А за нас простосмъртните защо лечението когато се наложи е съвсем различно? То не бяха гимнастики и не знам си кво, е кво, май пак няма да го бъде, а?
32
3
 
28
 
! Отговори
Пожелание преди 4 години
Бяха казали, че Данаилов събира вода в белите дробове, защото бъбреците са му отказали в даден момент. А те лекуват следствието, а не причината както винаги. Дихателни гимнастики ит.н. Бъбречният дренаж трябва да се нормализира ако е възможно. Дано го стабилизират, че му е рано да напуска сцената на живота. Много живец има в него, да е жив и здрав!
31
3
 
17
 
! Отговори
До user преди 4 години
Напълно подкрепям Вашия коментар!Ужасявам се вече, като гледам до какви размери достигат предателството, злобата, завистта...За простащината - да не говорим.
30
2
 
19
 
! Отговори
човек преди 4 години
Абе хора, това са пеосто актьори!Осъзнайте се!Актьорите играят роли.Нито Стефан Данаилов е "майор Деянов", нито Георги Черкелов е нацист.Ще ви припомня един по-скорошен филм, "Гадни копилета", на Куентин Тарантино.Там в ролята на нациста от SS Ханс Ланда играе австрийския актьор Кристоф Валц. А неговият зет, евреин, е равин в Израел! "Сергей" не е партизанин!
29
13
 
31
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Няма нищо по-естествено от смъртта. Както казваше тати/ лека му пръст/ "това е великата справедливост". Въпроса е как си живял - като нормален човек или комунист.
28
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велински се бореше срещу комунистите, а Бат Серго обираше мандри....
27
13
 
2
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
До "30 user", аз не знам Велински кога се е споминал, но явно ти си писал срещу него?Аз за разлика от теб подкрепям другаря Данайлов.
26
1
 
8
 
! Отговори
Я преди 4 години
Е-вестник,,Тук хората умират,преди да са умрели."
25
4
 
33
 
! Отговори
user преди 4 години
Българите сме много злобни и завистливи хора. Никога няма да прокопсаме. Същите коментари бяха и за великият (за мен) Георги Черкеклов.
24
15
 
9
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Дано да оздравее Данайлов.Но утре дано "истеричка-импексова" да не се появи и да ми размахва пръст и да поучава, че видете ли разболяхте велик актьор и ние загубихме."майчето" да отива да прави възстановяващ масаж на майор Деянов, така или иначе губи.
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И злобарите,део се кефят тук ще си отидат,но не им се вярва още.Моментно кефене,но де акъл да го осъзнаеш ,че и твоите дни са с лимит.Някоя и друга година повече е без значение за безкрайността.
22
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баща ми го умориха във ВБ.интензивно трети етаж.На 85г.от белодробна емболия.Десет дни го държаха интубиран и на системи след като извадиха водата от белите дробове.Говорих със завеждащия на отделението да предприемат нещо,като му казах че това не еШумахер да го държът две години така.Докато чаках всеки ден за инф.постоянно изнасяха трупове.След като умря ми казаха че за съжаление не му бил дошъл реда за трахЕотомия,защото на ден правели само по една такава операция.Там е ада.
21
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 16Баща ми е на 70г., цял живот е спортувал, към днешна дата без да се претоварва си прави кросчета, кара колело (не мога да го стигна всъщност) и вдига по малко щанга за тонус. В добра форма е да чукна на дърво, ако беше спрял на 60 както казваш, не знам...С. Данаилов дано поживее още човека, явно има дух, желая му да се закрепи.

Спонсорирани публикации