Борисов за подслушването на Радев: Нищо общо нямам!

Премиерът настоя, че не е знаел, нито би позволил това
Обновена: 17 фев 2020 21:00 | 17 фев 2020 20:12, Веселина Йорданова
121
Борисов за подслушването на Радев: Нищо общо нямам!
Снимка: БГНЕС

Нямам нищо общо с това, искат с мен да си измият ръцете и да се превърнат в жертва. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в коментар на скандала с подслушването на президента Румен Радев.

Още по темата
По-рано на отбелязването на 30-годишнината на КНСБ Борисов подаде ръка на Радев.

Не съм подслушвал Радев по никакъв начин, нито съм знаел. И то не е подслушван той, а военният началник на ВВС (ген. Цанко Стойков - бел. Ред). Не искам да ме вкарат в това, няма да ме вкарат, настоя премиерът. Той посочи, че не би позволил това.

Борисов каза още, че никога не е нарушавал добрия тон и "всеки отговаря за себе си". В тоалетната ми бяха сложили подслушвателно устройство, припомни той близкото минало.

На въпрос, страхува ли се от служебен кабинет, за какъвто днес намекна президентът, Борисов каза: Кое да е страшно? Нали сме правова държава!

Премиерът коментира, че по темата за боклука не е "давал акъл" на главния прокуро Иван Гешев, а единствено задачи на институциите МВР, МОСВ, ДАНС, защото всички имат интерес проблемът да се разреши.

Той успокои, че няма да приемем еврото, докато няма консенсус от всички страни и че правителството не бърза с това.

Премиерът Борисов заяви, че ще бъде създаден Зелен съвет, в който ще бъдат поканени представители на президентството, синдикатите, опозицията, работодателите. Целта на съвета е да се постигне съгласе по темата за Зелената сделка, която въвежда климатична неутралност в ЕС до 2050 г.

"Неутралност на езика на синдикатите означава нулеви емисии – тоест да затворим централите. Да, няма в тази сделка срок, тук е ролята ни като държава да кажем, че минимум 10-15 години трябва да има преходен период", подчерта още Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя поне лъже и суче. А Дани Дe Билa е толкова искрен и естествен... Сладур!!!
56
0
 
2
 
! Отговори
Значи: преди 4 години
В *** ми ровите! Старите ми телефони краднете или купувате от заложната къща! Техника и оборудване от работа крадете! Правите най-великата глупост на света пред осем държави и после като ви потърся сметка за тая върховна човешка глупост и предателство на цял народ и цял съюз вие ми се правите на ама той сега. Има граници дето не трябва да се прекрачват, има простотии дето не трябва да се свършат. И ако ги свършиш .... Плащаш с тъпата си куха еблива глава!
55
1
 
1
 
! Отговори
Пълен идиот! преди 4 години
Абсолютен ***. Един човек каза някога: Когато си в чужбина ти представяш България. Това момиче но представи чудесно, ти опозори всички ни! В главата! В главата бе!
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато му отърва нищо не знае. Но иначе всеки въпрос и проблем се отправят до него.Измъква се, че нищо не казвал когато го подслушвали, че какво да каже по ало Ваньо, всичко си беше кристално ясно.
53
1
 
0
 
! Отговори
Мършо умри бе! преди 4 години
*** ти разбираш ли, че това Savoring his release! Като го видях съм побеснял и ще викна всички на тоя свят дето ги има само и само да ти пръсна тъпата глава! Имам и един телефон дето го продадох в заложна къща и имам разписка!
52
2
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Въх, този човек Борисов нищо не знае какво се случва в държавата му !Едни бандити внасят хиляди тонове отпадъци, а Борисов нищо не знае.Някакви милиционери подслушват президента, а Борисов пак нищичко не знае.Главният прокурор погва неудобни олигарси ...Разбира се, Борисов няма нищо общо и нищо не знае.
51
1
 
2
 
! Отговори
Ей има много техника преди 4 години
На тоя свят, мойта лично като се счупи изхвърлям, но има откраднати и изчезнали служебни. Имам съвет - пръсни си мозъка сам!
50
3
 
1
 
! Отговори
Пращайте ги! преди 4 години
Пращайте ги! Не ме интересува не разбираш ли? Ако ще да си на Буров син! Ти си срам и позор за българския народ и европейският съюз! Ти ще бъдеш мъртво животно! И няма сила на тоя свят, която може да те спаси!
49
10
 
3
 
! Отговори
Vasiliki преди 4 години
Склонна съм да вярвам,че Борисов казва истината ,относно подслушването на Президента. Мит е ,че Борисов е всевластен. Неговата власт май се свежда до това-кога да си полива магнолиите;)
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно пък ти вярва някой, след хилядите ти тиквени лъжи!
47
1
 
3
 
! Отговори
8 държави преди 4 години
Коменски, Образцова. Порно клип без нейно знание! Имам съвет - гръмни се в глупавицата преди да са дошли ония!
46
1
 
3
 
! Отговори
Освен това: преди 4 години
Отлична студентка и превъзходна жена и ти, ти да я посрамиш така. Все едно мене си посрамил ... Ще ти взема и последната стотинка, всяка собственост освен насраните ти *** ще взема. Сега разбра ли каква върховна простотия си свършил. Разбра ли? Те така срам и позор ***. Докато си жив!
45
5
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Борисов, не му се връзвай на шапкаря... - игнорирай го и не му отговаряй..
44
1
 
11
 
! Отговори
Тцтц преди 4 години
Щом нямаш нищо общо с тоя работа , и ДАНС няма защо да имат нещо с тебе ...ти не си за тая служба бе момче , или лъжеш или си некадърен...ходи си чеши райграса в Барцилона защото да не се намери друг да я върши тая работа , тя природата празно не търпи!
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко е късно, щетата е сторена. Виновникът за подслушването и изтичането на СРС-то трябва да бъде разкрит и осъден на затвор.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката - двама мошеника! Кой е по-голям? Оставям на Вас да прецените.
41
1
 
6
 
! Отговори
Гневен преди 4 години
А дали е така,кой, кой ще ми каже?
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така, така.... Целият си все в бяло и с ореол над главата. :)
39
4
 
8
 
! Отговори
ФАКТЪТ преди 4 години
ИЗРАЕЛ класира клоуните на Пръдлю Пената за САЩ-1994ИЗРАЕЛ победи Франция на Парк де Пренс на които им трябваше една точка от двата последни мачаСвободата е мила,истината святаХристо Ботев е бил комунист но франкофил почитател на френските комунари и първия и най-яростен антисемит мразещ и презиращ съвременика му евреин Карл МарксВасил Левски няма данни да има нещо общо с идеологията на Христо Ботеви с антимарксизмаи с комунизмаДа не е станало някакво объркване бе
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предизвикват, провокират скандали и после казват, че не знаели, не видели, не чували, нямали нищо общо и подобни оправдания.. Ами за какво тогава заемате постове след като сте напълно неадекватни винаги и във всичко???