Да помогнем на Бистра да се пребори с тежка болест

Известната фотографка има нужда от финансова помощ
8
Да помогнем на Бистра да се пребори с тежка болест
Снимка: Facebook

Известната фотографка Бистра Бошнакова има спешна нужда от финансова подкрепа за лечението си.

Тя е бивш кадър на БТА. В момента се лекува в България от онкологично заболяване в напреднал стадий.

"Приятели и колеги! Нашата приятелка Бистра Бошнакова има спешна нужда от финансова подкрепа за лечението си. Приятели, Бистра e едно прекрасно момиче, което се нуждае от подкрепа. Тя има силата и куража да се пребори, оттам нататък сме ние. И трябва да се случи сега!", призоваха нейни колеги в социалните мрежи.

Ето и дарителската сметка за тези, които искат да помогнат:

Инвест банк ад
Бистра Богомилова Бошнакова-Парсънс
BG07IORT80451020148900
BIC: IORTBGSF


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Направете акция в HelpCarma. Всичко друго е свързано с часове тук и там. Надявам се всичко да завърши благоприятно за младата дама!
6
0
 
10
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Дано се оправи жената! Пожелавам и го от все сърце! Това е най-коварната болест на нашето време! Не спина, а рака. Удря без да разбереш, а при някои типове - на белия дроб или на панкреаса не ти остават повече от шест месеца до година. А лечението ... доброволно се подлагаш на мъчения, на които и Торквемада, началника на инквизицията би заплакал ... Надявам се някой ден да се намери лек против това ... до тогава - стискаме палци за по-дълъг и пълноценен живот!
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата започва да се интересува от гражданите си само ако става въпрос да взема пари от тях. Иначе когато трябва да дава и да помага се прави че гражданите не съществуват.В България парите текат само в една посока!
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо някои от "гордите" българи се засягате когато някой нарече България с истинското и име - Лайнурия? Не и ли подхожда откъм реалното и състояние???
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До кога ще се излагаме пред ЕС и ще се опитваме да ги заблуждаваме че сме достойни да членуваме в Евросъюза??? Мислят ли българските оправниците че някой от ЕС ги бръсне за слива??? Ако не може да разчитате на държавата когато сте в беда каква държава е това?
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От държавата Шитистания няма ли да получи помощ както е в истинските държави от ЕС? Защо сте граждани на една държава? За да ви зареже когато сте в нужда????
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бистра няма ли българско гражданство? Къде е държавата?????!!!!!