Борисов за подслушването на Радев: Нищо общо нямам!

Премиерът настоя, че не е знаел, нито би позволил това
Обновена: 17 фев 2020 21:00 | 17 фев 2020 20:12, Веселина Йорданова
121
Борисов за подслушването на Радев: Нищо общо нямам!
Снимка: БГНЕС

Нямам нищо общо с това, искат с мен да си измият ръцете и да се превърнат в жертва. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в коментар на скандала с подслушването на президента Румен Радев.

Още по темата
По-рано на отбелязването на 30-годишнината на КНСБ Борисов подаде ръка на Радев.

Не съм подслушвал Радев по никакъв начин, нито съм знаел. И то не е подслушван той, а военният началник на ВВС (ген. Цанко Стойков - бел. Ред). Не искам да ме вкарат в това, няма да ме вкарат, настоя премиерът. Той посочи, че не би позволил това.

Борисов каза още, че никога не е нарушавал добрия тон и "всеки отговаря за себе си". В тоалетната ми бяха сложили подслушвателно устройство, припомни той близкото минало.

На въпрос, страхува ли се от служебен кабинет, за какъвто днес намекна президентът, Борисов каза: Кое да е страшно? Нали сме правова държава!

Премиерът коментира, че по темата за боклука не е "давал акъл" на главния прокуро Иван Гешев, а единствено задачи на институциите МВР, МОСВ, ДАНС, защото всички имат интерес проблемът да се разреши.

Той успокои, че няма да приемем еврото, докато няма консенсус от всички страни и че правителството не бърза с това.

Премиерът Борисов заяви, че ще бъде създаден Зелен съвет, в който ще бъдат поканени представители на президентството, синдикатите, опозицията, работодателите. Целта на съвета е да се постигне съгласе по темата за Зелената сделка, която въвежда климатична неутралност в ЕС до 2050 г.

"Неутралност на езика на синдикатите означава нулеви емисии – тоест да затворим централите. Да, няма в тази сделка срок, тук е ролята ни като държава да кажем, че минимум 10-15 години трябва да има преходен период", подчерта още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 години
другаря ви борисов,"нямал нищо общо с подслушването",сигурно и със смазването на бизнесмените,както каза гешев,и стова нямаш нищо общо,но ти сам си го избра гешек.
76
2
 
1
 
! Отговори
И някой хора преди 4 години
Дето заплашваха с всякакви номера по релсите, кървища и рани по ръцете нема шанс също да не предизвикат внимание или да свършат някоя работа и глупост и те май са били "кадри" на някой ... Сегаааа айде сериозно европейска любимка с проекти жестоко злепоставена с открито лице или една дето си крие лицето. Не бе защото я е срам нееее просто си е коварна и всъщност не и пука, защото няма емоции и чувства. От гледна точка на когнитивната сбъркали сте - тая дето си крие лицето го прави по желание...
75
2
 
1
 
! Отговори
Така де ... преди 4 години
Изкарана, жива и здрава ненаранена и си я искам. Искам си я да излезем двамата достойно от тоя позор и да се учим да живеем заедно! Не е ви срам един сводник и мъжко его женомразец да ви разиграва така! Истинските човешки взаимоотношения сте загубили отдавна, но поне любимците на Европа да измъкнете .....
74
2
 
0
 
! Отговори
Нещо друго да питате преди 4 години
Колко пъти аз съм се опитвал някое свестно момиче или момче от тинята, която някой хора са забъркали и калта с която ни замерят всеки ден на всички нива, Борис Желев каза ми някога: Ей и един свестен талант да изкараш от всеобщата простотия се си е струвало. И това беше талант, който си струваше най-много! Нещо друго да ме питате? Сега да ви се е изяснило поведението ми и нещата, които съм направил? Едва ли и все пак .... Искам я изкараба, жива и здрава от тая смрад. Другите не настоявам ....
73
0
 
0
 
! Отговори
И още нещо!!! преди 4 години
Имам подозрения, че се опитват отново и отново да използват институцията в която работя за подбор и избор на "кадри" нали в кавички! И колкото по-бързо прекратите този подбор на "кадри" с изстрел в главата, толкова по-добре!
72
9
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 4 години
Един истински държавник! Срам ме е че сте толкова глувапи да подкрепяте това подобие на президент...
71
0
 
1
 
! Отговори
Настоявам преди 4 години
Виновниците да бъдат намерени и наказани! Настоявам това да бъде първото и последното жестоко предупреждение на какво сме подложени тук и настоявам закона да се намеси с всичката си тежест и ако законът не може други сили да се намесят! Аз казах каквото казах! Млъквам!
70
0
 
1
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
До Анонимен 72Аз го казах с ирония, понеже знам че перничани са кротки.Целия виц за винкелите и голфовете, ми звучи като някое дете да се изправи на възрастен.
69
2
 
1
 
! Отговори
Главата ти ще хвърчи преди 4 години
Ако вече не е изхвърчала! Някой ще ми обясни ли подробно да сте виждали по-голяма подигравка с международното право, принципи, етикет и разбирателство между народите? Аз го приемам като обявяване на война на осем държави и на международна програма за развитие на човешките ресурси! Имам подозрения, че това не е бил единичен случай!
68
1
 
1
 
! Отговори
Нарушавам етиката преди 4 години
В защита на България, Европейски съюз и в ситуация на самозащита против публично опозоряване на двама млади хора и подигравка, която е продължила твърде дълго! И в защита на човек, който дълбоко ценя, обичам и винаги е представяла себе си, институцията и държавата си в най-добра светлина!
67
1
 
9
 
! Отговори
БОСТАН за тикви преди 4 години
Генералния секретар на ЦК на Герб се изложи...
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Аз съмЗдравите момчета от службите ходят по 5-6 човека с пистолети.Лесно се бият слаби хора.И какво за хората от Перник?Те протестират защото нямат вода а мишоците облечени във власт платиха на куките по 10-20 лв допълнително да ги пребият.Браво !Истински герои!То затова всички ги презират и мразят.
65
0
 
3
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
Много се филмирате, но като дойдат здравите момчета от службите млъквате? Сигурно ви е страх, щом винкелите от Перник се оказаха смешници, смятай за какво става на въпрос.
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как да не е подслушвал нали когато дойде Герб първата им работа беше да почнат да подслушват хората затва направиха и картите за гсм с регистрация.Нали затва им викат ушеви.Щото единственото на което са способни е да доносничат,да подслушват и да бият.Преди мислех че пожарникарите са добри и доблестни хора.Заради тоя вече ги смятам за едни от най-неприятните хора на планетата.
63
0
 
0
 
! Отговори
Пращайте ги! преди 4 години
Пращайте ги! Това е нечовешко безобразие!
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя *** подслушва нас тук в новините, какво да кажем за президенти. Слухти като праше и се ослушва като нимфа, само и само краденето да продължи.
61
1
 
0
 
! Отговори
Н5 преди 4 години
Малко екологично списание Номер 5. Отличен проект с награда на ЕК за представяне в програма Коменски. Последна страница. Симпатични симпатични млади хора направиха 1000 жерава с послание. Двама бяха на тази страница. Двамата ни посрамихте жестоко. Не без последици!
60
2
 
0
 
! Отговори
Надявам се главите преди 4 години
Да са ви гумени! Надявам се да отскачат от бетонни стени без последствия. Надявам се да разберете, че този човек ще плати с живота си за това, което е направил. Има начини и начини! Има неща по-лоши от смъртта господа! И понеже сте си позволили да направите едно от тях, ще си жънете каквото сте посели! Настоявам! Настоявам! Настоявам!
59
2
 
0
 
! Отговори
Читател преди 4 години
Подслушвайте моя,аз нищо не крия.Защо политиците са против????Има защо!Нали?!
58
1
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
тоя път сграфиха и то яко. Ясно е, че като са го подслушвали не е бил президент, но сега Е и нямаха никакво право да разпространяват тия записи. Много прекрачиха границата, трябвало е да ги унищожат. Представете си утре в Англия BBC да показва записи на кралицата щото видиш ли била подслушвала секретарката й и точно тогава тя па й се обадила. Прекалиха и Борисов е изплашен. Разбира се че е знаел, разбира се, че с негово съгласие са пуснати записите.