Стефан Данаилов - отново в медикаментозна кома

Здравословното състояние на актьора се влоши
Обновена: 2 ное 2019 19:37 | 2 ное 2019 19:25, Петя Славова
71
Стефан Данаилов - отново в медикаментозна кома
Снимка: архив, Булфото

Легендарният актьор Стефан Данаилов отново е с влошено здравословно състояние. В момента той е поставен в медикаментозна кома във ВМА. Това потвърдиха негови близки пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Заради проблеми с дишането отново се е наложило да му бъде направена трахиотомия. Данаилов е в реанимация в стабилно състояние под денонощно лекарско наблюдение.

Мастера, както го наричат неговите студенти, бе приет по спешност във ВМА в началото на октомври със затруднено дишане след усложнения при настинка. Състоянието му бе влошено и той бе въведен в кома и интубиран, за да се източи от белите дробове водата, която бяха събрали.

Състоянието му се подобри и актьорът трябваше да се подложи на специална дихателна рехабилитация, включваща дихателна гимнастика, инхалации и масажи, за да се стабилизира самостоятелното му дишане. През август любимецът на много поколения българи Стефан Данаилов претърпя операция, заради счупена тазобедрена става.

с.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да де, ава Партията и Правителството са се погрижили като станеш на 60-да бачкаш до 65, а ако нямаш стаж мааш *** до 70...
19
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тая възраст и при неговите заболявания чудеса не стават. Човекът си отива , но няма нужда да публикуват ежедневни справки за състоянието му.
18
1
 
32
 
! Отговори
Fck преди 4 години
Еми всеки ,който е гледал стари и болни хора знае ,какво ще се случи. Съжалявам ,но е така до безкрай неможе. Или го преборва или си отива. Това в истината!
17
8
 
16
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Когато се излъчваше соц сериала "На всеки километър" другари, то Велински му каза на майор Деянов-Збогом другарю.
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 16,хора от моето семейство, семейство в широкия смисъл, починаха няколко месеца след като спряха да работят. Единия на 63 години, а само година по-рано беше здрав като бик, другия на 76 години, работник в учреждение, който се върза на приказки, че му трябвала почивка. А дедо ми към момента блъска по цял ден в селото и е на 88 години. Теорията ти издиша, а дедо ми ше си замине когато спре да му се работи. Понимаеш?!?
15
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, пак ли стоя.Осавете го на семейството му да се занимава с него. Това са си лични неща.
14
18
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Запомнете само едно. А то е съществено. Когато навършите 60 години спрете работа. Спрете всички физически и психически натоварвания. Живейте спокоен живот. Отидете в район където няма прах и пушек. Ако имате достъп до естествена храна още по добре. Ако мастера беше живял така сега нямаше да лежи безпомощен и да се надяват на чудо.
13
17
 
35
 
! Отговори
Язека преди 4 години
" Легендарният актьор" е легендарен гъзap...Едно време като бяхме войници го чакахме по 3 часа на слънце под строй за да благоволи да се появи за поредната сцена от " На всеки километър" . Григор Вачков беше актьор , Данаилов е продънен ***..
12
27
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къв легендрен актьор е тоя ве, нюзажии? Обикновен партиен хрантутник без грам талант, насаден ни от партията да му гледаме глупостите. Айде сиктир!
11
2
 
24
 
! Отговори
Vv преди 4 години
Преди години загубихме наша близка на 50 години след операция на тазобедрена става при Герчев в Етрополе.
10
15
 
15
 
! Отговори
ссср преди 4 години
а къф пичага е майор деянов а ? ейй смотани форумциии кво знайте вий бе псевдодемократи заблудени
9
1
 
27
 
! Отговори
Барселона преди 4 години
...Отново в ....кома...информация от кухнята на ВМА...изобщо състоянието му не се е подобрявало....дано да има късмет....ама болежките му са много...
8
1
 
35
 
! Отговори
Знаещ преди 4 години
Това е поредният случай на смърт или застрашаващо живота състояние след уж успешно приключила операция на тазобедрена става. В България е така...
7
14
 
22
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Лоша работа, утре "майчето" губи от "даскалката".Трябва да чуем утре и "истеричка-импексова".
6
19
 
10
 
! Отговори
На всеки километър преди 4 години
Не е християнско да имаш идоли. Бил е фактор в други среди. Сега се оцапа и поне да беше Лобирал за Узаконяването на Проституцията. На никой няма да липсва. Сам си е виновен.
5
4
 
18
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
дано се вьзтанови бавно но славно
4
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да види как падат Челси днес .
3
21
 
19
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Корнелия каза ли вече нещо по въпроса? А Румбата? Манолова?
2
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
горкият..какво му трябваше това представление Актрисата и турне из страната.да беше си карал старините в апартамента в София с болногледач още щеше да е жив.човек трябва да знае кога да спре и да се пенсионира.
1
6
 
30
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Не съм специалист,но препоръчвам ,ако се възстанови ,да отиде да живее високо в планината .